Lifestyle

Sinterklaas verlanglijstje

verlanglijstje2-2

Het is december en dat betekent dat Sinterklaas en kerst voor de deur staan! Zelf vieren we altijd Sinterklaas en ook met kerst kopen we nog weleens een cadeautje. Alhoewel ik alles heb wat mijn hartje begeert en er geen dingen zijn die ik echt nodig heb, kon ik het niet laten om een Sinterklaas verlanglijstje te maken met héél veel leuke dingen.

Sinterklaas verlanglijstje

 1. Cluse is een prachtig merk met hele mooie horloges. Ik ben al in het bezit van een Cluse horloge (Roségoud + wit klokje met een grijs bandje) maar op mijn verlanglijst staat ook een zwart horloge. Ik vind dit exemplaar met roze bandje echt geweldig.
 2. Vroeger sliep ik altijd in een hemdje maar tegenwoordig ben ik een echte koukleum. Deze lekkere warme pyjama is dan ook meer dan welkom 🙂
 3. Of ik een pannenonderzetter nodig heb? Nee. Maar hóe leuk is deze?! Ik vind hem enorm stylish en gewoon ZO leuk. Normaal is zo’n onderzetter niet echt mooi of leuk om te zien maar deze is heel chique.
 4. Ook zoiets waar ik nooit genoeg van heb: kaarsenhouders. Ik heb er al heel veel maar leuke exemplaren zijn altijd welkom.
 5. Iets wat ik wel écht nodig heb: nieuwe pantoffels. Ik heb nu hele fluffy van H&M en die heb ik enorm veel gedragen, zoveel zelfs dat ze kapot gaan. Op mijn Sinterklaas verlanglijstje stonden dan ook zeker nieuwe exemplaren en dat het liefst lekker warm en zacht zoals deze grijze.
 6. Hoe leuk is deze letterlamp in de vorm van een kerstboom? Ik vind letterlampen sowieso al heel leuk maar helaas is mijn voorletter (de M) er al heel vaak niet meer. Des te leuker om dan een ‘neutraal’ iets te nemen zoals een kerstboom of pijl. Ook hebben ze hem in de vorm van een wolkje. Ik wil!
 7. Ook een toffe rugzak staat op mijn verlanglijst. Deze gele van Fjallraven vind ik heel tof. Ik weet niet of ik de kleur zou durven dragen, in het donkerrood vind ik hem bijvoorbeeld ook heel mooi. Zeker is wel dat ik deze gele variant heel stoer vind.

where-to-buy

Op 5 december vieren wij Sinterklaas en hoewel ik heel veel dingen op dit verlanglijstje helemaal niet nodig heb doen we toch altijd wel cadeautjes. Niet zo duur en groot maar gewoon gezellig.

Vieren jullie nog Sinterklaas? En wat staat er op jullie Sinterklaas verlanglijstje?

signature 2.0

Volg op Bloglovin

 

Ook leuk

4 reacties

 • Beantwoorden
  Naomi
  3 december 2016

  Die pyjama is echt heel erg leuk!

  x

 • Beantwoorden
  Rowan
  3 december 2016

  Wat een heerlijk verlanglijstje. Cluse is inderdaad een prachtig merk. En die pyjama en sloffen vind ik ook echt heel erg leuk!

 • Beantwoorden
  Marsha
  8 december 2016

  Nummer 2 & 6 vind ik erg leuk! Maar helaas krijg ik geen cadeautjes meer met sinterklaas haha.

 • Beantwoorden
  sammie
  9 december 2016

  Sinterklaas is inmiddels voorbij maar de kerstman moet nog komen 😀 Leuke wishlist! Vind de pantoffels en het horloge erg leuk!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.