Huis&Interieur

REVIEW | Foto op hout

foto op hout

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje, of ik interesse had in het ontvangen van een foto op hout. Dit vond ik meteen heel tof maar wat voor foto moest ik in godsnaam laten afdrukken op hout? Een goede kwaliteit foto van mezelf met bijvoorbeeld vriendinnen heb ik niet echt en ook een mooie vakantiefoto had ik (nog) niet. Na onze vakantie in Holten wist ik het: het moest een foto van deze vakantie zijn die me herinnert aan de fijne en relaxte tijd.

Foto op hout

Alright, ik had een foto gekozen die op het hout moest komen en dus kon het ontwerpen beginnen. Je gaat naar de website en kunt kiezen uit verschillende soorten hout. Ik koos voor vurenhout, deze houtsoort heeft een hele natuurlijke uitstraling omdat de structuur van het hout nog heel goed zichtbaar is. Omdat de foto die ik uitzocht ook in het bos is gemaakt leek dit me een goede match. Ook koos ik voor het “whitewash” effect wat ervoor zorgt dat de foto nog mooier en lichter wordt.

foto op hout

Toen de foto bezorgd werd was ik heel verrast door het effect. De foto is gewoon met een smartphone gemaakt maar komt enorm mooi en scherp uit. Ook zijn de houtplanken heel mooi dik en de foto is best zwaar. Bij de foto wordt een ophangsysteem geleverd waarmee je je foto op hout gemakkelijk op kunt hangen. Ik heb dit zelf nog niet gedaan omdat ik (nog) geen geschikte plek heb gevonden. Hij staat nu te pronken op de eettafel en ik heb al heel veel complimenten mogen ontvangen.

Ik ben super blij met deze foto op hout en weet zeker dat hij in de toekomst meegaat naar misschien wel mijn eigen huis. Tegenwoordig maken we enorm veel foto’s maar nog maar weinig worden er echt afgedrukt, zo’n fotocadeau is echt een blijvende herinnering waarmee je mooie momenten voor altijd vereeuwigd zijn.

Wat vinden jullie van mijn foto op hout?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

2 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.