Lifestyle

December Goals

Het is alweer december, weer een nieuwe maand en dus stelde ik voor mezelf een aantal doelen op. Ik ben super benieuwd of ik ze ga halen maar ga in ieder geval mijn best doen. Het zijn geen grote doelen qua studie of werk maar puur persoonlijk.

Elke week tijd besteden aan schilderen
Ik zei het al in dit artikel, schilderen en tekenen is zooo leuk maar ik doe er veel te weinig mee.Ik hou vooral van aquarelleren, dit is zo tof om te doen. Je kunt hele mooie effecten maken met kleuren en bijvoorbeeld vervagen. Ik raakte super geïnspireerd door Chantal van Blame the Fireworks
Ik heb alle spullen om te gaan “waterverven”, dus niks houd mij nog tegen! (Hoop ik)

Een boek lezen
Boeken en ik.. Wij hebben een haat/liefde verhouding. Soms vind ik lezen ontzettend leuk en heb ik in een paar dagen een boek uit, en soms kom ik er gewoon echt niet toe. Lezen? Bah geen zin. Ik heb een aantal boeken die al maanden liggen te verstoffen. Deze maand moet ik er van mezelf toch echt aan geloven en tenminste één boek lezen.

Schaatsen
Jaaa het is écht winter en dus vind ik dat ik binnenkort een keertje moet schaatsen. December is hiervoor natuurlijk de perfecte maand. Helaas gaat schaatsen op natuurijs hem voorlopig nog niet worden, maar gelukkig zijn er in heel veel steden schaatsbanen te vinden.

Genieten van de feestdagen
Niet echt een doel maar toch belangrijk, genieten van de feestdagen! Soms vergeet ik dat weleens een beetje en voor je het weet is het voorbij. Dit jaar wil ik er echt bewust van genieten <3

Hebben jullie “doelen” voor december?

PS: Ben je benieuwd of ik mijn doelen ga bereiken? Hou mijn blog dan in de gaten, begin januari zal hierover weer een nieuwe blogpost online komen!

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Naomi
  6 december 2015

  Ik zou ook wel weer graag willen schaatsen! Ik ben gek op lezen en lees zo’n 2/3 boeken per maand, dus ik hoop dat het je lukt om een boek te lezen!

  x

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   6 december 2015

   Wauw 2/3 boeken per maand is veel zeg!! Dat zou ik nooit halen. Ik denk dat ik mezelf gewoon tijd moet gunnen. Hoop ook dat het me lukt haha.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.