Diaries

DIARY week 35 | De eerste schooldag en heel veel food

De wekelijkse diary’s waren er eventjes uit vanwege mijn vakantie, maar vanaf nu geef ik jullie iedere dinsdag weer een kijkje in mijn leven. Ik dacht dat ik voor deze diary niet zo heel veel foto’s zou hebben, maar het tegendeel blijkt waar: hij is bomvol! Kijken jullie mee?

Nog eventjes een foto van vorig weekend op Mysteryland. Zoals je hier misschien al hebt gelezen ging ik een heel weekend festivallen en dat was ontzettend tof. Ik kampeerde voor de tweede keer in mijn leven, de eerste keer was in Zuid-Afrika, en ik vind het wel wat hebben. Een festivalcamping is echt super leuk en gezellig en het voordeel is dat je, terwijl je op het festival bent, makkelijk even terug kan gaan naar je tent. Dat deden we op de zaterdag dan ook om even een middagdutje te doen en op te frissen. Toen kon ik er weer tegenaan tot 04:00 ’s nachts.

Ik was he-le-maal kapot na Mysteryland. Om 23:00 ’s avonds kwam ik thuis, mijn hele lichaam deed pijn en was moe. ’s Ochtends om 6:30 ging weer vrolijk de wekker omdat ik voor het eerst naar school moest… Jullie begrijpen vast hoe dood ik was. Ik ging met mijn auto naar de metro en eenmaal aangekomen op de Hogeschool werd ik begroet door deze vrolijke ballonnen.

Weetje wat super handig is? Om de trap te gaan verven in de spits, terwijl er een metro aankomt en de roltrap de andere kant opgaat. Ik stond hier dus beneden en kon niet naar boven, ik was al aan de late kant en kwam nu dus echt te laat. Gelukkig kijken ze niet op een minuutje.

PIZZA = LIFE. Ik zou gaan barbecuen met een vriendin maar omdat de weersvoorspelling niet zo goed was, ging het niet door. Mijn vader had geen eten voor ons tweeën en dus besloten we een pizza te bestellen (he, wat vervelend). Hij was weer ontzettend lekker.

Hmm, wie is hier de baas: Nora of ik? Ik laat haar weleens los lopen en dan loopt ze vaak een stukje voor me uit. Net nadat ik deze foto maakte, kwam ze onze kat tegen en renden ze samen de weg over…. Ik kon roepen wat ik wou maar ze luisterde écht niet. De laatste tijd is ze sowieso een beetje tegendraads en luistert ze niet zo goed naar me.

Do I need to say more? Take me back to Egypte please.

Op woensdag zat ik op school, ik had een lange dag tot 18:00. Dat was weer eventjes wennen! Zoals je ziet heb ik mijn festivalbandje van Mysteryland nog eventjes om gelaten en draag ik mijn zwarte Cluse horloge. Ik merk dat ik het studeren echt weer heel leuk vindt en ik een stuk gemotiveerder ben dan toen ik nog op de Haagse Hogeschool zat.

Ik had al een tijdje terug een agenda gekocht, alleen vond ik deze niet zo fijn. Hij had geen ringband en klapte daardoor de hele tijd dicht als ik iets wou schrijven. Ik besloot om donderdag dus maar een nieuwe te kopen en scoorde deze in de uitverkoop voor maar €2!!! Wat ik heel fijn vind is dat hij per dag is en je dus voor iedere dag lekker veel ruimte hebt om te schrijven. Zo kan ik er nu ook al mijn “to do” dingen in zetten en dat is héél fijn.

Opeens was er een super mooie zonsondergang op donderdagavond en dus legde ik die eventjes vast. Jammer dat het op de foto toch nooit zo mooi overkomt als in real life.

Op vrijdag ging eindelijk mijn studenten OV weer in en dat betekent: gratis reizen! Wat heb ik dat gemist zeg, het afgelopen jaar. Dat betekent dat ik ook weer eens tripjes kan maken naar andere steden zoals Amsterdam.

Mijn school! Ik heb het echt heel erg naar mijn zin en het lijkt net alsof ik nooit weg ben geweest van het hbo. Ik heb het al vaker gezegd maar ik ben heel blij met mijn keuze om weer te gaan studeren 🙂

Ik was op tijd klaar met school en dus ging ik eventjes naar mijn oma toe. Ze woont best dichtbij school en ik ging lopend naar haar toe. Ze had brood klaargezet en bakte een eitje voor me. Als ik bij mijn oma ben voel ik me altijd (op een positieve manier) weer een beetje een klein kindje. Hebben jullie nog opa’s en/of oma’s?

Op vrijdagavond ging ik met een vriendin uit eten bij Proeflokaal Bregje. Het eten is zoooo lekker daar, als ik deze foto’s zie krijg ik alweer honger. Vaak nam ik als voorgerecht carpaccio maar dat was ik nu een beetje zat. Op de kaart zag ik “Beef Tataki” staan en dat leek me heel erg lekker. Het is dun gesneden rundvlees met gedroogde uitjes, lente uitjes en mayo. Het was zooooo lekker.

Bij Bregje kun je ook cocktails drinken voor €5. In verhouding tot het eten is dat wellicht wat duur maar vergeleken met cocktails in een normale bar valt het weer heel erg mee. Ik weet niet precies meer hoe deze cocktail heette maar er zat o.a. icetea in en dat was heeeel lekker.

Zaterdag was het eigenlijk helemaal niet zulk lekker weer, maar wou ik tóch zomerse kleding aan. Dit shirtje van H&M heb ik nieuw, als je goed kijkt zie je op de schouders een patroontje. Het rokje kocht ik ook pas nieuw bij de Forever 21.

Zaterdagavond waren de havendagen in Rotterdam en daar ging ik met vriendinnen naartoe. Eerst dronken we wat en een bittergarnituurtje mocht natuurlijk ook niet ontbreken.

Daarna gingen we naar het vuurwerk kijken bij de Erasmusbrug. Vuurwerk is altijd zo lastig om op de foto te krijgen maar deze is toch wel goed gelukt 🙂 Het vuurwerk was heel mooi maar verder vond ik het niet heel bijzonder in Rotterdam.

Dit was mijn outfit! Ik trok sinds tijden mijn AllStars weer aan. Eerst kreeg ik altijd blaren maar nu gelukkig niet meer. Het bloesje kocht ik bij Romwe. Spotten jullie trouwens Nora op deze foto?

Op zondag ging ik met Nora naar hondentraining. Thuis doet ze het altijd súper goed maar op de training had mevrouw geen zin. Ik kon zeggen en doen wat ik wilde maar ze deed niks. De andere kandidaten hebben in ieder geval wel kunnen lachen om mijn hondje met kapsones…

Tom <3

Op maandag ging ik weer naar school. Ik had een hele lange dag tot 18:00 en dus kon ik een beetje energy wel gebruiken. Op school startten we met de internationale week en daarvoor gingen we onderzoek doen in de stad. Was heel gezellig maar jeetje, wat wordt je moe van dat slenteren. Terug op school had ik nog een hoorcollege en die RedBull heeft me er wel doorheen geholpen 😉

Vanavond ga ik weer naar yoga en woensdag staat er een date op de planning met mijn beste vriendin. Verder ligt alles nog open. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Hoe was jullie week?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

7 reacties

 • Beantwoorden
  Daisy
  5 september 2017

  Oeh Proeflokaal Bregje, die staat nog op mijn lijstje om binnenkort eens te bezoeken! Wat leuk dat je weer bent begonnen met studeren, heel veel succes! Super leuke outfits trouwens, dat setje met het spijker rokje en ook dat bloesje met bloemen is erg mooi!

 • Beantwoorden
  Simone
  5 september 2017

  Wat stom, dat met die afgesloten trap! Vooral op een van de eerste dagen dat de spits weer super druk is! Je nieuwe blouse van Romwe ziet er echt super leuk uit!

 • Beantwoorden
  Chelsey
  5 september 2017

  Heerlijk weekje hoor! Bregje is zo lekker, daar heb ik de afgelopen week ook nog gegeten. En toen had ik ook de cocktail met icetea. Zo lekker!

 • Beantwoorden
  Rebecca
  6 september 2017

  Ah wat lief dat je zo een broodje kan eten bij je oma en dat ze alles al had klaar gezet. Smelt momentje hihi. Je schoenen op die foto vind ik ook wel heel tof trouwens!

 • Beantwoorden
  Vaya
  7 september 2017

  Bezigtje jij☺️.

 • Beantwoorden
  Vaya
  7 september 2017

  Bezig tje jij☺️.

 • Beantwoorden
  Vaya
  7 september 2017

  Moest zijn: ‘Bezig-bij’tje jij☺️’.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.