Persoonlijk

Persoonlijke update – Aan vakantie toe

Iedere maand komt mijn “best of” online met foto’s en verhalen van mijn maand. Door deze artikelen blijven jullie toch elke maand wel op de hoogte van mijn leven. Echter is het alweer een tijd geleden dat ik echt een update gaf over hoe het nu eigenlijk met mij gaat, zowel persoonlijk als op het gebied van mijn blog en werk. Lezen jullie mee met deze persoonlijke update?

Persoonlijk

Op persoonlijk vlak gaat het de laatste tijd verrassend goed. Ik ben laatst 21 geworden, voel me gelukkig en heb het idee dat ik mezelf heb gevonden. Begin april zat ik er even een beetje doorheen. Om dit op te lossen ben ik gaan zoeken naar manieren om mezelf echt te kunnen ontspannen. Ik kwam toen terecht bij yoga en ben hiermee begonnen. Inmiddels doe ik dit nu een aantal maanden en het is enorm fijn. Door yoga kan ik alles even loslaten en mijn hoofd leeg maken. Ook ben ik begonnen met boksen, ook iets waar ik mijn stress en agressie even helemaal in kwijt kan. Al met al kan ik zeggen dat sporten mij écht meer happy maakt. Helaas staat nu alles even op een laag pitje omdat ik me niet zo lekker voelde. Ik kreeg enorm veel pijn rechts in mijn buik en wanneer ik een stukje liep speelde het op. Na 2 dagen besloot ik naar de huisarts te gaan en vertelde ze me dat mijn lever iets onder mijn ribben vandaan kwam, dit hoort normaal niet. Dit was ook precies waar ik pijn voelde. Ik moest bloed laten prikken om de werking van mijn lever, nieren en schildklier te laten nakijken en wacht nu nog op de uitslag. Mijn “probleem” is dat ik alles leuk vind en het heel moeilijk vind om gas terug te nemen. Drankjes in de stad? Feestjes? Verjaardagen? Ik vind het allemaal leuk en haat het om dit te moeten cancellen. Echter word ik nu wel een beetje “gedwongen” om rustig te doen en probeer ik dit dan ook.

Blog

Op mijn blog is het de laatste tijd wat stiller. Natuurlijk is dit te wijten aan het bovenstaande maar ook zit ik soms in een writersblockje. Ik weet niet goed wat ik moet schrijven, waarover en op welke manier. Iets waar ik de eerst vrijwel nooit last van heb gehad. Ik heb heel veel nagedacht en besloten om een nieuwe weg in te gaan slaan. Op dit moment heb ik contact met een designer en mijn hele website gaat op de schop: de lay-out zal vernieuwd worden. Ik heb er ontzettend veel zin in en merk dat de ideeën alweer gaan stromen. Ook de inhoud van blogposts wil ik iets anders gaan maken maar hoe of wat weet ik nog niet precies. Ik heb nu vaak het idee dat ik iets “moet” schrijven maar ben nauwelijks meer écht enthousiast over de content die ik maak. Ik weet niet waar, als blogger, mijn kwaliteiten liggen en wat ik het liefste zou willen schrijven. Ik ben heel erg aan het nadenken over eventuele veranderingen. Ik hoop het jullie snel te kunnen laten zien!

Werk

Zoals jullie misschien wel weten werk ik als leerling verpleegkundige. Ik ga 1 dag per week naar school en verder werk ik. Het schooljaar zit er alweer bijna op en ik heb al mijn tentamens gehaald, op rekenen na. Verder moet ik op mijn werk opdrachten uitvoeren maar heb ik hier zo’n moeite mee. Ik heb heel snel een chaos in m’n hoofd en kan dan heel slecht prioriteiten stellen. Het is ZO frustrerend, ik heb altijd ontzettend veel ideeën, kan ze uitvoeren maar rond het dan niet af. Dit zorgt ervoor dat ik altijd met 600 dingen tegelijk bezig ben. Ik vermoed serieus (99,9%) dat ik ADD heb en wil me hierop laten testen, voor mij zou het een verklaring zijn waarom ik moeite heb met dingen afronden, prioriteiten stellen, overzicht houden enz. Ik ga nu proberen om de komende weken in de bibliotheek mijn opdrachten te gaan maken, ik moet er écht even aan trekken en anders gaat het niet lukken. Ik hoop dat ik in juli kan gaan afronden zodat ik met een leeg hoofd de zomer in kan gaan. In augustus heb ik 3 weken vakantie, daar kijk ik ook zo naar uit.

Hoe gaat het met jullie?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

1 reactie

  • Beantwoorden
    Chelsey
    14 juni 2017

    Ik hoop dat de uitslag een beetje oké zal zijn. Een stap terug doen is lastig, vooral als je van leuke dingen doen houdt, maar het is nu wel verstandig om het rustig aan te doen. Beterschap!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.