Diaries

DIARY week 6 | De griep was hardnekkig

Goedemorgen allemaal! Ik hoop dat jullie een heel fijn weekend hebben gehad en met frisse moed weer een nieuwe week tegemoet gaan. Vorige diary eindigde ik met griep maar dacht ik wel snel weer beter te zijn. Helaas bleek de griep heel erg hardnekkig en ben ik nog de hele week ziek geweest… Vrijdag voelde ik me eindelijk weer beter en gelukkig kon ik nog wel wat leuke dingen doen. Deze diary heeft dus niet zo heel veel foto’s, maar hopelijk vinden jullie het leuk om weer mee te kijken naar mijn week 🙂

Maandag breng ik een groot deel van de dag door in bed. ’s Avonds maakt mijn moeder een nieuw gerecht wat heel lekker en simpel is. Er zit heel veel groente in, kip en aardappeltjes. Je doet het bij elkaar in een “pakketje” van aluminiumfolie, 25 minuten in de oven en het is klaar!

Dinsdag word ik wakker met verschrikkelijke hoofdpijn achter mijn ogen. Meestal als ik grieperig en verkouden ben gaan mijn holtes dichtzitten wat dan resulteert in hoofdpijn. Ik slik een aantal paracetamols en lig ook weer veel in bed.

Nora’s vacht begint nogal hard te groeien en ik vind het onzin om steeds naar de trimmer te gaan. Natuurlijk ga ik niet haar hele vacht bij knippen maar een beetje moet kunnen toch? 😉 Ze zag er daarna in ieder geval weer prachtig uit.

Ik kwam deze foto tegen van mei 2017. Op dat moment heb ik hem nooit ergens gedeeld maar aangezien ik toch voor pampus in bed lag leek het me wel leuk om een throwbackje te plaatsen. Heb je hem al gezien op Instagram?

M’n ouders hadden gespaard voor nieuwe ovenschalen via de Albert Heijn en kochten er afgelopen week eentje. Natuurlijk was het eerste wat erin zat geen ovenschotel maar Vix… Wat is dat toch met katten die in veel te kleine dozen/schalen etc gaan zitten?

Het wordt opeens prachtig weer en ik probeer wel elke dag even met Nora te lopen, ondanks dat ik me nog steeds niet lekker voel. Ze staat er charmant op he? 😉 Ik heb de hele week trouwens make-uploos en in joggingbroek doorgebracht, stiekem best relaxt.

Ik doe dit gezichtsmaskertje op van dr. van der Hoog. Hij is lekker maar om nou te zeggen dat m’n huid heel schoon en fijn aanvoelt… Nee. Donderdagavond ga ik met mijn moeder naar yoga en dat was heel fijn om weer te doen. Daarna eet ik, in mijn enthousiasme, wat stukje chocola maar dat valt helemaal verkeerd. Ik gooi mijn hele maaginhoud eruit en kruip daarna snel in bed. Ik ben bang dat ik weer zieker ga worden.

Maar gelukkig is dat niet gebeurd! Deze foto maakte ik vrijdag en ik voel me stukken beter. Het topje heb ik gekregen van MyJewellery, samen met nog een andere blouse. Ben er heel blij mee! Vrijdagavond ga ik naar de stad om wat te drinken en gelukkig valt dat allemaal goed en is de griep zo goed als over.

Kijk nou <3 Deze foto is zaterdagavond gemaakt. Je zou denken dat ik de avond op de bank doorbracht zonder make-up en met hond op schoot, maar dat is niet zo. ’s Avonds ga ik uit met Jahra in “Bird” in Rotterdam. Het feestje wat er was heette Yardbird en dat was leuk! Uiteindelijk lag ik om 7 uur in bed en was ik he-le-maal kapot. Zondag brak ik dus lekker uit en maak ik verder ook geen foto’s.

Deze week heb ik weer wat meer school maar ben ik ook nog lekker 2 dagen vrij. Woensdag is het Valentijnsdag en hou ik pizza avond met twee vriendinnen. Vrijdag ga ik uit eten met mijn projectgroep (we haalden een 9 voor ons project!) en het weekend is ook lekker vol. Volgende week begint mijn stage van vijf maanden en daar heb ik heel veel zin in! Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

Hoe was jullie week? Zijn jullie al geveld door de griep?

Ook leuk

4 reacties

 • Beantwoorden
  Simone
  13 februari 2018

  Wat heb je leuke dingen op de planning staan, helemaal verdiend zo na een weekje ziek zijn. Gelukkig ben je inmiddels weer wat opgeknapt!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   13 februari 2018

   Hihi dankjewel! Ja gelukkig wel, dacht echt dat het eeuwig zou duren…

 • Beantwoorden
  Mei Qi
  13 februari 2018

  Ah het heerst ook zo erg, maar gukkig ben je beter. Leuke overzicht!!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.