Persoonlijk

Dit kocht ik op Black Friday

macbook-air

Het is jullie vast niet ontgaan dat het afgelopen vrijdag “Black friday” was. Deze traditie is overgewaaid uit Amerika en dan is er super veel sale in de winkels. Gelukkig was het dit jaar ook in Nederland en dus kocht ik iets wat ik heel lang op het oog had. Aaah, ik ben zo excited!

Apple MacBook Air

Ik kocht namelijk een freaking MacBook! Ik had een vrij oude laptop die steeds ouder en trager werd. Voor school gebruikte ik een tablet van Windows maar ook deze ging een tijdje geleden kapot (na nog geen 2 jaar….). Ik sleepte iedere dinsdag als ik naar school moest mijn zware laptop mee, inclusief oplader want hij ging snel leeg.

Al een tijdje had ik een MacBook op het oog maar ze zijn zo duur… Toen het black friday was en ik nog eens €30 cashback kreeg besloot ik hem te kopen. Ik had genoeg gespaard en sinds zaterdag is hij in mijn bezit. Ik ben er zo blij mee! Nooit meer sjouwen met mijn oude laptop en overal mijn MacBook mee naartoe nemen <3 Ik heb trouwens gekozen voor de MacBook air 13 inch omdat deze qua prijs het “goedkoopste” en voldeed aan al mijn wensen. Ook is hij heel licht waardoor ik hem makkelijk mee kan nemen.

Hebben jullie nog iets gekocht op Black Friday?

signature 2.0

Volg op Bloglovin

Ook leuk

3 reacties

 • Beantwoorden
  Kim
  28 november 2016

  Hele goede aankoop!!

 • Beantwoorden
  laurens
  28 november 2016

  Goeie keuze Marjoleine.

  Als je vragen hebt over het gebruik van een Apple dan moet je maar roepen
  veel plezier ermee

 • Beantwoorden
  Maaike
  28 november 2016

  Dan is die korting wel erg goed meegenomen! Ik heb nog een cadeautje gehaald op Black Friday en ook nog twee kledingstukken die ook lekker afgeprijsd waren 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.