Diaries

DIARY week 26 | Nora onder narcose

Welkom bij weer een nieuwe diary! In mijn bezoekersaantallen zag ik dat de diary van vorige week goed in de smaak viel en dus zal het een wekelijks terugkerend item worden op mijn blog. Ik streef ernaar om de diary iedere maandag online te zetten, dus stay tuned! Deze week moest Nora onder narcose voor het afnemen van een stukje weefsel, ook ging ik voor het eerst sinds een maand weer boksen en ging ik burgers eten in Rotterdam. Kijken jullie mee?

Hola! Het begin van een nieuwe week. Ik maakte deze foto omdat ik m’n haar leuk vond zitten, alleen is het dan een beetje jammer dat het op de foto niet zo overkomt. In ieder geval voelde ik me fijn die dag πŸ™‚

Maandagavond ging ik voor het eerst sinds een maand (!) weer boksen. Het was al eventjes geleden omdat de vriendin waar ik mee boks op vakantie was en ik een beetje aan het tobben was met mijn gezondheid. Ik had last van pijn onder mijn ribben en wanneer ik een stukje liep kreeg ik erge steken. Ik heb bloed laten prikken en gelukkig was dat allemaal goed. Inmiddels is de pijn ook verdwenen en kan ik alles weer. Dus waar het vandaan kwam…? Geen idee. In ieder geval gingen we dus weer boksen en men, wat was het pittig. De dagen erna heb ik zoveel spierpijn gehad! Wat vinden jullie trouwens van mijn roze bokshandschoenen?

Zo sjielig! Op dinsdag moest Nora onder narcose voor het afnemen van een stukje weefsel. De dierenarts had een lymfeklier gevoeld die iets vergroot was en wou voor de zekerheid een biopt nemen. Eerst probeerde ze het zonder verdoving maar dat vond Nora niet zo leuk. Ze trok haar pootjes op en begon te jammeren. Op dinsdag kwamen we terug en kreeg ze een roesje. Gelukkig is het allemaal goed verlopen en komende week worden we gebeld met de uitslag. Ik denk dat er niets aan de hand is maar better safe than sorry, toch?

’s Middags ging ik lunchen in de stad met een klasgenootje. We gingen richting de Witte de With straat en keken ter plekke even waar het leuk was. Het was lekker weer en dus konden we buiten zitten. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Ter Marsch (hallo lekkerste burgers van Rotterdam!) en moest ik natuurlijk een burger proberen. Ik ging voor de “Classic” en hij was heerlijk! Ook deelden we samen nog een frietje met lookmayo. Het was trouwens wel even een uitdaging om hem op te eten want je krijgt geen bestek bij de burger… Kan je natuurlijk wel vragen maar dat vond ik ook weer zo stom. Uiteindelijk heb ik hem gegeten zonder te knoeien!

Op woensdag kwam oma op bezoek en nam ze deze heerlijke appeltaart mee. Oma is 84 en reist nog steeds met het OV, woont in hartje Rotterdam en gaat regelmatig uit eten en naar de bioscoop met haar vriendinnen. Ik hoop dat als ik 84 ben ik dit ook allemaal nog kan. Een week of 6 geleden viel ze en had ze een breukje in haar arm maar ook daar is ze alweer helemaal van hersteld. Ze zal nooit klagen en zet altijd haar schouders eronder, echt een voorbeeld!

Tegenwoordig loopt Vix mee als ik de hond uitlaat…. Het is dus nu hond + kat uitlaten. Hij rent dan tuinen in en duikt even later weer op. Wel tricky is dat hij ook regelmatig midden op de weg loopt. Wanneer er een auto aankomt gaat hij wel aan de kant maar niet te vlug natuurlijk…

Die week besloot ik dat ik een “No buy challenge” wou doen en dus een maand geen kleding kopen. Diezelfde dag moest ik even naar de opticien en dook ik daarna de H&M in. Ik zag dit shirtje en vond het ZO leuk, ik was al een tijdje op zoek naar een shirt met zo’n mouw. Uiteindelijk, na lang twijfelen, heb ik hem toch maar gekocht. En ik moet zeggen, ben er heel blij mee!

Kattenfoto’s zijn altijd leuk toch? Herinneren jullie het verhaal nog dat Noa aangereden is? Inmiddels is dat alweer bijna 2 jaar geleden en ze doet het zo enorm goed. Ondanks dat ze maar 3 pootjes heeft doet ze echt niet onder voor andere katten en redt ze zich prima.

Vrijdagnacht ging ik de nachtdienst in. Het is de bedoeling dat iedereen slaapt in de nacht en dus is het meestal heel rustig. Ik begin de nacht meestal met een kopje thee en doe het de hele nacht heel rustig aan. Vaak neem ik m’n laptop mee om bijvoorbeeld wat te bloggen of een spelletje te doen. Ik ga weer studeren dus voorlopig waren dit mijn laatste nachtdiensten! Stiekem best blij mee.

Toen ik uit de nacht kwam waren mijn ouders uit eten. Ik werd wakker rond een uur of 4 en moet dan altijd even rustig wakker worden. Ik had totaal geen zin om eten te maken dus besloot maar langs de Mcdrive te gaan. Ik ging voor de Maestro burger en hij was echt super lekker! Niet echt WeightWatchers-proof maar goed… Komende week maar weer even wat strenger doen.

Toen ik zondagmiddag wakker werd kwam Nora even kroelen bij me. Ik bedekte haar onder de dekens en tot mijn verbazing bleef ze gewoon liggen… Zo lief <3 Ik maak trouwens heel veel foto’s van haar en bedacht dat het wel leuk was om een instagram account aan te maken. Je kunt deze vinden onder de naam @itsnorathedog

Zondagavond en lekker weer dus eventjes naar het strand! 20 minuutjes rijden van ons huis en het lijkt wel alsof je op vakantie bent.

Komende week moet ik woensdag en donderdag werken, dan volgende week nog 2 dagen en dan ben ik klaar! Zoals je misschien wel in mijn vorige diary hebt gelezen ga ik weer studeren en ga ik dus stoppen met het werk wat ik nu doe. Ik ben nog steeds zo enorm opgelucht. Verder ga ik vandaag lunchen in Rotterdam en verder zie ik wel wat de week gaat brengen πŸ™‚ Ik heb besloten de “Best of” die aan het eind van iedere maand online kwam te schrappen, in plaats daarvan kun je nu elke week een diary verwachten.

Wat zijn jullie plannen komende week?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

4 reacties

 • Beantwoorden
  Kim
  3 juli 2017

  Wat een ontzettend leuk topje van de h&m! Ik snap wel dat je die niet kon laten hangen. Mijn week bestaat uit 5 dagen stage lopen.

 • Beantwoorden
  Northflix
  3 juli 2017

  Wat tof dat jij bokst en wat fijn dat alles goed is gekomen met Nora.
  Heerlijk om zo dichtbij het strand te wonen. *jaloers*

 • Beantwoorden
  Vaya
  3 juli 2017

  Leuke diary Ookal wist ik stiekem de helft van al je avonturen van deze week al hihi. Blijft leuk om het ook nog even op deze manier van je te ‘horen’/lezen. Je oma is inderdaad nog zo fit en bij de tijd, kan je zeker trots op zijn!
  Nog niet heeeeel veel plannen voor deze week maar hopelijk sowieso wel weer even met jou daten ☺️

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   3 juli 2017

   Dat gaan we zeker doen meis! Leuk dat je een reactie achterlaat <3

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.