Persoonlijk

2015 in vogelvlucht

2015

Wauw 2015 is zó snel gegaan! In deze blogpost kijk ik terug op het jaar: de leuke en minder leuke dingen. Met natuurlijk persoonlijke foto’s erbij. Dit doe ik met de ‘Jaar in vogelvlucht TAG’ van Sanne van LaVieSagista.

collage 2015 2

Ik kijk met een trots gevoel terug op..
Toch wel dat ik overging naar jaar 2 van HBO-V, ik had op het laatst ontzettend veel stress en zag mezelf al helemaal een niveau lager terecht komen. Maar die stress bleek nergens voor nodig want uiteindelijk haalde ik het ruimschoots met maar 1 toets die ik niet gehaald had. Verder ben ik ook trots dat ik dit jaar door ben gekomen zonder erge dips, 2 jaar geleden had ik veel vaker last van dipjes. Ook werd ik dit jaar bloeddonor, wat ik stiekem soms best eng vind.

Ik denk met een lach terug aan..
Alle leuke dingen die ik deed met vriendinnen: uit eten, drankjes, naar de Efteling, Koningsdag, teveel om op te noemen. Ook denk ik met een lach terug aan de mooie momenten met mijn oma, de laatste weken konden we nog veel bespreken en hebben we zelfs nog kunnen lachen. Ook maakte ik dit jaar nieuwe vriendinnen, zowel via mijn studie als via via. Allemaal dingen waar ik zeker met een lach op terug kijk.
Ook denk ik met een lach terug aan de dag dat Jahra en ik besloten spontaan een piercing te laten zetten.

collage 2015
Een aantal hoogtepunten van afgelopen jaar vond ik..
Een van de hoogtepunten van dit jaar waren de festivals die ik bezocht met festivalmaatje Marion: WiSH Outdoor en Mysteryland. Dit was echt geweldig. Op allebei de dagen was het ontzettend mooi weer en we hebben zo genoten. Komend jaar weer!
Ook kwam onze lieve witte kater Vix bij ons wonen in juni van dit jaar. Hij was slecht verzorgd op de boerderij waar hij vandaan kwam. Eenmaal bij ons knapte hij gelukkig snel op en inmiddels is hij alweer 7,5 maand.
Hoogtepuntje van de laatste weken was ook het kerstconcert van Nick & Simon waar ik met m’n moeder naartoe ging. Ook zijn alle dingen die ik deed met vriendinnen hoogtepunten.

De persoon die ik het meest dankbaar ben is..
Ik heb niet één persoon die ik het meest dankbaar ben. Natuurlijk al mijn vriendinnen, mijn BF Vaya en mijn ouders. Ook allebei m’n oma’s, dat we altijd zoveel leuke dingen met elkaar gedaan hebben.

Wat ik het liefst wil vergeten van afgelopen jaar is..
De dag dat onze poes Noa aangereden werd voor ons huis en zwaar gewond raakte aan haar pootje. We zochten ons rot buiten en konden haar nergens vinden, ik had de ergste scenario’s in mijn hoofd. Uiteindelijk moest haar pootje geamputeerd worden. (Lees het hele verhaal hier) Dit gebeurde op dinsdag en op zondag was mijn oma overleden, ik heb me nog nooit zo verschrikkelijk gevoeld. Deze dagen wil ik echt het liefst zo snel mogelijk vergeten!
Ook overleed onze zwarte kat Max in juni, hij had een hartprobleem en was erg ziek.

-collage 2015 3

Andere dingen van 2015 die me bij gebleven zijn..
In november 2015 maakte ik een droom waar: mijn eigen blog beginnen! Ook logeerde ik een paar keer bij mijn “grote zus”, en verder deed ik eigenlijk heel veel leuke dingen. Ook ging ik naar het KnoopGala in Carré als begeleider voor mijn minor. En mijn tante en nicht uit Zuid-Afrika kwamen over, met elkaar gingen we naar oma toe en aten we daar met z’n allen.

Voor 2016 hoop ik..
Ik hoop dat iedereen die mij lief is gezond & gelukkig blijft. Ook hoop ik weer veel leuke dingen te doen dit jaar. Ik hoop dat ik veel blogs mag schrijven en dat mijn blog gaat groeien dit jaar. Ik hoop dat 2016 een jaar vol liefde zal worden <3 signature

Stay posted! Volg mij via Bloglovin

Ook leuk

Laat een reactie achter

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.