Persoonlijk

Kletspraatje – Pizza en studeren

DSC_2945

De laatste tijd is het een beetje stil op mijn blog. Na een halfjaar intensief en met veel plezier bloggen heb ik een beetje last van het welbekende “Writers block”. Whaaa. De laatste tijd heb ik niet zoveel inspiratie en komen er niet zoveel mooie artikelen uit m’n handen.. Hoe het komt? Géén idee.

Wat er zeker mee te maken heeft is de deadlines die eraan komen: mijn propedeuse herkansing, en 2 herkansingen voor m’n minor. Ik voel de druk om het te halen want volgend jaar ga ik switchen van opleiding. Ik wil er nog niet teveel over zeggen omdat er nog niks zeker is maar ik blijf in ieder geval wel verpleegkundige in opleiding. In ieder geval ga ik een stuk minder reistijd krijgen volgend jaar. Nu reis ik elke dag 1,5 uur heen en 1,5 uur terug. Vantevoren schatte ik dit niet echt in als een probleem maar nu is het punt gekomen dat het me echt opbreekt. En als dat anders kan..? Dan pak ik graag die kans!

Ik voel me een stuk beter sinds ik mijn ’time-out’ nam. Ik heb weer een beetje tijd om leuke dingen te doen en kan me rustig voorbereiden op de tentamens. M’n moeder zei zelfs dat ze me sinds lange tijd niet meer zo opgewekt heeft gezien, dat bevestigt voor mij alleen maar dat ik de goede keuze heb gemaakt!

DSC_3055

Afgelopen week ging ik met een vriendin lekker uit eten. We aten echt de állerlekkerste pizza die er is (zie foto op instagram!)en kletsten gezellig bij.  Ik neem trouwens altijd een pizza salami, dat is echt mijn lievelings. Sinds een tijdje vind ik een pizza calzone ook heeeel erg lekker. Dit is een dubbelgeklapte pizza met paprika, champignons, kaas, salami en ham. Ook ZO lekker. Ik krijg er meteen weer honger van nu ik dit schrijf.

Ook deed ik deze week een bestelling bij H&M, ze hebben een super leuke nieuwe festival collectie. Ik bestelde wat leuke dingetjes voor de zomer. Binnenkort een shoplog..? 🙂

Gisterenavond ben ik de stad in geweest voor een drankje met vriendinnen. (Op het moment dat ik dit schrijf moet ik nog gaan, het is zaterdagmiddag nu). Ik heb de hele tijd aan een verslag gezeten dus ik kan wel een beetje ontspanning gebruiken! Komende week ga ik gezellig een nachtje logeren bij mijn ‘zus’ en heb ik een spannend gesprek. Ook ga ik mijn best doen een aantal artikeltjes vooruit te schrijven, tot nu toe is het me nog nooit gelukt en schrijf ik het meestal een dag vantevoren. En nu.. is het tijd om te zonnen!

Doen jullie trouwens al mee aan mijn winactie? Ik mag €25,- shoptegoed weggeven voor een super tof nieuw telefoonhoesje!

Hoe was jullie weekend?

signature

 

 

 

Volg op Bloglovin

Ook leuk

3 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.