Diaries

DIARY week 2 | Verstandskies trekken & eten bij de Pastakantine

Nieuwe week, nieuwe diary! De afgelopen week deed ik eigenlijk helemaal geen boeiende dingen en was ik heel veel thuis. Dit kwam omdat mijn verstandskies getrokken moest worden en ik niet wist hoe ik daarvan zou herstellen. Mocht je trouwens benieuwd zijn naar hoe dat ging, daar schreef ik een apart blogje over. Dat thuis zijn was leuk, maar ook wel een beetje saai en omdat ik zoveel thuis was ging ik ook een beetje piekeren. Gelukkig heb ik komende week weer wat meer plannen! Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Maandag bakte ik voor mezelf een lekker eitje tussen de middag! Daarna zag ik mijn beste vriendinnetje weer sinds een lange tijd en kletsten we gezellig bij terwijl we een kopje thee dronken. Het was heel fijn <3

Ik was iets te vroeg op de plek waar we afspraken en dook nog even de Action in. Ik kocht waxinelichtjes (die gaan er namelijk wel hard doorheen met deze waxinelichthouder) en zag ook deze mokken. Ze hadden er eentje met een panter en ik zag ook een nijlpaard. Het is dat ik ze niet nodig heb, anders had ik ze meegenomen.

Nora is gek op dekentjes en vind het heerlijk om helemaal toegedekt te worden. Lief he?

Na een gezellige maandag werd het dinsdag en moest mijn verstandskies getrokken worden… Om 14:00 had ik de afspraak bij de kaakchirurg en mega zenuwachtig nam ik plaats in de wachtkamer.

En toen was hij eruit! Ik stond heel snel weer buiten en met een verdoofde wang en een gaasje in m’n mond gingen we weer richting huis. Eenmaal thuis viel de pijn me eigenlijk wel mee maar vooral het “gat” voelde een beetje vervelend. Als ik dit schrijf (op zondagavond) voel ik me wel weer goed en heb ik weinig last meer. M’n kaak was nog wel een paar dagen pijnlijk en ik was wat vermoeider dan normaal maar verder is het me reuze meegevallen.

Woensdag maakte ik geen foto’s en was ik eigenlijk niet zoveel waard. Ik sliep wat extra en nam braaf mijn pijnstilling in. Op donderdag voelde ik me weer wat beter en op donderdagavond ging ik even met mijn moeder naar de winkels. Bij H&M shopten we nog wat dingen in de sale en we sloten de avond af met appeltaart en verse muntthee. Was gezellig!

Ook op donderdag kregen mijn ouders hun Airfryer binnen. Ze wilden het al een hele tijd kopen maar het kwam er niet echt van, maar nu dus wel. Inmiddels hebben we al een aantal dingen gegeten uit de Airfryer en het is heel lekker en natuurlijk gezonder dan een frituur. Ik denk dat het wel een aanwinst is!

Vrijdag was mijn allerliefste vriend de hele dag hier en hadden we het heel fijn. ’s Avonds kroop ik weer op de bank met een deken, mijn laptop en Nora. Ik begon vast met het voorbereiden van deze diary en deed even de Sims 4 (guilty pleasure!). Ook keek ik deze week de serie You uit op Netflix. Ik vond hem echt heel goed, bizar en spannend! Inmiddels ben ik begonnen aan “Sex Education”, een nieuwe serie op Netflix. Klinkt een beetje gek maar tot nu toe een leuke serie 🙂

Zaterdagochtend sliep ik echt schandalig lang uit en las ik lekker blogs in bed. Nora kwam me even gezelschap houden en dat was heel gezellig 🙂

’s Middags wilde ik met haar gaan wandelen, maar zoals je ziet had mevrouw daar geen zin in…. Na even wachten en proberen haar mee te krijgen gaf ik het toch maar op en gingen we terug naar huis.

Zaterdagvond was ik weer eens in Rotterdam te vinden en ging ik eten met twee vriendinnen. Het plan was om naar Pix te gaan, een soort tapasbar. Helaas was dat helemaal vol en was het sowieso heeel druk in de stad. We besloten dus maar op zoek te gaan naar iets anders en kwamen uiteindelijk bij “De pastakantine” terecht. Hier moesten we ook even wachten op een tafel maar dat duurde gelukkig niet zo lang. Ik ging voor deze pasta carbonara en die was zooooo lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!

Daarna nog een drankje bij de Stadsbrouwerij, onderdeel van Thoms op de Meent. Hele leuke plek! Rond 00:00 was ik weer thuis en kroop ik mijn bedje in na een hele gezellige avond. Tegenwoordig heb ik totaal geen zin meer om uit te gaan, ik ga dan liever ergens lekker eten en nog een drankje drinken.

Dit stond al heel lang op mijn to-do lijst maar had ik telkens geen zin in: mijn kledingkast opruimen… Ik begon er op zondag toch maar aan en uiteindelijk heb ik twee planken op kunnen ruimen. De rest komt nog wel.

Tussen de middag at ik verse tomatensoep, gemaakt door mijn vader. Heel lekker!

Rond etenstijd deed ik mijn BTW-aangifte voor het afgelopen kwartaal, ook dat wou ik al een tijdje doen maar kwam er telkens niet van. Het was een productieve dag dus!

Zo, dat was hem weer voor deze week! Het was iets rustiger dan normaal omdat mijn verstandskies eruit moest. Ik had dus niet echt iets gepland maar ondanks dat was het een hele fijne week. Als je dit leest ben ik aan het logeren en donderdag is mijn vader jarig. Verder laat ik het weer lekker op me af komen deze week.

Hoe was jouw afgelopen week?

Ook leuk

4 reacties

 • Beantwoorden
  Iris - Thebeautymagazine.nl
  15 januari 2019

  Wat een schattige hond heb je!! Wat een lieverd!
  Leuk weekje heb je ook gehad. Vooral die pasta ziet er zooo lekker uit!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   16 januari 2019

   Aww dankjewel, ze is inderdaad ook heel erg lief! En de pasta was echt heeeerlijk X

 • Beantwoorden
  Rachel
  16 januari 2019

  haha het perfect ei wat heerlijk! Je hebt weer een leuk en gezellig dagboek gedeeld

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.