Favorieten Koken&voeding Lifestyle

Blond Amsterdam pasen 2022

blond Amsterdam pasen 2022

Een klein beetje spuit elf van mij om de dag na Pasen nog een blogpost online te zetten over het Blond Amsterdam Pasen servies van dit jaar. Toch vind ik het servies van dit jaar zó leuk dat ik het graag nog even wilde showen in een blogpost. Het is de eerste keer dat ik iets heb gekocht uit de Paas collectie, de vorige jaren vond ik het niet zo heel bijzonder. De items zijn zo vrolijk, ze maken me helemaal blij!

Blond Amsterdam Pasen 2022

Yessss, ik hou van Blond Amsterdam en al helemaal van nieuwe items. Mijn oog viel in eerste instantie op de mok, bijna altijd staan er blonde dames op het servies en nu een keertje een brunette! Daar kon ik me helemaal mee identificeren en dus deed ik hem in mijn winkelmandje. Ook het gebaksbordje vond ik heel erg leuk en vrolijk, ik hou van geel en van bloemen. Dus een gouden combi 🙂 Later zag ik nog het ontbijtbordje en besloot ik die er ook bij te doen. Tijdens mijn verhuizing zijn er een paar bordjes gesneuveld dus ik vond dit wel een goede gelegenheid er eentje bij te kopen. Ik ben super blij met deze nieuwe items en heb ze al veel gebruikt. Het meeste servies gebruik ik trouwens een groot deel van het jaar zoals het Sinterklaas servies, dus ik blijf de Paas items ook nog lekker een tijdje gebruiken. Het voorjaar is volop begonnen en de zon schijnt, en dat zie je terug in dit servies. Leuk!

Shop hier de mok* en het petitfour bordje*. Het ontbijtbordje kan ik helaas geen linkje meer van vinden.

Hoe was jouw Pasen?

 

 

*De linkjes zijn affiliate, lees mijn disclaimer voor meer info.

Ook leuk

Laat een reactie achter

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.