Favorieten Lifestyle

Short tip | Rituals autoparfum

rituals autoparfum

Yes yes, daar ben ik weer met een nieuwe “short tip”! In deze artikelen tip ik meestal een fijn item, een goed product of iets anders leuks. De Rituals autoparfum verdiende ook zeker een plekje op mijn blog, dus daar wil ik jullie vandaag iets meer over vertellen. Ik ben namelijk heel erg fan en heb dit al een hele tijd in mijn auto.

Rituals autoparfum

Je kent autoparfum misschien wel van zo’n boompje wat je aan je spiegel kunt hangen. Zelf vind ik die er niet zo leuk uitzien, dat is natuurlijk ook belangrijk šŸ™‚ In mijn vorige auto had ik al een autoparfum van Rituals, maar op een of andere manier ben ik die kwijtgeraakt. Toen ik mijn auto ging verkopen kon ik hem helemaal nergens meer vinden. Omdat mijn nieuwe auto nog zo nieuw en niet “eigen” rook, wilde ik toch graag een nieuwe. Je koopt het houdertje wat je op de foto hieronder zit eenmalig, daarna koop je navullingen. De autoparfums hebben de toepasselijke naam “life is a journey”.

rituals autoparfum

Rituals of Karma

Rituals heeft natuurlijke verschillende geuren. EĆ©n van mijn favorieten is de “Karma” lijn, een hele zomerse geur die me altijd meteen in vakantiesfeer brengt. Dat komt omdat ik vorig jaar in Griekenland deze geur kocht op het vliegveld, de hele vakantie was dit de douchegel. Mijn vreugde was dan ook groot toen ik zag dat ze hier ook autoparfum van hadden! Ik kocht nu het hele pakket: een houdertje met twee vullingen. De volgende keer koop ik navullingen en zou je eventueel ook een andere geur kunnen nemen. Leuk voor de afwisseling dus! Ik heb de geur sinds een paar dagen in mijn auto en ik ben er zĆ³ blij mee. Als ik de deur opendoe ruik ik meteen een subtiele maar heerlijke geur. Mijn auto voelt meteen een stuk meer van mij.

De houder + twee vullingen kost ā‚¬14,90, de navullingen zijn ā‚¬12,90. Alle autoparfums en navullingen vind je hier.

Heb jij een auto en had je weleens gehoord van Rituals autoparfum?

 

PS: Mocht je het leuk vinden, hier lees je andere short tips.

 

Ook leuk

6 reacties

 • Beantwoorden
  Tamara
  26 april 2020

  Leuk, zeg! Ik had er nog nooit van gehoord. Ik haat boompjes maar ik wil wel een lekker ruikende auto, dus ik probeer dit hier zeker eens als de winkels weer opengaan!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   29 april 2020

   Haha ik vind die boompjes inderdaad ook heel stom! Benieuwd wat je ervan gaat vinden!

 • Beantwoorden
  Wies | Nature of Happiness
  26 april 2020

  Ja, leuk en fijn zijn deze! Ik heb zo’n autoparfum ooit een keer als cadeautje aan mijn vader gegeven haha!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   29 april 2020

   Ah wat leuk om te horen! Ben wel benieuwd welke geur je aan hem gegeven hebt šŸ™‚

 • Beantwoorden
  Rosanne
  28 april 2020

  Ohh deze zijn heel fijn ja! Heb ze inmiddels al een paar keer gehad. šŸ™‚

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   29 april 2020

   Ah leuk! Ik heb er ook al meerdere gehad maar was de houder kwijtgeraakt. Heel fijn product inderdaad šŸ™‚

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.