Lifestyle

Heerlijk slapen | Silvana Stirr Up hoofdkussen

Een tijdje geleden vroeg BedSupply me of ik er iets voor zou voelen om een product bij hen uit te zoeken. Dit leek me heel erg leuk, maar het was nog best lastig om te bedenken wát ik uit moest zoeken. Ze hebben er namelijk heel veel mooie producten. Na een tijdje nadenken besloot ik een goed hoofdkussen te bestellen. Al jaren sliep ik op twee vrij oude kussens en ik werd weleens wakker met pijn in mijn nek. Tijd voor een nieuw hoofdkussen dus. Het werd het Silvana Stirr up hoofdkussen en vandaag vertel ik jullie hoe ‘ie bevalt.

Een hoofdkussen uitkiezen

In de webshop van BedSupply kun je ontzettend veel hoofdkussens vinden, maar hoe bestel je een goede? En hoe kun je überhaupt een kussen kiezen zonder er daadwerkelijk op gelegen te hebben? Ik begon met rondkijken en gelukkig kun je veel informatie vinden op hun site. Hier kun je ook je voorkeuren en slaaphouding aangeven. Daarnaast staat er bij ieder kussen een uitgebreide omschrijving, zo heb je bijvoorbeeld drukverlagende kussens en zijn er allerlei verschillende vullingen. Ook zijn er zachte, medium en stevige kussens. Voor ieder wat wils dus. Ik hou persoonlijk wel van een stevig kussen, maar ook zacht. Verder is het belangrijk om rekening te houden met de houding waarin je slaapt en welk kussen hier bij past.

silvana stirr up

Silvana Stirr Up hoofdkussen

Al snel kwam ik bij het Silvana Stirr up hoofdkussen terecht, een “wat minder stevig” kussen met een duidelijke nek- en schoudercontour. Ik had dit nog nooit gezien maar het leek me meteen super comfortabel. Bij mijn oude kussens had ik vaak dat ik niet precies wist hoe ik moest gaan liggen en mijn schouders niet lekker lagen. Bij dit kussen sluit je nek heel goed aan en lig je echt heerlijk. Ik hou zelf niet van hele zachte kussens maar wil graag een kussen wat stevig is, maar wel dat je hoofd er een beetje in zakt. Wat dat betreft voldoet dit kussen helemaal aan mijn wensen. Ook stond er op de site van BedSupply een filmpje van het kussen, waarbij een man er uitleg over gaf en zijn handen en er even in duwde (ja, really). Dit trok mij over de streep want ik zag dat het kussen precies de goede stevigheid voor mij had. Nog een pluspunt: de vulling is van Comforel eco, wat gerecycled materiaal is. Dat houdt in dat er geen dierlijk dons in verwerkt is.

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe hoofdkussen en slaap heel erg lekker elke nacht. Hebben jullie een goed hoofdkussen?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Rosita Elise
  5 november 2017

  Leuk zeg! Ik heb ook zo een soort kussen die zeg maar zo een stukje ee uit heeft; ik vind het heerlijk dat je hem helemaal om je nek kan aansluiten! Geniet ervan en leuke samenwerking!

  Liefs!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   15 november 2017

   Ja fijn is dat he! Dankjewel 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.