7x leuke koffers voor deze zomervakantie

koffers zomer

Het vakantieseizoen is begonnen, wellicht ga je op vakantie en hiervoor heb je natuurlijk een (leuke!) koffer nodig. Ik ben al een tijdje aan het azen op een andere koffer en dan het liefst met een leuke print. Hoe leuk is het als je koffer van de bagageband komt rollen en je hem meteen herkent omdat hij er zo tof uitziet. Ook lijkt een handbagagekoffer me heel handig. Ik ga regelmatig een paar dagen weg en sleep me dan suf met tassen. Hopelijk is dat snel verleden tijd 🙂

leuke koffers

1. Midnight Daisies vanaf €109,95 / 2. Bright Botanica vanaf €109.95 / 3. African Zebra €129,95 / Fabulous fifties vanaf €119,95

SuitSuit

De bovenstaande koffers zijn allemaal van het merk SuitSuit, dit is echt mijn favoriete koffermerk. Ze hebben zoveel mooie koffers in leuke kleuren & prints. Een koffer van dit prachtige merk staat dan ook zeker nog op mijn lijstje. Ik vind de “Bright botanica” bijvoorbeeld heel mooi vanwege de combinatie met roze en blauwe bloemen. De rechter koffer is van de Fabulous fifties collectie, een collectie met koffers in de kleuren lichtblauw, lichtroze & lichtgeel.  Alle koffers van SuitSuit zijn trouwens te krijgen in verschillende maten, van een handbagagekoffer tot een koffer voor een grote reis. Ik ben fan!

leuke koffers

1. Sakura blossom vanaf €109,95 / 2. Jungle lion vanaf €99,95 / 3. Flamingo vanaf €99,95

Ook de linker koffer is van SuitSuit en is in samenwerking met Rituals gemaakt. Ook deze vind ik prachtig met de roze bloesem erop. De andere twee koffers zijn van het merk Saxoline, ik kende dit merk nog niet maar ook dit zijn hele leuke koffers. Ook deze zijn in 3 maten te verkrijgen. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar die met Flamingo print, I love flamingo’s!

Nu zijn deze koffers allemaal redelijk prijzig maar volgens mij verkopen ze bij Van Haren en zelfs Action (kleine) koffers voor een spotprijs. Ook kun je van SuitSuit een hoes kopen voor om je koffer, zo ziet hij er toch tof uit en hoef je niet meteen een nieuwe te kopen. Ik droom in ieder geval nog even verder! Al deze leuke koffers zijn trouwens afkomstig uit de webshop van The little green bag.

Welke koffer vinden jullie het leukste?

signature 2.0

Follow on Bloglovin PS: Niks in deze blog is gesponsord, ik vind ze gewoon Ă©cht heel leuk.

Volg:

3 Comments

  1. 15 juli 2016 / 12:45 pm

    Erg mooie koffers. SuitSuit steekt altijd mijn ogen uit. Droomkoffers, much?! 🙂

  2. 15 juli 2016 / 1:42 pm

    De koffer in samenwerking met Rituals vind ik erg leuk xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.