Diaries

DIARY week 38 | Het lijkt wel zomer

Wat is dit toch? Het lukt me de laatste tijd niet meer zo goed om mijn diary op tijd online te zetten (op dinsdag). Vandaar dat ‘ie dus deze week weer een dagje later is. En weetje, misschien moet ik me daar ook helemaal niet zo druk om maken. Dat geldt trouwens voor wel meer dingen in mijn leven, piekeren ben ik namelijk best goed in…. Ik zie gewoon hoe alles komt en geniet maar gewoon van elke dag. En komt die blog dan een dagje later? So be it. Goed, kijken jullie weer mee naar mijn afgelopen week?

Het is woensdag en ik zit op school vandaag. Ik heb een projectbijeenkomst met dit mooie uitzicht, je ziet de Euromast en het Erasmus MC (wat echt mega groot is). De zon schijnt maar het is nog wel een beetje fris buiten. In dit lokaal op de 11e verdieping is het ijskoud en iedereen zit met vesten en jassen aan.

Omdat het zo koud is gaan we in de vensterbank zitten, lekker in het zonnetje. Dat is meteen al een stuk aangenamer πŸ™‚ Zien jullie mijn Hema agenda van €2? Hij is zooo fijn!

Ik heb best veel tussenuren en duik even de stad in met twee klasgenoten. We komen deze Etos “Test me” store tegen waar je Γ‘lle producten van Etos eigen merk kunt proberen. Je kunt je ook laten opmaken en van alle producten is er een open exemplaar wat je kunt testen. Heel erg leuk! Deze winkel zit op de Lijnbaan en is helaas maar tijdelijk, ik weet niet precies tot wanneer maar zeker leuk om even binnen te lopen.

Daarna even door naar Hudson’s Bay! Daar was ik nog helemaal niet geweest sinds de opening. Ik vind het wel een aanwinst voor Rotterdam, ze hebben er mooie producten en wat unieker dan de meeste ketens. Ook hebben ze veel verschillende merkkleding. Ook zit de Topshop ernaast, vind ik heeeeel leuk! Helaas zag ik nu niet echt iets leuks. Wat trouwens wΓ©l leuk was, was deze ballenbak van &C. Later las ik dat je, door een foto in de ballenbak te maken, een jaarabonnement kan winnen op het magazine.

Van al dat winkelen waren we wel een beetje hongerig geworden. La Place zit nog steeds in de Hudson’s Bay (vroeger op de bovenste etage van V&D) en was iets vernieuwd. Ik ging voor deze super lekkere tomaten-basilicumsoep met stokbrood erbij. Ik vond de meeste dingen wel heel duur, deze kop met soep kost €4,75, maar het was wel heel lekker.

Het is donderdag en ik ben nog heel erg moe vandaag. Ik slaap lekker uit en ga voor de lunch even naar de winkels om ham-kaascroissantjes te halen. Ik neem Nora meteen mee en laat haar even buiten wachten terwijl ik snel naar de bakker ga.

’s avonds eet ik weer eens PIZZA! Dat is alweer een hele tijd geleden en het smaakte heerlijk.

Kijk nou schattig <3 Ik smelt echt van haar oortjes en haar ogen met wimpertjes.

Op vrijdag ga ik naar school voor een projectbijeenkomst. Bij de metro is er een halve parkeerplaats afgesloten waardoor ik geen parkeerplek kan vinden. Omdat ik toch echt met de metro mee moet, zet ik hem maar op een stoepje neer. Je moet toch wat? Gelukkig had ik geen boete.

“Mommy, I want your attention”

Zaterdagochtend word ik wakker met Noa op schoot en de nieuwste vlog van Nick & Simon (guilty pleasure hoor!).

Weten jullie nog dat ik schelpjes meenam uit Egypte maar niet wist wat ik ermee moest doen? Ik kocht een paar weken geleden een klein vaasje en besloot ze daar in te doen. Ik vind het wel schattig staan πŸ™‚ De grote schelpen ernaast komen uit Zuid-Afrika. De voorste vond ik zelf in de zee en de achterste kreeg ik van mijn oom.

Wauw, het is super lekker weer! Ik trek deze jumpsuit nog even uit de kast, ik kocht hem afgelopen zomer bij Pull&Bear en hij zit zooooo fijn. Het liefst draag ik hem non-stop. Ik zit vandaag lekker in de tuin in het zonnetje, echt nog even genieten hoor <3 Ik besef me dan des te meer dat het straks weer kouder gaat worden en ik zo zal verlangen naar zon.

Mijn pilea plant krijg baby’s! Ze zijn al een tijdje aan het groeien maar ze gaan nog niet zo hard. De plant zelf doet het trouwens wel echt heeeel goed. Ik hoop dat ik de baby’s snel kan gaan stekken, dat lijkt me zo leuk om te doen en ze daarna te zien groeien!

Mijn werkplekje! Dit is mijn bureau waar ik altijd mijn blogs schrijf en werk voor school. De slinger veranderde ik laatst, eerst stond mijn naam er maar ik wou een inspirerende quote.

Ik zie dat er de laatste tijd weleens gezocht wordt op mijn blog op “bril”, heel grappig om te zien. Ik bedacht me dat het misschien leuk zou zijn een artikeltje te wijden aan bril die ik pas kocht bij Ace&Tate. Dus… stay tuned πŸ™‚

Op zaterdag eten we lekker patatjes. ’s Avonds ga ik even langs bij m’n beste vriendinnetje om bij te kletsen en een kopje thee te drinken. Altijd gezellig <3

En zo breng ik mijn weekend door: in de zon met een tijdschrift. Heerlijk! Kan het aub altijd zomer blijven?

Deze week heb ik weer een week met niet verplichte colleges. Het blijft voor mij Γ©cht een uitdaging om dan ook daadwerkelijk aanwezig te zijn. Het scheelt dat ik het 2e jaar al eerder heb gedaan op de Haagse Hogeschool en ik dus voor nu nog redt met thuisstudie. Ik was onderweg en bedacht me opeens dat ik wel zin had om naar de stad te gaan. Ik stapte uit bij Beurs en keek lekker eventjes rond. Bij River Island hadden ze 20% studentenkorting (!!!) en kocht ik deze leuke trui. Hij heeft hele aparte details maar die zal ik later nog wel aan jullie laten zien. Ook slaag ik voor een basic zwart vestje.

Verder komt er komende zaterdag een heeeeel speciaal artikel online wat onderdeel zal zijn van een nieuwe reeks artikelen. Het heeft iets te maken met een gastblogger. Ben je benieuwd wat het is, dan zou ik je zeker aanraden om zaterdag even terug te komen πŸ™‚

Hoe was jullie week?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Chelsey
  27 september 2017

  Haha, heel slim, je auto parkeren op een stoepje! Had ik ook gedaan hoor. Hadden ze een groot gedeelte van de parkeerplaats maar niet moeten afsluiten :’)

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   28 september 2017

   Precies! Eigen schuld, dikke bult.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.