Persoonlijk

Geniet van de zomer!

IMG_3970

De zomer is aangebroken en ik merk meer en meer dat ik echt even aan vakantie toe ben. Ik vul de dagen met werken bij mijn bijbaan, boeken lezen & leuke dingen doen. Ook ben ik heel graag met mijn blog bezig maar ik merk dat het allemaal wat moeizamer gaat. De inspiratie is er, maar het uitwerken gaat niet zo. Ik heb daarom ook heel veel half afgemaakte concepten in mijn WordPress staan… Telkens ga ik ervoor zitten maar ik merk dat ik dan enorm moet forceren om er iets moois van te maken. Iets wat ik voorheen nooit had en wat denk ik vooral komt door het toe zijn aan vakantie. Gelukkig zijn er ook blogs die in mijn hoofd opkomen en zo op papier rollen, zoals deze: over fitgirls & superfoods.

Zomerrooster

Omdat ik het niet okee vind om blogs te “forceren” heb ik besloten om een zomerrooster in te gaan voeren. Ik laat mijn vaste uploaddagen op woensdag-vrijdag-zondag en (soms)maandag dus even voor wat ze zijn. Een reden hiervoor is dat ik ook merk dat de bezoekersaantallen heeel erg teruglopen. Dit is natuurlijk logisch, iedereen gaat lekker op vakantie en geniet van het mooie weer. Helemaal geen tijd om blogs te lezen! Er zal dus regelmatig een blogje online komen maar niet op vaste dagen. Ik ben benieuwd of ik het los kan gaan laten, ik namelijk ben een enorme controlfreak als het om mijn blog gaat. Ik hoop dat jullie het begrijpen 🙂

Hele fijne vakantie allemaal!

signature 2.0

Volg op Bloglovin

PS: Foto is gemaakt in Turkije, Marmaris 2 jaar geleden. Ik was hier op vakantie met vriendinnen.

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Demi
  15 juli 2016

  Heel goed te begrijpen hoor! Je moet gewoon een hele fijne zomer hebben en zonder een geforceerd gevoel kunnen bloggen. Jij ook een hele fijne vakantie 🙂

 • Beantwoorden
  Sarah
  15 juli 2016

  Ik heb mijn blogrooster onlangs ook laten ‘vallen’. Vanaf nu blog ik ook gewoon wanneer ik dat wil, en niet omdat ik ‘moet’ vanwege mijn eigen strakke schema. Is veel leuker zo 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.