Persoonlijk

PLOG: Dagje Concert at Sea

concert at sea

Afgelopen zaterdag was het zover: ik ging naar Concert at Sea, een festival op de Brouwersdam in Zeeland. Ik schreef al dat de sfeer en locatie me zo geweldig leken, en dat was het ook! Na wat gedoe heb ik uiteindelijk een kaartje kunnen bemachtigen en was ik klaar voor een dagje festivallen aan de Zeeuwse Kust. Ik woon zelf dichtbij Zeeland dus in ruim een halfuur waren we er al! Kijken jullie mee naar deze heerlijke zomerse festivaldag?

cas2

Yes, gearriveerd bij Concert at Sea! We parkeerden op de Dam en moesten een flink stukje lopen naar het festivalterrein. Dat was helemaal niet erg met het prachtige uitzicht op de zee. Super bijzonder een festival op deze locatie. / Bij binnenkomst stonden er 2 “kapiteinen” te DJ’en, zij zorgden er wel voor dat we gelijk in de sfeer kwamen. Heel leuk!

cas3

Meteen maar muntjes kopen bij binnenkomst. Helaas zijn ze altijd wel duur op festivals maarja, je moet toch eten en drinken he 😉 / Vervolgens keken we wat rond op het terrein, helemaal achterin was dit podium genaamd “Strand”, een klein en intiem podium met akoestische muziek. Iedereen zat of lag in het strand, luisterend naar de muziek met de zee naast ons. Wat een sfeertje!

cas4

Op weg naar het hoofdpodium om Jett Rebel te gaan zien, en kijk wie er voor me liep! Dit is “Koos Konijn” , de mascotte van een vakantiepark. Ik zette hem op de foto omdat ik vroeger (en nu stiekem nog een beetje) ontzettend bang was voor verklede mensen. Kennen jullie Bollo Beer van Landal Greenparks? Ik was ZO bang voor hem! Ik vermeed zelfs alle activiteiten op het vakantiepark omdat ik bang was dat hij daar misschien bij zou zijn. / Mooi plaatje he? Dat reuzenrad met strakblauwe lucht op de achtergrond..

cas5

De vriendin waar ik mee was. Ik kan oprecht zeggen dat zij mijn allerbeste vriendin is. We kennen elkaar al 15 jaar en zijn al zo’n 10 jaar vriendinnen, we kennen elkaar dan ook echt door en door. / Look who’s there! Jett Rebel trad op op het hoofdpodium een was heel goed live! Hij is erg excentriek maar dat is juist wel leuk.

cas6

Zooooveel mensen! Maar zo’n leuke sfeer! / Je kon borden halen bij de stand van het AD en hier iets op schrijven. Vaya vroeg aan mij “Wie is je droomman?” waarop ik gekscherend antwoordde met Douwe Bob, vandaar dit bord haha! Tussendoor zagen we ook nog De jeugd van tegenwoordig. Ik vergat foto’s te maken, maar wat waren ze goed! Ik heb keihard meegezongen met hun hits.

concert at sea

Ondertussen was de zon al onder aan het gaan en streken we even neer bij dit podium waar Causes optrad. We zaten even lekker op banken en dronken een kopje thee, het was namelijk best koud geworden. Ook moesten we even opladen voor HET optreden van de avond: Blof. Zij organiseren ieder jaar Concert at sea en sluiten op zaterdag af. Toen ik 7 jaar was kwam Blof bij ons in het dorp en mocht ik mee met mijn moeder, ik weet het nog zo goed! Sindsdien heb ik hun muziek heel vaak geluisterd en heeft het echt een betekenis voor me gekregen.

concert at sea

Blof sloot dus de avond af en het was echt geweldig! Ze komen zelf uit Zeeland en de sfeer was echt fantastisch met dit mooie decor op de achtergrond. We hebben heel hard meegezongen en echt enorm genoten. Ze traden bijna 2 uur op! Daarna gingen we richting de uitgang waar nog een hele toffe afterparty gaande was. Ook daar hebben we nog heeeel veel dansjes gedaan en toen konden we moe maar voldaan richting huis gaan. We hebben de gehele dag zo’n 13 km gelopen en ik was dan ook echt kapot ’s avonds.

Het was een supertoffe dag en vandaag (zondag) was ik helemaal versleten. Ik heb niet veel meer gedaan dan blogs lezen en in bed liggen. Tot volgend jaar Concert at Sea!
Zijn jullie dit weekend nog naar een leuk festival geweest?

signature 2.0

Volg op Bloglovin

 

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Demi
  4 juli 2016

  Ik ben hier nog nooit geweest, maar heb wel veel beelden voorbij zien komen op tv. Dat ziet er altijd zo super leuk en gezellig uit bij het strand. Ik wil er zeker nog een keertje naartoe gaan!

 • Beantwoorden
  Saar
  4 juli 2016

  wat heb je geboft met het weer! Het ziet er echt super uit. Misschien moet ik volgend jaar ook maar eens gaan.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.