Fashion&Beauty

Mijn favoriete najaarstrends

De zomer heeft nu echt definitief ons land verlaten, iets wat ik altijd wel een beetje jammer vind. Ik ben namelijk gek op de zomer! Toch moet ik eerlijk zeggen dat ik het ook wel weer fijn vind om me in warme truien te hullen en een heerlijk vest aan te kunnen trekken. Ook ben ik blij dat mijn dr. Martens weer uit de kast kunnen, die geven namelijk iedere outfit een stoere twist. Het leek me leuk mijn favoriete najaarstrends te laten zien vandaag, kijk je mee?

Mijn favoriete najaarstrends

Oversized vesten

Ik ben echt gek op vesten, en dan vooral als ze een beetje oversized zijn. Op deze manier kun je je shirts die je in de zomer droeg toch nog lekker dragen zonder het koud te hebben. Ik heb zelf een groot grijs vest wat ik al enorm veel heb gedragen. Het is het eerste vest wat ik uit de kast pak als het kouder is.

Parka’s 

Mijn favoriete herfstjas: een parka! Jaren geleden kocht ik een legergroene parka en dat was meteen mijn beste vriend. Tot op de dag van vandaag heb ik hem gedragen, maar ik moet nu toch toegeven dat hij wel aan vervanging toe is… Nu zou ik ook een heel ander soort jas kunnen kopen, maar een parka is toch wel ideaal. Het staat altijd leuk en kan tegen alle weersomstandigheden.

Sweater dresses

Vorig jaar ontdekte ik de “sweater dress”, een soort trui die zo lang is dat je hem als jurk kunt dragen. Super leuk met biker boots erbij of Dr. Martens.

Rokje + een sweater

Ik val nogal vaak terug op de goede, oude spijkerbroek. Het zit heerlijk maar het is wel weinig afwisselend. Vaak zie ik hele leuke rokjes voor het najaar, ook heel erg leuk met een sweater erbij. Zelf draag ik dit nog niet zoveel omdat ik niet zo goed weet hoe ik het moet combineren. Zeker iets wat ik deze herfst aan mijn garderobe wil gaan toevoegen.

En nog wat leuks….

Kende je de merken Yaya kleding & Catwalk Junkie online al? Ze hebben echt super leuke kleding voor het najaar volgens de laatste trends. Jurkjes, rokjes, toffe broeken, hele leuke truien en heerlijk vesten: je vind het hier allemaal. Speciaal voor jullie heb ik een kortingscode waarmee je 5% korting krijgt t/m 5 november. Gebruik: VT-18LQFJLP et voilá 🙂 Ik heb mijn oog laten vallen op een legergroene “furry” trui met een subtiele panterprint, die lijkt me echt heerlijk zitten…. De tekst “zit als een knuffel om je lijf” maakt me nóg enthousiaster.

Wat zijn jouw favoriete najaarstrends?

Ook leuk

4 reacties

 • Beantwoorden
  gea
  28 september 2018

  Vooral heerlijk grote truien houdt ik van met dit koude weer ^^

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   30 september 2018

   Jaaa dat is ook echt heerlijk! Hou ik ook van!

 • Beantwoorden
  Rachel
  29 september 2018

  Rokje en trui vind ik de meest chille combinatie ever

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   30 september 2018

   Ja he! Ik vind het ook echt super leuk 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.