Fashion&Beauty Favorieten

Favoriet – Costes vesten

Ik heb al heel veel vesten in mijn kast. De meeste zijn niet zo heel warm. Vaak bij wat goedkopere vesten kan je, als je stof een beetje uit elkaar trekt, er zo doorheen kijken. Voor komende winter was ik op zoek naar een lekker warm vest, bij Costes in de winkel had ik er al eentje gezien die ik heel mooi vond. Toen er een actie was en ik via internet met 20% korting kon bestellen, bedacht ik me geen moment en gooide ik deze 2 vesten in mijn virtuele winkelmandje.

Het eerste vest is deze, de kleur moet je van houden maar I love it! Ik weet eigenlijk niet hoe ik de kleur moet omschrijven, mosterdgeel? Bruin? Cognac?
Het vest zit lekker oversized en warm. Ik vind deze kleur vooral heel leuk om met zwart te combineren, bijvoorbeeld met een zwarte broek en top.
Hieronder draag ik hem met een lichtgrijze jeans en zwarte top.

Ten tweede het onderstaande vest, hij is echt geweldig! Hij is heerlijk fluffy en heel warm. Als het een koude dag is en je trekt dit vest aan, garandeer ik je dat je het echt niet meer koud zal hebben.

Ik heb hem in het lichtroze gekocht maar hij is er ook in het wit. Zoals je kan zien ziet er een hele fluffy laag op het vest, zooo lekker.

Echt een heel comfy vest om heerlijk in weg te kruipen. Als je nog op zoek bent naar een lekker vest voor de winter, zou ik zeker een kijkje nemen bij Costes!


Kopen jullie weleens iets bij Costes?

X Marjoleine

Ook leuk

1 reactie

  • Beantwoorden
    Favourites #1 – November | iMarjoleine
    26 november 2015

    […] de broek ook echt skinny. Review van deze broeken komt binnenkort online. Natuurlijk zijn ook mijn Costes vesten groot favoriet nu het zo koud aan het worden […]

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.