Diaries

DIARY week 30 | Een wortelkanaalbehandeling

Welkom bij weer een nieuwe diary! Ik word steeds beter in het vastleggen van wat ik zoal op een dag doe (eerst vergat ik dat altijd..) en dus heb ik deze week weer heel veel leuke foto’s voor jullie klaarstaan. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Deze foto is nog van vorige week maandag toen we naar Purmerend gingen. Op de terugweg aten we even wat bij de  Burger King, ik nam deze Steakhouse burger. Dit is echt mijn lievelings, hij is zooo lekker! Als ik hem zie krijg ik spontaan weer honger.

Op dinsdag kwamen er een aantal pakketjes binnen. In mijn vorige diary schreef ik al dat mijn sleehakken kapot waren en nu werden de nieuwe bezorgd. Die waren gelukkig wel helemaal goed en zagen er ook nog wat mooier uit dan de oude 🙂 Ook kwam er een H&M bestelling binnen, m’n ouders wouden wat dingen bestellen en ik kocht nog 2 nieuwe bikini’s voor de vakantie.

Nora’s “geef mij asjeblieft ook wat” hoofd. Hahaha.

Papa bakte cake met hazelnoten en caramel. Hij was heeeel lekker en hij was ook best snel op. Hoe zou dat nou komen?

Op woensdag was het opeens best lekker weer en besloot ik eventjes een uurtje in de tuin te gaan liggen. Om alvast een beetje voor te bruinen besloot ik ook meteen maar mijn bikini aan te doen, deze kocht ik nieuw bij H&M. Ben er erg blij mee en heb hem ook nog in het blauw.

Terwijl ik in de tuin zat las ik wat tijdschriften, heerlijk vind ik dat om te doen. Ik las een stukje over introverte mensen wat ik heel erg herkende. Vooral bij “nieuwe” mensen of bijvoorbeeld in werksituaties ben ik niet iemand die graag het hoogste woord heeft. Op mijn werk heb ik dan ook meerdere keren gehoord dat ik onzichtbaar was, te stil, me niet genoeg liet horen enz. enz. Heel vervelend, vooral omdat ik graag de kat uit de boom kijk en als ik écht iets te melden heb dit echt wel doe. Ik weet ook zeker dat mijn familie en vrienden me echt niet als een stil, verlegen iemand zien want dat ben ik ook niet. Ook kan ik op momenten juist wél extravert zijn, zo praat ik makkelijk met mensen en met vriendinnen ben ik echt niet heel stil. Heel vervelend dat je jezelf hierin moet verdedigen omdat je rustig bent, wat dat betreft is extravert zijn een stuk makkelijker. Zijn er lezers die dit herkennen?

Kijk hoe leuk! Dit is een ventilator die ik kocht bij de Flying Tiger. Hij werkt op batterijen en ik heb hem al een paar keer gebruikt, dan zette ik hem in mijn raamkozijn terwijl ik achter mijn bureau blogjes typte. Leuk dingetje toch?

Ik ben begonnen met het verkopen van kleding op United Wardrobe. Ik heb zo ontzettend veel kleding en sommige dingen die nog heel mooi zijn draag ik nooit. In het kader van duurzaamheid leek het me wel leuk en handig om deze items te verkopen. Ik heb nu een aantal dingen te koop staan en vul het regelmatig aan, je kunt hier in mijn online kledingkast kijken. Het jurkje op de foto staat ook te koop, het is voor mij (1.70m) net te kort.

Woensdagavond was mijn moeder werken en at ik samen met mijn vader. We aten lasagnette, met een pakje van Knorr. Ik ben totaal geen fan van pakjes of zakjes maar die lasagnette vind ik altijd wel erg lekker..

Nora had weer wat uitslag op haar huid en moest daarom even in bad. Dat vindt ze helemaal niet erg, in tegendeel!

Op donderdag was het dan zover: ik moest naar de tandarts voor een wortelkanaalbehandeling. Ik zag er best tegenop omdat ik al een hele tijd last had van zenuwpijn bij m’n kies. Wanneer er warm of koud tegenaan kwam ging ik echt door de grond. Eenmaal bij de tandarts ging ik met knikkende knieën in de stoel zitten. Het enige wat pijnlijk was, was de verdoving. Verder heb ik echt helemaal niks gevoeld, het was totaal pijnloos. Nog een uur of 3 heb ik daarna een verdoofde mond gehad en toen de verdoving eenmaal uitgewerkt was, merkte ik wel dat er “iets” was gebeurd. Ik had een beetje kiespijn en dat hield nog een paar dagen aan. Op het moment dat ik dit schrijf (maandagavond) is de pijn bijna helemaal weg en kan ik ook weer met warm of koud tegen mijn kies komen.

Ik was vroeg wakker voor de tandarts en had toen wel zin om even iets leuks te doen. Samen met mijn moeder ging ik even naar het winkelcentrum. Mama slaagde goed bij Esprit, waar heel veel sale was. Ik kocht niks 🙂 Trouwens, een ijsje eten met een half verdoofde mond is echt heeeeel gek!

Dat moet ook gebeuren: de hond uitlaten. Alleen maar leuk, zo kom ik nog eens buiten en in beweging.

Onderweg kwam ik vuilniszakken tegen met allemaal rupsen erop. Later hoorde ik dat het dorp geteisterd wordt door een rupsenplaag, alle buxussen zijn opgegeten… Zo ook in onze tuin. In eerste instantie vond ik het nog “zielig” dat deze rupsen weggegooid zouden worden maar inmiddels ben ik daar wel van terug gekomen, ze eten alles op…..

Pizzaaaaaaa <3

Op vrijdag haalde ik dit pakketje op. Ik heb het gekregen van Viking onder het motto #maakwerkvanjeblog. Er zitten meerdere musthaves in om van je blog je werk te maken. Ook zit er een checklist in met dingen waar je aan moet denken voor je van je blog je werk kan maken. Echt heel handig! Er komt binnenkort nog een apart blogje over online 🙂

Zaterdagochtend: rustig wakker worden in bed met een kopje thee en het lezen van blogjes. Ik probeer nu doordeweeks op tijd op te staan en in het weekend mag ik dan uitslapen van mezelf. Ik was pas laat wakker omdat ik geteisterd werd door muggen ’s nachts..

Op dit moment ben ik muggenpleisters aan het testen. Ik kocht ze bij de Vitamin store in Den Bosch en de recensies zijn heel goed. Ik had dus last gehad van muggen en vanaf het moment dat ik deze pleister op mijn arm plakte ben ik niet meer gestoken. Echter weet ik natuurlijk niet of het echt door die pleisters komt of er gewoon geen mug in mijn buurt was. Ook hier komt nog een uitgebreider artikel over online.

Zaterdag was een beetje een saaie dag. Het regende, was grijs weer en ik had nergens zin in. Samen met mijn moeder besloten we om even naar het bos te gaan voor een wandeling met Nora. Alleen het bleef maar regenen en dus gingen we maar even een taartje eten met een kop muntthee erbij.

Daarna werd het toch nog wat beter weer en gingen we alsnog naar het bos. Nora vond het leuk en ik vond het ook wel fijn om even buiten geweest te zijn.

Deze foto maakte ik zaterdagavond: deze trui is van Nikkie en kocht ik bij the Stone. Ben er erg blij mee en vond het stiekem wel leuk dat ik hem even aan kon. Nu mag het trouwens wel weer zomer worden hoor! Het was zulk slecht weer dat ik niet echt veel zin had om iets te doen, dus bleef ik lekker thuis. Wat wel een hoogtepuntje van de zaterdag was: de oranje leeuwinnen die met 2-0 wonnen van Zweden, zo goed!

Zondag was wederom weer niet zo boeiend. Ik chillde een beetje thuis, deed spelletjes, schreef blogjes enz. Ik ben de laatste tijd weer into kiwi’s, vind ze erg lekker en makkelijk te eten. Ik ben nogal lui wat betreft fruit: een appel schillen vind ik al snel teveel werk.

In het pakketje van Viking zat ook een fisheye lens om op je telefoon te klikken. Het werkt heel makkelijk en het effect is ZO leuk! Ben er helemaal blij mee 🙂

En toen was het weer maandag. Ik zette mijn wekker om 9:15 en rond half 11 was ik aangekleed en zat ik achter mijn bureau om blogs te schrijven. Voor mijn doen is dit heel netjes op tijd: er zijn dagen dat ik pas rond 13:00 up and running ben. Voorlopig probeer ik gewoon mijn wekker te zetten want ik ben echt een luilak als ik niks hoef. Tot nu toe lukt dat 🙂

Vandaag ga ik even met mijn vader naar Rotterdam om te winkelen en te lunchen. Komende week ga ik ook een paar dagen naar mijn vriendin die op vakantie is in Drenthe. En donderdagavond uit met een andere vriendin! Het belooft dus weer een leuke week te worden.

Hoe was jullie week?

Volg op Bloglovin

 

Ook leuk

6 reacties

 • Beantwoorden
  Rosita Elise
  1 augustus 2017

  Leuke post weer en allemaal lekker eten! Dat stukje van introvert komt mij heel bekend voor! Vervelend is dat he, als mensen je te stil vinden. Bij mij is t vaak zo wacht maar tot je me beter kent Haha dan hou ik me mond namelijk niet meer

  Dat Viking ziet er echt heel tof uit! Ben benieuwd naar je post daar over. Ik ben pas net begonnen maar haal er echt heel veel plezier uit! Lekker schrijven! Alleen vind ik t soms lastig om te bepalen of de onderwerpen leuk genoeg zijn!

  Fijne week!

  Liefs,

  Rosita Elise

 • Beantwoorden
  Sarah
  1 augustus 2017

  Oh, dat stukje van introvert zijn is super herkenbaar voor mij. Zowel wat jij schrijft als dat stukje uit het tijdschrift! Ik ben ook niet verlegen of mensenschuw ofzo, ik ‘ben’ gewoon een stil persoon. Ik zeg (vooral bij nieuwe mensen/in grote groepen) pas iets als ik ook écht iets te zeggen heb. Soms wel kwetsend wanneer mensen je dan bestempelen als té stil of onzichtbaar ofzo. Het is gewoon wie ik ben. Een flapuit of een grote ambiance-maker zal ik nooit worden. Jammer dat men introvert zijn toch nog steeds ziet als iets negatief terwijl je er echt gewoon niets aan kunt doen!

 • Beantwoorden
  Lieke van Veen
  1 augustus 2017

  Ik herken me wel in dat stukje van introverte mensen. Ik ben ook echt iemand die in nieuwe situaties eerst de kat uit de boom kijkt en leraren op school zeiden altijd dat ik altijd heel stil ben, maar thuis of bij vrienden heb ik daar totaal geen last van.
  Wel fijn dat je wortelkanaalbehandeling goed is gegaan en dat je weinig pijn hebt. Ik ben erg benieuwd naar die muggenpleisters. Had er nog nooit van gehoord.

 • Beantwoorden
  Demi
  2 augustus 2017

  ik herken me ook heel erg in dat stukje over introvert/extravert. Heb het ook vaak gehoord tijdens school/stage, terwijl ik ook zoiets heb van, als er wat is laat ik me echt wel horen. Erg lastig..

 • Beantwoorden
  Marielle
  2 augustus 2017

  Haha oke misschien klinkt dit een beetje gek, maar ik vind jou echt knap! Je blog is ook echt heel tof ik ga je zo zeker even volgen. Ik vind het woord “wortelkanaalbehandeling” echt verschrikkelijk klinken. Toevallig bedacht ik me vanochtend dat binnenkort bij mij mijn verstandskiezen wel door zullen moeten komen.. Ook zoiets ik krijg al kriebels bij de gedachte haha.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   4 augustus 2017

   Haha aw wat lief! Bedankt voor de complimenten, ze maakten mijn dag 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.