Diaries

DIARY week 3 | Storm, studeren en heel veel presentaties

Goedemorgen op deze nieuwe dinsdag! Zo, dat was een stormachtige week he? Ik waaide bijna weg toen ik op donderdag naar school ging, studeerde in de bibliotheek voor mijn tentamen en vergeleek een foto van 2012 en 2017. Ik heb weer een aantal leuke foto’s klaarstaan, kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Maandag

Op maandag ging ik even met mijn moeder naar de winkels. Woensdag is mijn vader jarig en we moeten natuurlijk wel een cadeautje kopen voor hem. Hij wil nooit iets hebben maar uiteindelijk kopen we toch wat leuke dingetjes. Omdat we ondertussen best honger hebben gekregen, strijken we neer bij een bakker om een broodje te eten. Dit was een pizzabroodje en die was heel lekker!

We keken ook nog even rond bij de Blokker en daar zag ik deze puzzels. In mijn vorige diary zag je misschien al dat ik helemaal into puzzelen ben. Op dit moment ben ik bezig met een puzzel van Fleroux, waar bovenstaande puzzels ook van zijn. Wanneer ik klaar ben wil ik graag één van de bovenstaanden.

Maandagmiddag ging ik eventjes naar school voor een uurtje les en was ik rond 18:00 weer thuis. Altijd vervelend als je pas laat in de middag les hebt, ik heb het liever ’s ochtends want dan heb je de hele dag nog.

Dinsdag

Dinsdag had ik ook pas laat op de dag les. Ik moest eigenlijk ’s ochtends nog iets doen voor een keuzevak maar er was heel veel file waardoor het helaas niet doorging. Wel bereidde ik thuis de presentatie voor voor die avond. Het ging over eenzame ouderen en dat was leuk om te doen. Komende week krijgen we de beoordeling maar ik denk dat dat wel goed zit.

Woensdag

Woensdag was ik al vroeg op omdat ik een projectpresentatie had in de ochtend. Toen ik thuis was moest ik iets doen wat niet zo leuk was, maar gelukkig was mijn beste vriendin er om me bij te staan. Daarna ging ik naar huis en vierden we de verjaardag van mijn vader, hij was namelijk jarig die dag! Mijn oma kwam en we aten taart, maar ik vergat er helemaal foto’s van te maken. Ondertussen maakte ik een verslag voor mijn presentatie van de dag daarna. Ik moest een keuzevak presenteren wat ging over kunst als medicijn in de zorg. Verder was de trend van de week om een foto van 2012 en eentje van 2017 naast elkaar te zetten en ik vond het wel leuk om dat ook te doen. Ik zie vooral dat ik volwassener ben geworden in mijn gezicht. En dat ik mijn wenkbrauwen minder epileer… Haha.

Donderdag

Donderdag stormde het super erg. Toen ik ’s ochtends vroeg wegging was het nog wel te doen maar toen ik weer naar huis ging was het echt bizar. Ik kon nauwelijks blijven staan voor het stoplicht, ik waaide echt bijna weg. Nog nooit eerder heb ik zo’n harde wind meegemaakt. De presentatie ging gelukkig goed trouwens 🙂 Later op de dag reden er geen treinen meer maar gelukkig deden de metro’s wel gewoon normaal.

Thuis deed ik even lekker niks nadat ik al die presentaties had gehad. Ik verleidde Nora met dit lekkere koekje, waar ze uiteindelijk natuurlijk niets van kreeg. Wél leverde het een leuke foto op voor haar instagramaccount.

Vrijdag

Op vrijdag was het tijd om weer te knallen voor school. Ik ging leren in de bieb met een vriendin en beloofde om lekkere broodjes mee te nemen, even naar de winkels dus! Ik ging ook nog even langs de Etos en zag deze highlighter die er echt prachtig uit zag <3 Iemand deze weleens gebruikt?

De hele middag spendeerden we in de bibliotheek en konden we knallen voor school. Samen studeren is veel gezelliger en in de bibliotheek hangt ook wel een fijne vibe.

’s Avonds aten we ovenschotel met zuurkool, die m’n vader had gemaakt. Het ziet er misschien niet zo lekker uit, maar geloof me: het was heerlijk! Ik hou echt zo van zuurkool, een van mijn favoriete maaltijden.

Zaterdag

Zaterdagochtend kwam de nieuwe bril van mijn moeder binnen! Ik heb mijn bril via Ace & Tate en ben daar super tevreden over. Toen m’n moeder een nieuwe bril moest, ging ze dus ook naar Ace & Tate en haar bril is heeeel mooi. Daarnaast zijn de prijzen echt heel fijn: €99 voor een normale bril en €249 voor een multifocale.

Zaterdag bracht ik ook weer wat uurtjes door met mijn neus in de boeken. Deze keer niet in de bibliotheek maar gewoon thuis achter mijn bureau. Op het moment dat jullie dit lezen op mijn blog (dinsdagochtend) heb ik tentamen, wish me luck!

Yes, mijn mini pilea gaat ein-de-lijk groeien. Bij sommige mensen zie ik dat die stekjes heel hard gaan maar bij mij duurt het zoooo lang. Als je nog tips hebt, let me know!

Zaterdagavond gezellig met mijn mams naar de bioscoop. We gingen naar de film “Taal”, gebaseerd op het boek van Paulien Cornelisse. Hij was echt heel erg leuk! Ik had al weken zin in popcorn en eeeindelijk kon ik het dan eten. Jummie.

Zondag ging ik naar de sauna met vriendinnen. Het begon al goed met de entreekaarten die niet geldig waren (ik had per ongeluk voor 3 gereserveerd ipv 6, maar het was tweede gratis en stond niet duidelijk). De klantvriendelijkheid van Elysium liet wat te wensen over en uiteindelijk moesten we bijbetalen en konden we alsnog naar binnen. Het was helaas super druk waardoor het niet echt relaxt en rustig was. Uiteindelijk kwamen we bij de auto en kreeg ik ook nog een boete van €95 omdat ik niet in een parkeervak stond, die waren allemaal vol. Uiteindelijk kwam ik bestwel gefrustreerd en met hoofdpijn thuis ipv relaxt.

Dat was mijn week! Op het moment dat je dit leest heb ik tentamen en daarna ben ik eventjes vrij. Ik moet nog twee verslagen schrijven maar verder hoop ik dat er veel tijd is voor leuke dingen. Vandaag komt mijn vriendinnetje Jahra weer thuis na een halfjaar Zuid-Afrika en daar ben ik heeeel blij mee. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Hoe was jullie week?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

10 reacties

 • Beantwoorden
  ToBeDressed
  23 januari 2018

  Leuk weekoverzicht! Ziet eruit als een gezellige, drukke week 🙂

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   23 januari 2018

   Dankjewel! Yes, dat was het zeker 🙂

 • Beantwoorden
  Joyce - LemonyLifeNL
  23 januari 2018

  Hier ook tentamenweek, ben blij als het erop zit!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   23 januari 2018

   Aw succes met je tentamens!

 • Beantwoorden
  Tineke
  26 januari 2018

  Oh ja ik was de storm alweer bijna vergeten!! Wat een lieve kattenfoto’s!
  Liefs

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   26 januari 2018

   Haha aw dankjewel!

 • Beantwoorden
  Mayara
  26 januari 2018

  Ooh super gaaf! Ik zit ook op HRO (hbo-v 1ste jaars). Wil al een tijdje gaan bloggen maar zeg heel de tijd dat het niet kan omdat ik niet echt genoeg tijd heb, maar door jou blog raakik gemotiveerd omhet toch te doen. Wie weet.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   26 januari 2018

   Super leuk om te horen dat ik je inspireer! Bloggen is een heel leuk tijdverdrijf en voor mij een hele grote hobby, als je de kans hebt zou ik zeker een blog beginnen 🙂 X

 • Beantwoorden
  Marielle
  29 januari 2018

  Ziet eruit als een gezellig, drukke week! Taal lijkt me een leuke film, aanrader dus?

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   30 januari 2018

   Ja zeker een aanrader! Echt een leuke film 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.