Fashion&Beauty

Aanwinsten – Cluse, Nike & Bloggers beauty secrets

De laatste tijd heb ik hele toffe nieuwe dingen gekocht. Eerst wou ik aan al deze artikelen een apart artikel wijden, maar dit leek me een beetje too much. Ik besloot dus om het gewoon allemaal bij elkaar te gooien en al mijn aanwinsten in één keer aan jullie te laten zien. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

nike huarache pink

Nike Huarache atomic pink

Ah, ik ben verliefd op deze schoenen! Ik zag ze voorbij komen op Facebook en meteen wou ik ze hebben. Klein probleempje: ze waren overal uitverkocht. Uiteindelijk heb ik een maat 40,5 bemachtigd bij de webshop Snipes en kon ik ze alsnog aan mijn voeten schuiven. Ze zitten heerlijk en ik vind de kleur ontzettend mooi voor de zomer. Het Huarache model van Nike heb ik ook al in het zwart en loopt ontzettend lekker, het voelt een beetje alsof je op wolkjes loopt. Wel vallen ze klein: normaal heb ik maat 39/40 maar van deze schoenen 40,5/41.

cluse horloge 2

Cluse horloge

Voor mijn blog deed ik een samenwerking en als dank hiervoor kreeg ik een bon. Ik besloot iets te bestellen waar ik écht iets aan zou hebben: een horloge. Dit horloge is van het super toffe merk Cluse, het model heet “La boheme” en de wijzerplaat is roségoud. Ik heb gekozen voor een leren bandje in het lichtgrijs. Ik ben er zo ontzettend blij mee en draag mijn horloge elke dag, ik begrijp zelfs niet meer hoe ik zo lang geen horloge heb kunnen dragen. Daarnaast vind ik hem ook gewoon heel erg mooi en stylish. Ik bestelde hem bij The little green bag, je kunt dit prachtige horloge hier nog wat beter bekijken.

bloggers paletten1

Bloggers beauty secrets paletten

Nog een aanwinst van de laatste tijd: De bloggers beauty secrets paletten van Essence. Ik wou vooral het “The glow must go on” palette van Beautylab heel graag hebben, maar toen ik ging kijken was deze overal uitverkocht. Nadat ik 3 Kruidvatten had doorzocht besloot ik de twee andere paletten te kopen: met lege handen naar huis gaan vond ik ook zo saai. Deze paletten zijn ook echt prachtig allebei. De volgende dag besloot ik nog even bij een andere Kruidvat te kijken en daar vond ik toch nog het bronzing&highlighting palette van Serena! Toen had ik opeens 3 paletten in mijn collectie.

bloggers paletten2

Het shape & shadows palette is mijn favoriet! Dit palette is bedoelt om je wenkbrauwen te stylen. Ik heb vrij donkere wenkbrauwen van mijzelf en had ze dan ook nog nooit bijgetekend maar dit palette is er perfect voor. Ik neem de donkerste kleur en teken het uiteinde iets in waardoor ik super mooi geshapete wenkbrauwen krijg. Ook zit er een wax in, een highlighter en een oogschaduw. Alles om je ogen te laten shinen!

Wat vinden jullie van mijn aanwinsten?

signature 2.0

Volg op Bloglovin

Ook leuk

5 reacties

 • Beantwoorden
  Maaike
  22 juni 2016

  Wauw die Nike schoenen zien er ontzettend gaaf uit! Ik zelf ga nog zwarte Adidasjes halen, omdat ik nu witte heb maar die zijn al een beetje versleten. Maar zo’n kleur als die Nikies is ook gaaf!

 • Beantwoorden
  Anna
  22 juni 2016

  OH MY GOD! Die schoenen! Zo zo zo tof :). Wat een gelukje dat je de goede maat gevonden had. Is altijd wel even lastig met Nike.

 • Beantwoorden
  irene
  22 juni 2016

  Ik vind jou nikes zoooo gaaf!! Echt heel mooi <3 <3 Helemaal mijn ding haha!

 • Beantwoorden
  mieke | mieksmind
  22 juni 2016

  Leuke aanwinsten! Het palette van serena heeft schijnbaar een hele mooie highlighter/glow kleur in het palette, ze waren inderdaad snel uitverkocht! Maar hij komt in de vaste collectie over een tijdje dus wie weet maybe dan nog scoren!

 • Beantwoorden
  Rowan
  22 juni 2016

  Ik vind Cluse horloges zo leuk! Staat nog steeds op mijn wishlist! 😉

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.