Blond Amsterdam Blijdorp mok

blond amsterdam blijdorp

Jullie hebben misschien hier wel gelezen dat ik pas naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam ben geweest. Vroeger kwam ik hier heel vaak (we hadden een abonnement) maar de laatste keer was inmiddels al wat jaartjes geleden. Ik kreeg van mijn ouders altijd een klein cadeautje als aandenken aan ons bezoek, wat resulteerde in een plank boven mijn bed met allemaal plastic diertjes. Natuurlijk dook ik ook nu even de “Zee van souvenirs” in, en wat zag ik daar? Blond Amsterdam! Ik ben een echte Blond fan en heb dan ook al een aantal mokken, borden en schaaltjes. Toen ik deze Blond Amsterdam Blijdorp mok zag, kon ik dan ook niet anders dan deze aan mijn collectie toevoegen <3

blond amsterdam blijdorp

Blond Amsterdam Blijdorp

De collectie is speciaal voor Blijdorp gemaakt en dan ook alleen hier te koop. Op de mok staat o.a. een haai, pinguïn, leeuw & Aziatische olifant. Al deze dieren zijn natuurlijk ook terug te vinden in Blijdorp. Ik was er trouwens tijdens een ZOOmeravond, op deze avonden kun je achter de schermen kijken en is de dierentuin langer open. We hadden heel mooi weer en liepen gewoon in ons shirt. Dat zou je nu ook niet meer zeggen.. Verder is het echt een mooie dierentuin. Mocht je in Rotterdam zijn, zou ik Blijdorp zeker een bezoekje brengen!

blond amsterdam blijdorp

Aan de binnenkant staat dit schattige aapje met “Blijdorp” eronder. Iedere keer wanneer ik uit deze mok drink word ik herinnerd aan onze bezoekje aan de dierentuin, zo leuk! De Blond Amsterdam Blijdorp collectie bevat ook nog een schaaltje, ontbijtbord & dinerbord.

Houden jullie ook van Blond Amsterdam? En wat vinden jullie van deze mok?

signature 2.0

Volg op Bloglovin
Volg:

7 Comments

 1. Demi
  3 juli 2016 / 11:55 am

  Ah, wat super leuk! Ik wist niks af van deze collectie, het ziet er zo ontzettend schattig uit. Ik spaar zelf ook Blond servies, zal ’t zeker onthouden mocht ik ’n keer in Blijdorp zijn 🙂

  • Marjoleine
   3 juli 2016 / 9:14 pm

   Ah leuk dat je ook Blond spaart 🙂 Ik ben er ook helemaal weg van!

 2. irene
  3 juli 2016 / 7:50 pm

  Ik vind Blond z’n gaaf merk!! <3 ik hou van de spulletjes van Blond :)X

 3. 4 juli 2016 / 12:36 am

  Ooooh geniaal is deze mok zeg! Echt een héle leuke is dit, hihi. Ik ben zelf ook gek op Blond mokken. Ze zijn zo lekker groot en dat is fijn. 🙂 Haha, wel grappig dat ik jouw artikel nu zie, want aankomende dinsdag staat er een mokken blog gepland. :’)

 4. Saar
  5 juli 2016 / 2:00 pm

  Super leuk! Elke keer als ik naar de Efteling ga, koop ik iets uit de Efteling-Blond Collectie. Ik wist niet dat ze van Blijdorp ook een lijn hadden. Binnenkort naar Blijdorp dus.

  • Marjoleine
   6 juli 2016 / 2:00 pm

   De Efteling blond collectie is ook zo leuk inderdaad! Heb daar ook al een aantal dingetjes van ::)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.