Fashion&Beauty

Review – Tangleteezer

De zoektocht naar dé perfecte borstel, die zoektocht duurde bij mij al jaren. Totdat ik van de Tangleteezer hoorde, zou dat dan de perfecte borstel zijn? Ik bestelde hem en een dag later viel hij op de deurmat, tijd om te testen!

Ten eerste het uiterlijk: Hij ziet er super leuk uit, felle kleurtjes en een mooie vorm. Door deze vorm past hij heel handig in je hand. Ook zijn de ‘pinnetjes’ van de borstel van verschillende lengtes. Wat ik ook heel fijn vindt is dat hier geen bolletjes op zitten, bij mij bleven daar vaak stofjes en haren achter hangen.


Ik gebruik de Tangleteezer nu een paar weken en ik ben zéér tevreden, hij borstelt mijn haar ontzettend makkelijk door. Vaak als ik ’s ochtends mijn bed uit kwam moest ik echt heel voorzichtig kammen, ik heb dan vaak klitten en met een gewone borstel trok ik heel veel haren uit. Met de tangleteezer kan ik zonder pijn en haarverlies mijn haar borstelen, het voelt zelfs fijn aan je hoofdhuid.

Ook is de tangleteezer heel goed te gebruiken op nat haar. Jullie weten vast wel dat nat haar heel kwetsbaar is, daarom kan je het beter niet borstelen na het douchen. Je trekt dan ontzettend veel haren uit. Met de tangleteezer gaat dit in tegenstelling tot gewone borstels wél heel goed. Je kunt je natte haar gerust borstelen met tangleteezer.


De tangleteezer belooft ‘pijnloze ontklitting’, pijnloos (ik denk niet dat dat kan?!) is het niet maar wel een stuk minder erg dan bij een gewone borstel. Het borstelen gaat heel makkelijk en toen ik mijn haar de eerste keer met de tangleteezer borstelde zag het er meteen super mooi uit. Ik ben heel benieuwd of mijn haar op de lange termijn ook minder snel zal afbreken en er uiteindelijk mooier van zal worden.

Ik vind de Tangleteezer een geweldige borstel en gebruik eigenlijk nooit meer een andere. I love it! Het enige minpuntje vind ik de prijs, €14,95, maar met de gedachte dat ik van deze borstel jaren plezier kan hebben vond ik het het zeker waard : )

Pluspunten:
– Haalt klitten makkelijk uit je haar
– Licht gewicht
– Ligt makkelijk in de hand
– Breekt je haar niet af
– Makkelijk schoon te maken

Minpunten:
– Redelijk aan de prijs (€14,95)

Zouden jullie de tangleteezer proberen, of hebben jullie er al één?

Ook leuk

1 reactie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.