H&M Shaping Jeans – Mijn favoriete jeans

hm shaping jeans 1 (2)

Jaaaa eindelijk dit lang beloofde blogje online, namelijk over mijn favoriete jeans. De H&M Shaping jeans <3.
Laten we bij het begin beginnen: Ik heb altijd best een beetje moeite om een goede broek te vinden. Ik wil graag dat je een broek bijna niet voelt zitten, ik hou van heel stretchy. Ook vind ik het belangrijk dat hij mooi strak zit en een beetje hoog. Wat natuurlijk ook belangrijk is, is dat hij zijn vorm behoudt na een wasbeurt.

Ik heb een figuur waarmee ik veel ‘standaard’ broeken niet pas: heupen en billen. Vaak komt een broek maar tot halverwege m’n bovenbenen, zeker als hij niet zo meerekt. Stretch is dus een must! Vroeger kocht ik vaak broeken bij de Vero Moda of H&M, deze vond ik toen lekker zitten maar sinds ik de H&M Shaping jeans heb ontdekt vallen deze allemaal in het niet.

Waarom is de H&M shaping jeans zo fijn?

De H&M shaping jeans zit vooral óntzettend lekker. Hij zit heerlijk stretchy maar behoudt zijn vorm, ook na veel dragen. Na vele keren wassen en dragen is de broek nog steeds heel mooi van kleur. De stof slijt ook  niet snel. Vaak had ik het probleem dat ik ‘slijtplekken’ kreeg bij mijn bovenbenen, hier is gelukkig nog totaal geen sprake van. Het voelt bijna alsof je een legging aan hebt, zo fijn zitten ze.

Ook beloven deze jeans een ‘shaping’ effect te hebben. Je billen zouden gelift moeten worden en benen afgeslankt. Of dit echt zo is..? Ik zou het niet durven zeggen. De broeken zitten ontzettend mooi en de vrouwelijke vormen komen er mooi in uit. Dat je lichaam er goed in uitkomt is dus zeker waar!

De H&M shaping jeans zijn te krijgen in veel verschillende modellen. Ook kan je lengte- en breedtematen kiezen. Ideaal! Zo is de jeans helemaal links op de foto een ‘high waisted’ model, deze zit mooi hoog en komt tot net boven mijn navel. Ook de andere modellen zitten redelijk hoog, wat ik zelf erg fijn vind.

Nog op zoek naar de perfecte jeans? Ik zou zeker de H&M shaping jeans aanraden. Echt een top jeans! Ik denk niet dat ik ooit nog een andere wil. Ze zijn zowel in de webshop verkrijgbaar als in de fysieke winkels. Alleen vandaag is er nog een actie en zijn er een paar modellen €34,99! De originele prijs is €49,99.

Waar kopen jullie de perfecte jeans?

signature

 

 

 

Follow on Bloglovin
Volg:

6 Comments

 1. 13 april 2016 / 7:45 am

  Ik ben heel kieskeurig met broeken en koop ze nu bij de zara. Misschien check ik deze ook wel een keer!

  x
  Naomi onlangs geplaatst…Tattoo inspiratie!My Profile

 2. 13 april 2016 / 4:59 pm

  Wauw, klinkt goed! Ik heb altijd zo’n hekel aan shoppen voor broeken! Deze broek ga ik zeker eens proberen!

 3. Bibiane
  14 april 2016 / 9:48 am

  Ik was erg grote fan van Levi’s bold curve. Alleen hebben ze die om 1 of andere bizarre reden geschrapt uit hun assortiment. Nu heb ik een gewone en die zit net iets minder prettig heb ik het gevoel. Deze zien er goed uit. Moet ik toch maar eens gaan passen. Vaak heb ik dat een jeans met veel stretch na een dag of twee echt lubbert (ook al koop ik hem echt strak)

  • Marjoleine
   14 april 2016 / 6:29 pm

   Wat jammer dat die eruit is gegaan! Echt vervelend is dat als je lievelingsmodel eruit gaat.. Bij deze jeans is het iig niet het geval dat ie gaat lubberen!

 4. Bodi Féline
  5 mei 2016 / 4:41 pm

  Ohh ik vind broeken kopen ook altijd zo moeilijk! Dus als je hier zo enthousiast over bent ga ik hem zeker een keer passen!
  Bodi Féline onlangs geplaatst…Ziek.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.