Lifestyle

Oma verrassen met een persoonlijk cadeau + winactie!

Een tijdje geleden mocht ik een hele mooie foto uitzoeken via Studentendrukwerk. Ik besloot een foto van mijn moeder en mij in Griekenland te kiezen, die ik eigenlijk cadeau wou doen aan mijn moeder. Toen hij eenmaal binnenkwam, bedacht ik hem aan mijn oma te geven. Ze heeft een periode achter de rug dat ze zich niet zo prettig voelde en ik wilde haar graag verrassen. Het duurde even voordat ik hem aan haar kon geven maar toen ik hem eenmaal had gegeven was ze er heel blij mee!

Foto op Forex

Ik koos voor een foto op forex. Forex is eigenlijk een kunststof plaat, het is heel licht en dun maar wél stevig. Toen ik het pakketje openmaakte, verbaasde het me echt hoe weinig de foto woog. Zoals ik al zei koos ik dus voor een foto van mij en mijn moeder tijdens onze vakantie in Griekenland. De foto is gemaakt met de “selfiecamera” aan de voorkant van mijn iPhone. Gelukkig was de kwaliteit wel goed genoeg om hem af te laten drukken op zo’n groot formaat. Toen ik de foto eenmaal had ontvangen, heeft hij een tijdje beneden staan wachten om uiteindelijk aan mijn oma gegeven te worden. Op een mooie zonnige zaterdag kwam ze naar ons toe en besloot ik hem meteen te geven. Zoals ik verwachtte was ze er super blij mee! Ook handig: via Studentendrukwerk kun je ook je scriptie laten afdrukken. Voor mij goed om te weten voor volgend jaar 🙂

Winactie

Uiteindelijk heb ik de foto opgehangen bij mijn oma in huis, dit ging super makkelijk met het “gereedschap” wat erbij zat. Het was heel leuk om haar eens te verrassen met zo’n grote foto. In het verleden heb ik weleens kleine fotoboekjes gemaakt en foto’s laten afdrukken maar dit is weer eens wat anders. Mocht jij nou ook je oma, moeder, vader, vriend etc. willen verrassen, dan heb ik iets leuks voor je! In samenwerking met Studentendrukwerk mag ik een gepersonaliseerd tegeltje weggeven. Deze kun je cadeau geven aan iemand om te laten weten hoeveel hij/zij voor je betekent (of hem lekker zelf houden natuurlijk!). Het tegeltje is van keramiek en je kunt je eigen foto en tekst erop drukken. Je kunt er natuurlijk ook een favoriete quote of iets anders inspirerends op laten zetten.

Wat moet je doen?

 • Volg Studentendrukwerk hier op Instagram
 • Volg mij hier op Instagram
 • Laat een reactie achter onder deze blogpost om te laten weten dat je meedoet! De winactie loopt tot en met 8 augustus, daarna krijgt de winnaar bericht van mij.

Wie zou jij willen verrassen met een persoonlijk cadeau?

Ook leuk

6 reacties

 • Beantwoorden
  Marielle Gaalswijk
  18 juli 2019

  Woooww jou moeder lijkt echt heel erg veel op jou oma! Super leuke foto en heel lief dat je besloot het aan je oma te geven. Fijne dag!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   19 juli 2019

   Ahh wat leuk dat je dat ziet! Ik vind zelf namelijk ook dat ze echt op elkaar gaan lijken.

 • Beantwoorden
  Simone
  18 juli 2019

  Ooooh wat een super lieve foto van jullie en je kunt gewoon zien hoe trots je oma is op de foto waarop ze hem vasthoudt! Heel leuk!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   19 juli 2019

   Aaah ja he! Ze was er ook echt super blij mee en heel erg verrast, ze had het helemaal niet zien aankomen.

 • Beantwoorden
  Saskia
  28 juli 2019

  Wat super leuk zeg! Zulke persoonlijke cadeaus zijn altijd de beste<3

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.