Budget

Budget letterslinger

letterslinger

Al lange tijd wou ik graag een letterslinger, alleen was ik deze nog nooit in een fysieke winkel tegengekomen. In de webshops waar ik ze zag vond ik ze eigenlijk een beetje duur. Ik vind het ontzettend leuk maar meer dan €10,- had ik er eigenlijk niet voor over.
Toen ik aan het winkelen was viel mijn oog op deze letterslinger, hij kostte €5,99 en is verkrijgbaar bij (ja echt!) Xenos! Ik heb hem in de kleur zwart genomen maar hij was er ook in karton & wit.

Ik ging hem gelijk uittesten en wat is hij tof! Er zitten splitpennen bij en touwtjes, met de splitpennen kun je hem in elkaar zetten en ook weer uit elkaar halen. Zo kun je hem dus keer op keer opnieuw gebruiken. Ik begon gelijk met het maken van teksten, zoals je hierboven kunt zien. In de verpakking zitten letters (van ieder 3 of 4) ook zitten er cijfers in en symbolen (#@) en ook vormpjes van een ster, hartje en huisje.

Ik maakte boven mijn bed de tekst “Sleep tight” en ook mijn naam. Ik hing mijn naam op boven mijn bureau, ik vind het echt zo leuk staan! Toen het kerst was maakte ik de tekst “Merry Xmas”, deze hing boven de eettafel en bevorderde echt de kerstsfeer. Ik ben in ieder geval super blij met mijn letterslinger en kijk elke dag met plezier naar de leuke teksten!

Wat vinden jullie van deze letterslinger?

signature

 

 

 

 • Stay posted: Bloglovin’ – Instagram – Pinterest – Snapchat: marjoleinevr

Ook leuk

3 reacties

 • Beantwoorden
  Naomi
  3 januari 2016

  Dat is echt onwijs leuk! Als ik nog plek in mijn kamer, had was ik nu naar de xenos gerend hahah .

  x

 • Beantwoorden
  Bertine
  4 januari 2016

  oh hij is echt leuk! en goedkoop!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   4 januari 2016

   Leuk he! De prijs is iets waar ik inderdaad ook heel blij van werd 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.