Diaries

DIARY week 28 | Mijn allerlaatste werkdag

Welkom bij weer een nieuwe diary! Deze week was ontzettend afwisselend en eigenlijk heel erg gek. Ik werkte nog 2 dagen bij mijn werk en daarna kon het echte vakantie vieren beginnen. Ook bestelde ik definitief mijn nieuwe bril, ging ik naar “a day at the park” in het Amsterdamse bos (wat overigens niet helemaal verliep zoals we hadden verwacht) en deed ik een high wine. Kijken jullie weer mee?

Op maandag moest ik nog gewoon werken en dat lijkt nu alweer zo lang geleden. Die laatste werkdagen waren ontzettend gek. Ik nam “afscheid” van de bewoners en die vonden het allemaal jammer dat ik wegging. Ook kocht ik roze koeken om te trakteren. Het was zo ontzettend gek om de deur voor de laatste keer achter me dicht te trekken daar. Ik leverde mijn sleutels in, nam afscheid van de collega’s en bewoners en ging naar huis. VAKANTIE! Ik heb een ontzettend leuke tijd gehad en vind het ook echt jammer dat ik nu gestopt ben, ik vond vooral de bewoners heel erg leuk. Toch heb ik super veel zin om weer lekker te gaan studeren.

Kijk nou hoe lief <3 Ik heb sinds kort een instagramaccount aangemaakt voor Nora onder de naam @itsnorathedog kun je haar volgen 🙂

Koken is een van mijn hobby’s, maar omdat ik zo vaak moest werken had ik er nooit tijd voor. Gelijk op mijn eerste vakantiedag (woensdag) maakte ik een ovenschotel voor m’n vader en mij. Er zat broccoli in, paprika, uien, een rode peper, kip, spekjes en aardappelblokjes. Jummie! Daarnaast zat er ook nog tijm en rozemarijn in. Op woensdag bracht ik mijn auto even naar de garage en voor €30 kon ik hem ’s middags weer ophalen. Wel moet hij na de zomer een grote beurt wat me ietsje meer zal gaan kosten.

Op donderdag moest ik eerst om 9 uur naar de tandarts voor de halfjaarlijkse controle… Ik heb al 1,5 jaar last van een hele gevoelige kies, speciale tandpasta en vloeistof die de tandarts erop aanbracht hielpen allemaal niet. Ik heb het lang weten te rekken maar helaas moet ik er nu toch echt aan geloven: een wortelkanaalbehandeling. Over twee weken is het zover en ik moet eerlijk zeggen dat ik echt bang ben. Ik ben zoooo bang voor zenuwpijn, dat heb ik nu een aantal keer gehad door koude lucht tegen die kies (ik ging door de grond…) en dat wil ik echt nooit meer. Is er iemand die me gerust kan stellen?!

Om even op de foto terug te komen: ik ging weer naar Ace&tate om mijn bril definitief te bestellen. Ook mijn ouders gingen mee en zochten allebei een nieuwe bril uit. Daarna gingen we naar mijn oma om gezellig bij haar te eten.

Nora was ook mee omdat ze anders lang alleen thuis zou zijn. M’n oma is helemaal gek met haar en vond het heel leuk dat ze erbij was. ’s Avonds moest ze nog even uitgelaten worden en deden we een rondje Rotterdam langs het water. Oma woont zooooo mooi.

Op vrijdag deed ik een beetje rustig aan omdat ik nog niet echt een dagje voor mezelf had gehad na al het werken. Ik zat lekker achter mijn bureau om blogs te lezen en schrijven, heel fijn <3 Ook ging ik even langs de opticien omdat mijn lenzen te sterk blijken te zijn. Mijn bril van ace&tate is -1,25, de sterkte waar ik ook mee begon. De meneer van de lenzen vertelde me dat mijn ogen erg achteruit waren gegaan en ik nu -1,75 heb en gaf me lenzen met deze sterkte mee. Ik kan er echt totaaaaal niet mee zien en heb bijna het idee dat ik scheel kijk. Niet zo gek achteraf….

Op zaterdag was het tijd voor een FESTIVAL! Ik ging naar “A day at the park” in het Amsterdamse bos. Het topje wat ik aan heb kocht ik bij H&M en droeg ik voor het eerst. Vind de kleur erg leuk en ook de lage armsgaten vind ik tof. Rond een uur of 2 vertrokken we richting het Amsterdamse bos.

Eenmaal aangekomen keken we eerst rustig rond. Er waren heel veel stages en de aankleding was heel tof. Ook was er een silent disco, zweefmolen, mini bar (waar allemaal lilliputters werkten, dat was ZO leuk) en ga zo maar door. Alleen vonden we de muziek helaas wat tegenvallen waardoor we niet tot het einde zijn gebleven. Ook waren er veel oudere mensen (40-50) en hadden we het gewoon niet helemaal 100% naar onze zin…

Dit was zo tof! Eerst zag ik niet hoe het zat maar later zag ik een hoofd in deze giraffe en begreep ik hoe de persoon er precies in zat en bewoog. Het zal je werk maar zijn….

Blije hoofden dat we met de giraffe op de foto stonden! Hahaha.

Waarom is eten altijd zo duur op festivals? We aten samen deze pizza die 5 muntjes kostte. Omgerekend 14 euro….. VEERTIEN! Echt te bizar voor woorden. Maargoed, hij was wel lekker. We hebben trouwens Fred van Leer meerdere keren gespot maar durfden hem niet aan te spreken… Anders had ik jullie nu een foto met hem kunnen showen, maar helaas. Uiteindelijk zagen we Brace optreden, wat echt heeeel leuk was want hij deed al z’n oude hits. Ook zagen we daarna Kris Kross Amsterdam en toen hadden we het wel weer gezien. Was een leuke dag maar zou niet snel weer naar dit festival gaan.

Voor moederdag gaven we mijn oma een “high wine”, dit is een soort high tea maar dan met wijn. We kregen allemaal lekker hapjes met passende wijnen erbij. Het was lekker en erg gezellig 🙂

Oma heeft er ook van genoten <3 Een tijdje terug is ze gevallen en had ze een scheurtje in een bot in haar arm. Gelukkig is ze daar inmiddels weer helemaal van hersteld 🙂

Vandaag vertrek ik naar Culemborg om daar een paar nachtjes te slapen bij mijn “zus”. Verder heb ik nog niet zoveel plannen voor komende week, maar er komen vast weer genoeg leuke en gezellige dingen op mijn pad.
PS: De afgelopen week hoorde ik van een aantal mensen dat er geen reacties achter gelaten konden worden op mijn blog. Er ging dan een vaag bestandje downloaden. Als het goed is zou het nu opgelost moeten zijn. Zo niet, laat het me dan zeker weten via de mail of bijvoorbeeld twitter. 

Wat zijn jullie plannen voor komende week?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

5 reacties

 • Beantwoorden
  Chelsey
  17 juli 2017

  Leuke foto’s allemaal! Lilliputters bij een mini-bar, haha wat leuk! Jammer dat de muziek tegenviel, maar zo te zien hebben jullie het alsnog wel gezellig gehad samen 🙂

 • Beantwoorden
  Bente
  18 juli 2017

  Poeh, 14 euro voor zo’n pizzaatje vind ik ook nogal heftig. Gelukkig was het verder wel een erg leuk festival 🙂

 • Beantwoorden
  gea
  22 juli 2017

  Wat een prachtige hond! Leuke foto’s zitten er tussen ^^

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   23 juli 2017

   Hihi dankjewel! Ze komt uit Spanje dus we hebben geen idee wat voor ras ze is, maar ik was meteen verliefd <3

 • Beantwoorden
  TypischKim
  23 juli 2017

  Wat een leuke foto’s, leuk om te zien! Da’s best duur voor een pizza. Fijn dat hij dan wel lekker was haha.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.