Persoonlijk

iMarjoleine.nl is vernieuwd!

nieuwe layout

Hoi lieve lezers, jullie hebben het misschien al gezien maar ik heb een nieuwe lay-out! Ik was mijn oude lay-out heel erg zat, het was een gratis lay-out van wordpress.com, waar ik in november mee begon. Officieel was het er eentje om je hobby op te laten zien, de tekens tussen de posts waren dan ook knoopjes. Iets waar ik me heel erg aan irriteerde. Nu dus een nieuwe lay-out: mooi, clean, en overzichtelijk. Ik ben er heel blij mee! Zijn jullie klaar voor een kleine rondleiding?

 

vernieuwd

Ten eerste het logo: Het onderste logo had ik eerst en was het eerste wat ik ooit maakte. Jullie kennen hem vast wel, want dit was de header die vanaf het begin op mijn site stond. De kleurencombinatie vond ik niet meer zo mooi en niet meer passend bij mijn nieuwe lay-out. Dat moest dus iets anders worden en dat werd de bovenste, ik ben er heel blij mee!

bloglayout

Dan de header van iMarjoleine. Bovenaan kun je kiezen uit de categorieen, als je hier met je muis op gaat staan komt er een lijst tevoorschijn. Ook zie je de ‘about’ pagina en een contactpagina, waar je mijn e-mail kunt vinden.

Daaronder één van de leukste dingen, vind ik zelf. Hier zie je een slider met recente posts en een viertal populaire posts van de maand onder de naam ‘big this month’. Ik vind het er heel leuk uitzien, wat vinden jullie?
Aan de zijkant zie je een foto van mij en daaronder in de sidebar staan 5 posts die misschien leuk zijn om te lezen, om het halfuur komen er andere posts te staan.

bloglayout2

Dan gaan we heeeelemaal naar onderen. Hier zie je mijn instagram foto’s, ook iets wat ik super leuk vind! Daarboven kun je in het archief kijken en zo posts van een bepaalde maand terugkijken. Onder het middelste kopje ‘Stay posted’ kun je je abonneren op mijn blog. Misschien handig voor de mensen die mij volgen via Facebook, niet alles komt daar namelijk op. Als je je e-mail invult krijg je bij iedere nieuwe post een mailtje. Ik zeg doen! Ik beloof dat je er geen spijt van krijgt en dat ik heel veel leuke dingen ga schrijven.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe lay-out?

signature

Ook leuk

Laat een reactie achter

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.