Overig

What’s on my iPhone 6?

DSC_2552 (2)

Ik ben een echte iPhone addict, eerst had ik de iPhone 4(s) en nu sinds een jaar de iPhone 6! Zelf vind ik de “What’s on my phone” posts altijd heel leuk om te zien. Ik besloot jullie mijn meest handige/leuke/onmisbare iPhone apps te laten zien.

Spotify

Ik weet niet wat ik zou moeten zonder Spotify. Alle muziek die ik luister, luister ik via Spotify. Ik maak mijn eigen afspeellijsten met favoriete muziek, luister ook afspeellijsten van anderen en van Spotify zelf voor iedere stemming. Ik heb zelf al een paar jaar Spotify premium. Ik vind het zelf ontzettend de moeite waard.

1a42605e879000dda7d270aee61a09f1

Collect

Collect ontdekte ik vorige week. Een vriendin van me raadde hem aan ze zei: “Het is echt iets voor jou!”. En ze had gelijk. In de app collect deel je iedere dag een foto van de dag, iets wat leuk was, grappig of minder leuk. Een herinnering dus. Dit is puur voor jezelf en anderen kunnen het niet zien. Super leuk om zo terug te kijken wat je allemaal gedaan hebt. Collect kost €0,99 in de App store. Hierboven zie je mijn collect momenten, je kan er ook  nog tekst aan toevoegen. Ik vind het een heel mooi overzicht en leuk om terug te kijken.

Snapchat

I love snapchat! Ik gebruik snapchat best veel, super leuk is dat je foto’s kan maken van totaal niet bijzondere dingen. Dingen die te ‘niet interessant’ zijn voor Instagram en Facebook, die gooi je gewoon op snapchat!

Bloglovin’

Al mijn favoriete blogs bij elkaar met Bloglovin! Iedere ochtend als ik wakker word scroll ik Bloglovin even door en kijk ik of er leuke posts zijn die ik wil lezen. Handig is dat alle blogs in je feed staan en je dus niet iedere keer naar de website zelf hoeft te gaan.

9cdfbe78855648b65d02bfe3450051b8

Afterlight

Afterlight is mijn favoriete app om foto’s te bewerken. Alle foto’s die ik op Instagram zet, bewerk ik met Afterlight. Hij kostte €0,99 maar is dat zeker waard! Hij heeft ontzettend veel filters en heel veel verschillende opties. Hierboven zie je een foto van mijn 2 katjes, onderaan zie je een paar filters maar je kan er nog veel meer mee. Echt, Afterlight is een top app.

Wunderlist

Wunderlist is een hele handige app, ik hou van lijstjes maken en deze app is daar perfect voor. Je kan lijstjes maken voor jezelf, maar ook met vrienden. Wij deden het bijvoorbeeld met oud&nieuw: alles wat we nodig hadden hebben we in de app gezet, vervolgens kan je het toewijzen aan mensen. Zo wisten we precies wie wat meenam en of het gehaald was. Voor jezelf kan je ook lijstjes maken en op je telefoon en computer zien. Heel handig! Ook maak ik in Wunderlist lijstjes van bijvoorbeeld boeken die ik nog wil lezen, films die ik nog wil zien en dingen die ik graag zou willen kopen.

Wat zijn jullie favoriete apps?

signature

 

 

 

Volg op Bloglovin

Ook leuk

Laat een reactie achter

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.