Diaries

DIARY | Wat ik niet wist over verhuizen

Hoi allemaal! Het waren hele drukke maar ook fijne weken. Op 22 februari (22-02-22, zo’n bijzondere datum) kreeg ik de sleutel van mijn nieuwe huis. De weken daarvoor was ik bij mijn ouders en dat was heel fijn. Ik kwam een beetje tot rust en had tijd om dingen goed te overdenken. Toch wist ik niet dat verhuizen zoiets heftigs was, dat viel me tegen. Ik ben er nog steeds een beetje van aan het bijkomen. Kijken jullie mee?

Mijn lieve Cas <3 Bij mijn ouders hebben we 3 katten en ons hondje Nora, ik heb zelf ook nog 2 katjes. Tijdelijk waren we dus even met vijf katten bij mijn ouders in huis! Het ging heel erg goed en ze hebben geen ruzie met elkaar gemaakt. Toch merk ik dat, nu we in mijn eigen huis zijn, ze het ook wel weer fijn vinden om een huisje voor zichzelf te hebben. Vond het best moeilijk om ze weer te verhuizen, dit was de zoveelste keer in korte tijd helaas. Nu blijven we hier heel lang!

Soms moet je je ook even terugtrekken om te relaxen 😉

Eind februari was het tijd om te verhuizen. Al mijn spullen stonden opgeslagen bij mijn peetouders. Het was heel fijn om alles weer terug te zien en neer te kunnen zetten. Je moet eerst een trap op bij mijn huis te komen dus dat was wel even heftig om alles boven te krijgen. Gelukkig kreeg ik hulp van lieve mensen en was het in een ochtendje te doen. Daarna was ik helemaal kapot. Verhuizen is me wel tegen gevallen, ik dacht dat doe ik ‘even’ maar het uit dozen leven, alles een plek geven etc. heeft best wel impact. Gelukkig is nu alles op zijn plek en kan ik het gewone leven weer oppakken.

Ik ben heel groot Lidl fan tegenwoordig! Ze hebben er ook heel veel kruiden en mijn het allerlekkerste zijn de kaastwister broodjes. Love it! De kruiden hebben allemaal hetzelfde potjes met een andere kleur dekseltje, daar ga ik dus heel goed op..

Alles krijgt beetje bij beetje een plekje. De foto op hout kreeg ik een tijd geleden voor een samenwerking van mijn blog. 

LOVE IT! Ik ben zo ontzettend blij met dit huis! De bank had ik al en past precies in het hoekje, het is zo fijn en gezellig. Ik ben een week nadat ik de sleutel kreeg gaan verhuizen en de week daarna ook daadwerkelijk er gaan slapen. Gek genoeg was ik eigenlijk meteen gewend en ben ik geen enkele keer ’s nachts wakker geschrokken dat ik niet wist waar ik was.

Soms moet je jezelf een beetje verwennen, haha. Ik hou dus niet zo erg van brood dus probeer er altijd iets leuks van te maken; ik bak soms broodjes af of maak sandwiches. Deze is mijn favoriet met truffelmayo, kaas, komkommer en bacon.

De katjes hebben een mandje in het raamkozijn en daar liggen zo zooo graag in. De zon schijnt er heel vaak op en dan liggen ze heerlijk in de zon te relaxen. Soms liggen ze er zelfs samen. Liefjes <3 Het gaat heel erg goed met ze, ze hebben nu zelfs een balkon om op te spelen en dat vinden ze helemaal geweldig. Ze miauwen zelfs heel vaak voor de balkondeur dat ze naar buiten willen.

Omdat alles nogal veel van me had gevergd de afgelopen weken en maanden werk ik ziek, denk ik. Ik had geen corona maar was wel heel moe, m’n hele lichaam deed pijn, had hoofdpijn, maagpijn en was al kapot als ik de trap op liep. Ik zag lijkwit en had enorme wallen. Ik heb 3 dagen lang heeeeel veel geslapen en toen ging het wel weer. Niet leuk maar ik voel me nu wel weer beter dan voordat ik ziek werd. Met mijn lieve Noor knuffelen is altijd een goed idee <3

In mijn huis is de slaapkamer boven, er zit wel een trap maar geen deur tussen boven en beneden. Dat betekent dus dat de katjes zich vrij door het hele huis kunnen verplaatsen. Heerlijk! Vaak tref ik ze dan zo aan ’s ochtends. Hier smelt je toch van?

Wat een weken waren het, maar wat ben ik blij dat ik weer terug ben op het platteland 😉 haha. Ik geniet enorm van de rust en de natuur en merk dat ik daar ook energie van krijg. Als ik naar mijn werk ga rij ik een heel stuk door de polder. Rotterdam was leuk voor een tijdje maar niet dé plek voor mij.

Ben jij meer een stads- of een dorpsmens? 

 

 

 

Ook leuk

Laat een reactie achter

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.