Lifestyle

6 tips om alvast in kerstsfeer te komen

Sinterklaas is weg en dat betekent dat het weer bijna kerst is! The most beautiful time of the year. Zelf vind ik kerst altijd heel leuk en vooral ontzettend gezellig. Het liefst vier ik het met familie en vrienden. Omdat de kersttijd altijd zo kort is en zo snel voorbij, deel ik vandaag wat tips om alvast in de kerstsfeer te komen. Laat dat kerstgevoel maar komen en hou het zo lang mogelijk vast!

1. Luister kerstmuziek
Hoe heerlijk is kerstmuziek, mijn favoriet is “Underneath the tree” van Kelly Clarkson, volgens mij een relatief nieuw kerstnummer. De oudere kerstnummers doen het natuurlijk ook altijd goed en mijn absolute favoriet daarvan is natuurlijk “Last christmas” van Wham. SkyRadio draait in deze periode van het jaar trouwens altijd veel kerstmuziek!

2. Ga naar een tuincentrum of bezoek een kerstmarkt
Dit deed ik: ik ging naar een kerstshow in een tuincentrum en dat was super leuk! De leukste kerstitems en mooiste kerstbomen stonden er uitgestald. Als je daar niet van in de kerstsfeer raakt, dan weet ik het ook niet meer.

3. Kies alvast je kerst outfit & make-up uit
Met kerst is het volledig geoorloofd om over de top gekleed te gaan: Glitter & glamour. Kies alvast uit wat je aan gaat doen en koop zo nodig nieuwe kleding. Experimenteer ook alvast met kerst-makeup, inclusief veel glitters natuurlijk. Ik weet zeker dat je in de kerststemming komt! Zelf doe ik dit jaar met kerst denk ik mijn MAC Diva lipstick op en een jurkje aan.

4. Maak een pinterestbord met de heerlijkste kerstfoto’s
Pinterest, de beste inspirator. Ik heb een ‘winter’ bord gemaakt, en als je zoekt op “Christmas” kom je de leukste dingen tegen. Sla ze allemaal op op je eigen bord en voilá, kerststemming!

5. Dim de lichten en doe kaarsjes aan
Kaarsjes zijn altijd zo gezellig, tijdens de kerstperiode branden wij altijd veel kaarsen. Tegenwoordig hebben ze bij bijvoorbeeld HEMA ook hele leuke kerstkaarsen: in de vorm van een kerst- engel of boom. Ook kun je lekkere wintergeurtjes kopen in de vorm van olie of ScentChips. Review komt online : )

6. Style je telefoon in kerstsfeer
Je smartphone is iets wat je meerdere malen per dag gebruikt. Style daarom je telefoon in kerstsfeer. Iedere keer als je je telefoon opent zie je een leuke achtergrond en zal je denken “Yes bijna kerst!” Zoek je nog een leuke achtergrond? Ik zet ze hier voor je op een rijtje.

Zijn jullie al in kerstsfeer? En helpen deze tips daarbij?

Ook leuk

3 reacties

 • Beantwoorden
  Kerstkaarsen | iMarjoleine
  13 december 2015

  […] mijn artikel over tips om in kerstsfeer te komen zei ik het al “steek kaarsjes aan!”. Zelf ben ik echt gek op kaarsen en vind dit ook […]

 • Beantwoorden
  Kerstkaarsen – iMarjoleine
  16 december 2015

  […] mijn artikel over tips om alvast in kerstsfeer te komen zei ik het al “steek kaarsjes aan!”. Zelf ben ik echt gek op kaarsen en vind dit ook […]

 • Beantwoorden
  Kerstkaarsen | iMarjoleine
  30 december 2015

  […] mijn artikel over tips om alvast in kerstsfeer te komen zei ik het al “steek kaarsjes aan!”. Zelf ben ik echt gek op kaarsen en vind dit ook […]

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.