Fashion&Beauty

Beauty ontdekkingen van 2015

DSC_2524 (2)

In 2015 ging make-up me een stuk meer interesseren. Voorheen gebruikte ik vaak alleen mascara en eyeliner, in 2015 heeft ook lipstick & concealer een prominente plek ingenomen in mijn stash. De fijnste producten die ik ontdekte in 2015, mijn beautyontdekkingen,  laat ik hieronder aan jullie zien, van lipstick tot bed&body mist.

DSC_2527 (2)
Rituals Bed & body mist – Yin
Ik noemde hem al in de Sinterklaas Cadeautips post, en ik kreeg hem inderdaad! Voor je gaat slapen spray je een beetje op je kussen en dit werkt rustgevend. De geur die ik heb heet Yin, met Yi Yi Ren en witte lotus. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je rustig inslaapt en hebben een meditatieve werking. Het is heerlijk!

kiko
Kiko Full Coverage Concealer
Helaas heb ik van nature last van donkere kringen onder mijn ogen. Sinds een tijdje gebruik ik dan ook concealer. De budgetvarianten die ik probeerde dekten helaas niet zo heel goed. Toen kwam ik bij Kiko deze tegen en wou hem ontzettend graag proberen. Ik gebruik hem al een aantal maanden elke dag, hij dekt heel goed en verbergt mijn wallen. Het enige nadeel is dat hij wel iets in de lijntjes trekt, maar dit weerhoud mij er zeker niet van hem elke dag te gebruiken.

DSC_2540 (2)
Etos Sensitive Mascara
Vroeger gebruikte ik vaak mascara van Etos, tot ik de duurdere merken ontdekte. Sinds een halfjaartje draag ik lenzen en heb ik soms last van gevoelige ogen. Deze ‘Sensitive’ mascara van Etos, speciaal voor gevoelige ogen, sprak mij dan ook erg aan. Ik gebruik hem elke dag en ik moet bekennen: ik gebruik hem bijna liever dan mijn Maxfactor mascara. Aanradertje dus!

DSC_2542 (2)
Essence liquid eyeliner
Eyeliner en ik zijn onafscheidelijk, ik ga nooit de deur uit zonder. Ik heb er al een aantal getest en die vervagen na een tijdje. Deze van Essence is ontzettend fijn. Het kwastje is niet van losse haartjes maar een filt tip (soort stiftje). Hij werkt echt super precies, blijft goed zitten en ik kan er een mooie wing mee maken.

lipstick
Lipstick – L’oreal & MAC
Mijn lipstick collectie is ontzettend hard gegroeid afgelopen jaar, eerst droeg ik het nooit en nu bijna elke dag. Deze twee zijn mijn absolute favorieten. De oud roze kleur in de gouden huls is van L’oreal, het is de kleur 640 Erotique. Deze lipstick is een ‘my lips but better’ kleur, en zoals jullie zien al vaak gebruikt.

En dan natuurlijk MAC, mijn lievelingsmerk. Deze lipstick is de MAC Diva, I love it! Ik wou hem graag hebben maar twijfelde of ik hem wel genoeg zou gaan dragen. Deze lipstick heeft zich helemaal bewezen want ik draag hem heeel vaak: even naar de stad, uit eten of een dagje weg. Deze lipstick kan áltijd.

Wat is jullie ontdekking van 2015?
signature

Ook leuk

4 reacties

 • Beantwoorden
  Naomi
  29 december 2015

  Rituals Bed & body mist – Yin wil ik een keer uitproberen! Ik gebruik nu namelijk een lavendelspray voor het slapen. Ook wil ik een keer een concealer van Kiko proberen.

  x

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   29 december 2015

   Ik zou de bed&body mist zeker een keer proberen! Hij is het echt waard!

 • Beantwoorden
  Sabrina
  10 januari 2016

  Leuk artikel! Kwam op je blog terecht en het ziet er leuk uit.. ik zal je volgen via instagram.

  Xx Sabrina

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   10 januari 2016

   Bedankt voor je leuke reactie! Leuk dat je me gaat volgen op instagram 🙂 X

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.