Diaries

Best of.. #13 Maart

Het begint vaste prik te worden: de “Best of” komt online als de maand allang voorbij is, haha. Omdat het een van mijn favoriete blogs is om te schrijven en ik het toch wel heel leuk vind om een maandoverzicht te delen besloot ik hem tóch lekker online te zetten. Beter laat dan nooit, toch? Kijken jullie mee naar mijn maand maart?

Ik ging weer bloedplasma doneren bij Sanquin. Ik doe dit meestal eens in de 6 a 8 weken. Het is voor mij een kleine moeite en met mijn plasma kunnen andere mensen geholpen worden. Het moment dat de (best dikke) naald in mijn arm gaat moet ik wel bekennen dat ik altijd wegkijk.

Op de hei in Bussum. Ik ging op bezoek bij een broer van mijn opa die we maar weinig zien. Hij woont in Hilversum. De hele familie van mijn opa komt daar vandaan en mijn familie heeft daar dan ook een hele historie liggen. Was een mooie dag.

5 maart was het de sterfdag van mijn opa die ik helaas maar mocht meemaken tot ik bijna 4 was. Ik kan me niet heel veel meer van hem herinneren en vind dit echt heel jammer. Ik zou graag willen dat ik hem langer had meegemaakt. We hebben namelijk dezelfde passie: fotografie! Wat zouden we daar uren over gekletst hebben…

11 maart was het de verjaardag van mijn oma die er helaas ook niet meer is. Gelukkig mocht ik haar meemaken tot mijn 19e. Toch maakt dat het gemis niet minder.. Soms zou ik haar nog zo graag iets willen zeggen of om iets lachen met haar. Ik postte deze foto op Instagram, ik denk elke dag aan haar maar op haar verjaardag nog een beetje extra.

Op dinsdag heb ik altijd school en om de dag een beetje leuk af te sluiten ging ik met een vriendin uit mijn klas de stad in. We streken neer bij “Bazar”, dit zit op de Witte de With straat en is een heel leuk tentje. Je kunt er oosters eten, wij namen een lunch met o.a. humus en falafel. Het was super lekker en ook niet duur.

Toen werd het opeens mooi weer!!! Bizar wat dat voor mijn humeur doet.. Ik ging met Nora een stuk fietsen en uiteindelijk zaten we een tijd aan het water. Mooie dag.

Sunny day! IJsjes eten en wandelen in het bos. Wat vinden jullie van het gebouw op de linkerfoto? Dat is het gemeentehuis van Oostvoorne en ik vind het zó’n fotogeniek gebouw.

Toen was het tijd om te stemmen!!! Ik stemde uiteindelijk op D66, Alexander Pechtold. Ik vind D66 een hele betrouwbare partij en kan me heel erg vinden in hun standpunten. Zo vind ik de zorg en het onderwijs erg belangrijk. Ik vind dat D66 altijd mooi in het midden zit, niet te rechts en niet te links.

Had ik al verteld dat we een moestuin hebben? Het is een enorm stuk grond met nu nog heel veel gras. Achterin heeft mijn vader bedden gemaakt om dingen te planten. Inmiddels staan er aardbeien, knoflook en uien. Het is nog in het beginstadium maar wel heel leuk en ontspannend om mee bezig te zijn.

Ik had een gesprek op mijn werk omdat ik me niet zo top voelde. Ik was enorm opgelucht hierna en heb heel veel dingen kunnen uitspreken naar mijn teamleider. Het was een prachtige zonnige dag en ik nam mijn moeder na het gesprek mee uit lunchen.

Ik schreef er al over dat ik op zoek was naar een andere anticonceptie. In maart liet ik dus een koperspiraal plaatsen. Het plaatsen viel me enorm mee. Ik had horrorverhalen gehoord maar op wat kramp na heb ik geen pijn gehad. Binnenkort ga ik er nog heel uitgebreid over schrijven!

Wat zijn vrije weekenden toch heerlijk <3 Ik ging naar een feest in Rotterdam met een vriendin en bleef daarna bij haar slapen. De volgende dag gingen we Dordrecht in waar we lekker bij de winkels keken en taartjes aten. Dit was “Green velvet” taart. ZO lekker!

In maart was het echt super mooi weer. Ik vind het dan zo leuk om met Nora te gaan wandelen en lekker in de natuur te zijn. Ik laat haar dan eigenlijk altijd los lopen en soms klimt ze dan weleens op muurtjes haha.

Food <3 Ik nam mijn vader mee uit eten bij de pizzeria. Ik ging (zoals altijd) voor een pizza met salami en papa nam een pizza calzone. Dat is een dubbel geklapte pizza met paprika, ui, salami, ham enz. erin. Ook heel lekker!

Deze pastasaus is zoooo lekker. Het is bolognesesaus naar traditioneel recept en komt uit het “Grote zonder pakjes en zakjes kookboek”.

Toen was het weer zulk prachtig weer. Ik ging eerst lunchen met mijn moeder bij het Oostvoornse meer. Nora mocht ook mee en rende lekker over het strand. Daarna moest ik even naar school voor een herkansing (die ik gelukkig haalde). Daarna ging ik naar mijn vriendinnen bij de Oude haven voor een lekker drankje. Ik hou zoveel van de zon, alles lijkt dan gelijk veel mooier.

Daarna gingen we richting Happy Italy om ook nog even een hapje te eten. Ik hou ZO erg van Rotterdam, het is echt mijn stad. Ik heb dan ook plannen om er te gaan wonen en hou alle sites voor woningen al heel erg nauwlettend in de gaten. Het dorp waar ik nu woon is prima maar merk dat ik toe ben aan meer reuring en mensen om me heen. Kan niet wachten <3

Dat was dan weer het overzicht van mijn maand. Eind maart ging ik op vakantie en inmiddels is het gewone leven weer begonnen. Ik hoop dat de zon zich weer heel veel gaat laten zien en dat de lente/zomer gaat doorzetten.

Wat zijn jullie plannen voor april?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

Laat een reactie achter

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.