Diaries

DIARY week 36 | Allereerste stagedag

Hoi! Ik moet er weer even aan wennen om foto’s te maken van wat ik zoal doe. Deze diary is dan ook niet heel vol maar hopelijk toch wel leuk. Het was een spannende week: ik begon namelijk met mijn stage. Na een hele lange vakantie was dat wel echt weer even wennen, maar enorm leuk.

Ik begin deze diary even met een quote die ik zelf heel mooi vind en die zó waar is <3

Maandag

Maandag was mijn allereerste stagedag. Super spannend. Ik moest me om 9 uur ’s ochtends melden bij de balie van het ziekenhuis. Daarna werden we, er waren nog veel meer stagiaires en leerlingen, opgehaald. We haalden onze pasjes en uniformen op en werden daarna op de afdeling gebracht. Ik zit met nog een ander meisje op mijn afdeling en dat vond ik op dat moment best fijn. Toch best eng om in je eentje op een afdeling gedropt te worden waar je nog niemand kent.

Dinsdag

De eerste volledige dag van 7 tot 15:30 uur. Ik heb besloten om mijn auto bij de metro te parkeren: er is dan genoeg parkeerruimte en ik kan toch gratis met de metro. Als ik bij het ziekenhuis wil parkeren moet ik €3 per dag betalen en dat tikt toch best een beetje aan. Ik vind het eigenlijk ook best chill om in uniform te werken, je hoeft geen rekening te houden met wat je aandoet en je eigen kleding blijft lekker schoon.

Op dinsdag kreeg ik ook de Structuurjunkie planner binnen, gemaakt door Cynthia van cynthia.nl. Ik merkte dat ik de laatste tijd wat moeite had om na de vakantie weer structuur aan te brengen in mijn leven. Een schoolagenda gebruik ik nooit, maar een planner leek me wel heel handig. Deze planner is echt mooi en heel fijn ingedeeld. De foto’s zijn al gemaakt dus de blog komt eraan 🙂

Woensdag

Ik bracht woensdag door met mijn vriend en maakte toen eigenlijk helemaal geen foto’s. Het was gewoon een fijne, relaxte dag en ik kon even bijkomen van alle indrukken van de eerste stagedagen.

Donderdag

Weer een stagedag! Het begint al een beetje te wennen en ik vind het super leuk.

Als ik thuiskom vind ik dit pakketje in de brievenbus van Nurse Gadget. Ik heb het een paar dagen eerder besteld en het is al best snel binnen.

En dit zat erin! Het is een kocher, schaar, pen met een lampje, een pennenhouder, reanimatiesleutelhanger en een ding waar je pasjes aan kan hangen. Vooral de kocher, schaar en pennenhouder zijn mega handig om te hebben. Kan niet wachten om ze mee te nemen in mijn uniform.

Vrijdag

Ik word wakker met gigantische hoofdpijn en lig tot 12:30 in bed met pijnstillers. Ik ben vorige week een beetje ziekjes/verkouden geweest en heb daar nog wat naweeën van. Gelukkig voel ik me later wel weer wat beter en kan ik om 18:00  mijn avonddienst gaan werken. Ik werk tot 23:30 en ben uiteindelijk pas na twaalven thuis. Om 1 uur ga ik lekker naar bed.

Zaterdag

Op zaterdag ben ik met mijn vriend. We eten ’s avonds gehaktballetjes bij Ikea (dat was echt een eeuwigheid geleden) en daarna rij ik door naar Culemborg om op te passen bij mijn neefje en nichtje. Ik blijf slapen en breng de zondag ook nog gezellig hier door. Wanneer ik ’s avonds op de bank zit, maak ik gelijk vriendjes met de kat. Thuis komen mijn katten nooit op schoot, wat wel ongezellig is.

Komende week heb ik de hele week school. Ik moet beginnen met mijn opdrachten en het Startdocument, een document waarin je vastlegt wat je wil leren en hoe je dit gaat doen. Verder zal ik nog wat dagen met mijn vriend doorbrengen en hoop ik mijn vriendinnen weer te zien. Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

Hoe was jullie week? Ben je ook weer begonnen met school/stage/werken?

Ook leuk

4 reacties

 • Beantwoorden
  Rachel
  11 september 2018

  Gehaktballetjes eten bij de ikea, das voor mij ook echt jaren geleden! ik ben er zelfs nog nooit met mijn vriend geweest.
  wat een heerlijk overzicht weer zeg!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   12 september 2018

   Oooh snel een keertje doen dan! Dankjewel X

 • Beantwoorden
  Vaya
  12 september 2018

  Leuk om te zien en te lezen dat je eerste stageweek zo goed is gegaan! Xx ❤️

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   12 september 2018

   Thanks lieverd <3

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.