Persoonlijk

Personal update: Een grote verandering

Als jullie dit lezen ben ik druk aan het werk. De stageperiode is namelijk weer begonnen. Dit betekent dat ik 10 weken lang 32 uur per week stage loop en ook nog een dag naar school ga. Daarnaast moet ik ook nog opdrachten doen voor school & stage, dit zal dus inhouden dat ik meer dan 40 uur per week bezig ben. (ohmygod)

Afgelopen 2 periodes was ik sowieso 1 dag per week vrij en waren er dagen dat ik maar een uurtje les had. Het zal dus ontzettend wennen worden om opeens weer zo druk te zijn. De laatste tijd sliep ik bijna elke dag uit en hoefde ik heel weinig naar school. Nu moet ik om 7:15 beginnen dus dat betekent dat ik om 6 uur weg moet van huis!

prikken

Ik studeer dus HBO Verpleegkunde en ga nu stagelopen in het ziekenhuis. Ik heb er super veel zin in, maar vind het ook wel eng. Het ziekenhuis is iets waar ik nog nooit eerder gewerkt heb en ik heb dus geen idee wat ik precies moet verwachten. Ik heb er wel echt super veel zin in en hoop heeeel veel te leren. Ook wil ik misschien volgend jaar duaal gaan studeren of op stage naar het buitenland gaan. Maar als ik in het ziekenhuis een plek zou krijgen om te leren/werken zou ik dit zeker aanpakken denk ik. Eerst maar eens kijken hoe het bevalt!

Dat ik nu zo druk ga zijn heeft natuurlijk ook consequenties voor de blog. Nu komen er zo’n 4 artikelen per week online maar dit zal een stuk minder worden. Ik denk 1 á 2 per week. Mijn blog is natuurlijk wel mijn grote hobby dus in mijn vrije tijd zal ik er zeker nog aandacht aan besteden. Ik ga jullie vertellen wat mij allemaal bezighoudt en ook leuke artikelen schrijven. Ik heb al wat vooruit gewerkt dus het gaat helemaal goed komen!

signature

Ook leuk

1 reactie

  • Beantwoorden
    BySilke
    13 maart 2016

    Heeel veel succes met je stage! Dat klinkt echt wel als een hoop drukke dagen die je tegemoet gaat. Maar het zal vast superleuk worden. Liefs 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.