Persoonlijk

Gelukkig nieuw jaar!

Oh jongens, sorry dat ik zo enorm laat pas van me laat horen in dit nieuwe jaar. Ik heb zo hard gefeest dat ik echt even moest bijkomen. Daarnaast moet ik ook gewoon werken en heb ik natuurlijk ook nog leuke dingen gedaan. Dus bij deze: GELUKKIG NIEUW JAAR!

2016

Wat een jaar was 2016. In het begin van 2016 was ik nog student aan de Haagse Hogeschool en ging ik stage lopen in het ziekenhuis. Nooit gedacht dat ik er amper een maand later al helemaal klaar mee zou zijn en zelfs zou stoppen met de hele studie. Op zoek naar een nieuwe uitdaging kwam de GGZ op mijn pad, in april had ik mijn eerste gesprek en in juni was ik aangenomen. Dat was een hele grote verandering maar wel een hele goede. Ook kwam in 2016 mijn liefste Nora, werd ik 20 jaar en ging ik op vakantie naar Griekenland met mijn moeder. Ik deed zo enorm veel leuke dingen dat ik het niet eens meer kan opnoemen. Ook besefte ik hoe belangrijk mijn liefste vriendinnen zijn en bouwden we heel veel feestjes. Gelukkig maakte ik geen erge of verdrietige dingen mee in dit jaar en ik hoop dat dit voor 2o17 ook zo zal gaan zijn. Ook in liet ik in 2016 12 kilo achter van mijn lichaamsgewicht en ook dit wil ik héél graag zo houden.

Mei 2016, 12 kilo zwaarder

2017

Wow, 2017! Ik hoop voor 2017 dat het net zo door mag gaan als in 2016. Ik moet zeggen dat ik gelukkig ben. Ik heb het weleens moeilijk, weleens een grote chaos in mijn hoofd maar meestal lost het zich op. Met de steun van de juiste mensen om me heen weet ik zeker dat 2017 helemaal goed gaat komen. Ik heb inmiddels een volledig salaris waar ik heel veel van wil gaan sparen om wellicht over een paar jaar op mezelf te gaan wonen. Ik hoop nog heel veel mooie momenten en feestjes mee te maken met vriendinnen en gewoon veel te genieten van alles. En…. Misschien… Een leuke man? Verder hoop ik nog een klein beetje af te vallen en mijn streefgewicht te bereiken. Verder kijk ik alweer heel erg uit naar de maand mei en de maanden daarna: zomer, festivals en feestjes <3

Best gelezen blogposts in 2016

 1. Wees alert: oplichting met festivalkaartjes – De blog die ik schreef nadat ik bijna opgelicht werd met Concert at Sea kaartjes is het meest gelezen dit jaar. Deze doet het vooral heel goed in Google waardoor deze dagelijks nog steeds bekeken wordt.
 2. Budget tip: Ikea muismatten voor maar €0,99 – Ook dit is een zoekmachine topper. Toen ik nog mijn vorige laptop had gebruikte ik hier een muismat bij. Deze kocht ik bij Ikea voor heel weinig geld.
 3. Review: Invisibobble – De invisibobble was wel dé ontdekking van het jaar. Ik schreef er dan ook meteen een blogje over en ook deze doet het goed in de zoekmachines. Bij deze blog vond ik het enorm lastig om de Invisibobble goed op de foto te krijgen, de foto’s waren dan ook niet echt je van het.
 4. Mijn parfum stash budget + high end – Ik deelde mijn ‘parfum stash’ met alle parfums die ik op dat moment bezat. Ook deze blog wordt nog vaak bekeken.
 5. Blue monday – Een blogpost waar ik persoonlijk wel trots op ben. Ik schreef deze blog over mijn depressie en de aanleg die ik hiervoor heb. Het is een onderwerp waar ik heel moeilijk over praat maar het schrijven van deze blog luchtte erg op.

Ik moet eerlijk zeggen dat de blogposts die het best gelezen zijn niet meteen mijn favorieten zijn. Zo vind ik bijvoorbeeld sommige meer persoonlijke artikelen leuker dan puur een review van iets. Ik hoop in 2017 weer veel mooie blogs te schrijven!

Nog even over oud&nieuw, jeetje wat een nacht. Ik heb de hele nacht gedanst en gedronken en de kater was dan ook flink aanwezig de volgende dag. Ik dacht dan ook echt “Ik drink nooit meer!!!”. Al weet ik toch dat ik het, wanneer er een leuk feestje is, niet kan laten. En nja dat is prima toch 🙂 Je bent jong en je wil wat….

Hoe was jullie oud & nieuw? Nogmaals een gelukkig nieuw jaar!

Volg op Bloglovin

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  sammie
  4 januari 2017

  Gelukkig nieuwjaar! Je oudjaarsavond/nacht klinkt bijzonder gezellig! Ik was thuis bij mijn hond met een schaal vieze oliebollen voor m’n neus 😉

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   4 januari 2017

   Haha aaw hoe is het nu met je hond? Las dat het niet zo goed met hem ging.. begrijpelijk dat je thuis bent gebleven 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.