Favorieten Huis&Interieur Lifestyle

Nieuwe posters voor aan de muur + kortingscode!

posters voor aan de muur

Het duurde niet lang voordat ik me hier thuis voelde, het huis is zó fijn en nadat alle meubels op zijn plek stonden was het al snel mijn thuis. Wel stond er al een tijdje iets op mijn verlanglijst; namelijk posters voor aan de muur boven mijn bank. Toen Gallerix mij vroeg of ik iets wilde uitzoeken bij hen hoefde ik dan ook niet lang na te denken! Hoe leuk!

Posters uitzoeken

Ik heb heel veel gescrolld en screenshots gemaakt van posters om uiteindelijk tot een selectie te komen, het was best moeilijk kiezen omdat ze echt super veel mooie posters hebben. Eerst heb ik de muur gemeten om de maten te bepalen en de lijsten uit te kiezen. Ik koos voor één grote lijst (50×70), twee middelmaat lijsten (30×40) en een kleinere (21×30). Om de indeling te bepalen maakte ik een foto en tekende de lijsten op de muur.

Ik was er al snel over uit dat ik graag zwarte stalen lijsten wilde. Nu kon het uitzoeken van de posters beginnen.. Ik was meteen helemaal weg van de “flower garden Palermo” poster. Ik vond het belangrijk dat de posters wel goed bij elkaar passen maar ook weer niet teveel op elkaar lijken. Volgens mij is die missie wel geslaagd!

Kortingscode

Ik ben heel erg blij met de prachtige posters voor aan de muur. Het leuke vind ik dat je de posters ook heel makkelijk kan veranderen, dus mocht ik een andere ‘vibe’ willen dan bestel ik wat nieuwe posters en kan ik makkelijk afwisselen! Mocht het bij jou ook gaan kriebelen om posters of lijsten te bestellen; met de code Marjoleinevr30 krijg je 30% korting op posters (niet op de lijsten). Happy shopping! Laat het me weten wat jouw favorieten zijn en of je een bestelling hebt geplaatst. Mocht je benieuwd zijn naar mijn favorieten, klik dan hier.

Wat heb jij boven je bank hangen? En wat vind je van mijn posters?

 

 

Ook leuk

Laat een reactie achter

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.