Diaries

DIARY week 24 | Weer asperges eten & dagje Leiden

Heyhoi! Weer een nieuwe dinsdag en dus weer een nieuwe diary! Deze week liep ik veel stage, waar ik elke dag vroeg voor opstond. Het was dan ook best een pittige week voor mij, want ik ben totaal geen ochtendmens. Ik moet wel zeggen dat sowieso de laatste loodjes pittig zijn en ik eigenlijk gewoon heel erg toe ben aan vakantie. Gelukkig had ik naast het stagelopen ook nog wel tijd om leuke dingen te doen en heb ik weer genoeg foto’s klaarstaan 🙂 Kijk je mee?

Maandag was ik laat voor stage (mijn bed lag veel te lekker!) en reed iedereen zó langzaam op de weg. Dat zal je dan altijd zien… Eerst reed er een auto voor me die 60 reed waar je 80 mocht en daarna reed ik achter dit gevaarte… Ik was gelukkig nog net op tijd op mijn werk.

Toen ik ’s middags thuiskwam was het heerlijk weer en kon ik nog eventjes genieten van de zon. Rond etenstijd staken we de barbecue aan en dat was ook echt heerlijk. Ik ben trouwens zo iemand die dan al honger heeft en zich vol eet met stokbrood. Kennen jullie dat?

Ik heb inmiddels al iets van 8 pilea stekjes en ze doen het zó goed. Vind het ook super leuk om ze weg te geven aan vriendinnen en familie.

Van dinsdag heb ik alleen deze foto, die ik ook al op instastories zette. Dit is mijn nieuwe bril van Ace&Tate en ben er mega blij mee! Ik werkte wat aan opdrachten voor mijn studie en ’s middags kwam oma eten. Dat was al een hele tijd geleden en super gezellig.

Woensdag had ik weer dagdienst en ’s avonds at ik samen met m’n moeder. We hadden niks in huis en ook geen zin om iets te halen, dus we bestelden eten. Het werd kapsalon en dat was zoooo lekker.

Donderdag liep ik weer een dag stage en ’s avonds ging ik uit eten met mijn vader. Eigenlijk zou ik met een vriendin gaan maar zij kon onverwacht niet, mijn vader “offerde zich op” (vond hij ook heel erg, maar niet heus…) om met mij asperges te gaan eten. We aten in hetzelfde restaurant als een paar weken geleden en het eten is daar altijd goddelijk. Daarnaast is het bij ons in het dorp en komen mijn ouders er al zo’n 25 jaar.

En weer die overheerlijke asperges! Krijg er weer trek van als ik het zie. Het voorgerecht was zalm met groene asperges en daarna kregen we nog een aspergesoep. Dit was overigens de laatste keer dat we asperges aten omdat het seizoen nu voorbij is. Zo jammer…

Het toetje was een proeverij van aardbeien. Zo op het bord lijkt het misschien niet zo veel maar geloof me: dat was het wel. Ik zat echt bomvol na al het eten maar het was super lekker.

FRIYAY! Ik liep ’s ochtends nog stage en ’s middags stapte ik in de auto om naar Leiden te gaan. Daar woont namelijk een vriendin van me en ik had haar en een hele tijd niet gezien. In 4 havo zaten we bij elkaar in de klas en sindsdien gaan we heel goed met elkaar om. We zien elkaar niet meer zo vaak, maar als we elkaar zien is het als vanouds. Zo fijn! Leiden is trouwens een mega leuke stad: overal muurschilderingen en smalle straatjes.

Een wijntje gaat er altijd wel in! Don’t worry: daarna ging ik aan het water. Bedankt voor de gezellige middag/avond Claar, dat doen we snel nog eens over <3

Zaterdagochtend leek het me, na al dat lekker eten, wel een goed idee om een flink stuk met Noor te lopen. Hier liep ze om een elektriciteitskast heen en keek ze me vervolgens heel verbaasd aan dat ze niet verder kon lopen. Gekkie.

Kijk nou hoe cute <3

Vorige week schreef ik nog over deze schoenen en dat ze opeens duurder waren geworden toen ik ze wou ruilen. Ik stuurde ze terug naar Wehkamp en bestelde ze uiteindelijk bij Zalando. Eigenlijk deed ik dat puur omdat ik beledigd was dat Wehkamp me bij wou laten betalen, hahaha. Ben er wel echt super blij mee, vind ze zo tof! Sowieso vind ik platform zolen heel erg leuk, de old school Vans vind ik bijvoorbeeld ook tof.

Ik had het hele weekend gewoon geen planning en dat vond ik heerlijk. Zaterdagavond stak ik kaarsjes aan, een kopje thee erbij en keek ik een serie. Heerlijk even me-time. Ik ben op dit moment begonnen aan 13 reasons why en vind hem echt goed! La casa de papel heb ik nu afgekeken en wow, wat een einde. Steengoede serie! Nog meer fans?

Zondag had ik eindelijk weer eens tijd om foto’s te maken voor nieuwe blogartikelen. Ik werkte o.a. aan een review over neusstrips van de Action. Komt zo snel mogelijk online! Charmante foto trouwens he..?!

Voor Nora kocht ik deze kip bij de Action maar daar heeft ze as we speak de arm alweer vanaf gebeten… Nu komt er allemaal van die witte vulling uit dus denk dat we hem maar weg moeten gooien. Gelukkig heeft ze nog genoeg ander speelgoed, waaronder van Kong: dat is echt niet kapot te krijgen.

Zo, wat was ‘m weer! Deze week ga ik weer uit eten, dit keer met m’n oma. Ook heb in mijn laatste schooldag van dit schooljaar (yippie!) en m’n eindassessment. Voor dat laatste ben ik wel een beetje gespannen omdat ik niet precies weet wat me te wachten staat. Verder moet ik inentingen halen voor Indonesië en zie ik het verder allemaal wel. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Hoe was jullie afgelopen week?

 

Ook leuk

Laat een reactie achter

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.