Diaries

XXL DIARY week 40 + 41 | Schuurfeest en ziekjes

Hola! Welkom bij een extra grote diary. Vorige week was ik nogal druk met school en kwam het er niet van om de diary af te maken. Daarnaast vond ik ook dat ik niet zulke boeiende foto’s had (oeps) en besloot ik er nog een weekje aan vast te plakken. Vandaag heb ik dus extra veel foto’s om aan jullie te laten zien. Ik ging naar een schuurfeest, kreeg wat pakketjes en kreeg de griep. Kijken jullie mee?

Op dierendag zat Noa toevallig nogal in een kroelperiode. Ze kwam bij me op bed liggen en legde haar pootje op mijn hand, hoe schattig is dit?! Ik maakte er meteen een foto van en meteen daarna was het ook weer over met de liefde en ging ze anders liggen.

Ik zag opeens mijn zwarte Nike air max in de kast staan en besloot ze weer eens aan te trekken. Ik kocht ze al een jaar of 3/4 geleden en heb ze een tijdje niet meer aan gehad, ik weet eigenlijk niet meer waarom. Ze zitten wel echt super lekker en ook best warm, voor de komende winter dus wel weer leuk om ze af en toe te dragen.

Kijk nou hoe fluffy <3

M’n moeder kreeg een hele grote doos met Merci chocolade, daar weten we wel raad mee! As we speak is hij al bijna leeg, ik hou vooral van melkchocolade en jullie?

De trui die ik hier aan heb kocht ik bij River Island, alleen zie je hem hier niet zo super goed. Ook kocht ik een nieuwe eyeliner bij Kiko en die is echt fantastisch, hij blijft ZO goed zitten. Ik heb hem al gefotografeerd dus een blogpost erover zit zeker in de planning.

Hoi winterjas! Het werd opeens best wel koud en dus trok in mijn groene parka weer uit de kast. Helaas is ie een beetje te groot geworden omdat ik zoveel ben afgevallen maar hij is wel lekker warm. Voor koude dagen vind ik hem nog wel kunnen, dan mag het een beetje oversized zijn toch?

Pakketjestijd! Ik werd door BedSupply benaderd of ik artikelen bij hen wou uitzoeken. Ik sliep al tijden op twee oude kussens en had soms last van mijn nek en rug. Ik besloot dus om een goed hoofdkussen uit te zoeken en die werd bezorgd. Hij zat in een tas waarin je hem zelfs mee kunt nemen. Ik fotografeerde hem voor een blogpost en meteen daarna ging ik erop slapen, en dat is écht heerlijk! Eigenlijk is het gek, ik heb niet echt veel geld over voor een kussen terwijl het zo belangrijk is. Je slaapt er elke nacht op…

Dat ligt lekker! Wat zal ik heerlijk slapen 🙂

Daarna werd ik opgeschrikt met een rekening van de tandarts die bizar hoog was. In de zomer heb ik een wortelkanaalbehandeling gehad, en ik wist dat daar een (deels) eigen risico aan zat. Maar dit is echt bizar hoog en ik vraag me af of dit überhaupt klopt. Ik heb ook een aanvullende tandartsverzekering en die hebben ook al een deel vergoed. Op deze manier wordt gezondheidszorg echt onbetaalbaar…

Het is bra party bij Hunkemöller! Ik kocht 3 nieuwe beha’s en de derde was gratis. Hunkemoller is mijn favoriete lingeriewinkel, de meeste bh’s die ik daar heb gekocht heb ik al jaren en zijn nog steeds mooi. In ieder geval heb ik nu weer 3 nieuwe aan mijn collectie kunnen toevoegen 🙂

Vrijdagavond maakte ik verse pasta bolognese uit “Het grote zonder pakjes en zakjes kookboek”. Deze saus is zo lekker en heel makkelijk te maken. Love it! Meestal blijft er nog iets over en dat kon ik dan ook de volgende dag nog eten. De dag daarna smaakt ‘ie eigenlijk nog lekkerder, dan trekken de smaken er nog meer in.

Op zaterdagavond was ik alleen thuis en maakte ik me klaar om naar een schuurfeest te gaan. Nu denk je echt “Wat? Een schuurfeest?”, dat dacht ik dus ook. Zoals jullie misschien wel weten woon ik een best klein dorp en ik was nog nooit bij zo’n feest geweest. Bij gebrek aan beter ging ik met een vriendin richting het schuurfeest. Thuis dronk ik maar vast een wijntje om in de stemming te komen.

En dit was de versiering daar. Tja.

Het was wel heeeel gezellig! Ik zal eerlijk zeggen, je moet wel wat gedronken hebben om in de sfeer te komen maar als je dat hebt dan is het wel leuk. Wat alleen minpuntje is, is dat er veel bier werd gegooid en dat is echt heel kut. Bier in je haar en gezicht, gadverdamme. Verder was het een leuke avond en zagen mijn schoenen er daarna uit alsof ik een survivaltocht door de modder had gelopen.

Stoute hond!

Het was opeens echt heel koud 🙁 Ik besloot om m’n zomerkleding uit mijn kast op te ruimen en in te ruilen voor vesten en truien. Ik heb zoveel kleding dat het niet allemaal in de kast kan dus doe het dan in een la onder mijn bed.

To do lists… Ik heb een haat/liefdeverhouding met die dingen. Ik heb het idee dat ik ze altijd veel te vol zet waardoor ik de helft toch niet af krijg.

Getsie, vies grijs weer.

Op dinsdag ging ik bij oma eten. Het was echt zo regenachtig en grijs dat ik mijn winterjas maar aan deed. Deze is van een paar jaar geleden en paste ik even niet meer omdat ik was aangekomen. Inmiddels zit ‘ie weer als gegoten, gelukkig.

Hier woont mijn oma gewoon vlakbij! De skyline van Rotterdam <3

Ik had even een heimweemomentje naar Egypte! De zon, warmte, zwembad, lekker eten: het was zo fijn.

Op woensdag ging ik naar school en werd ik opeens wakker met keelpijn… Die dag ging het nog wel oke en ging ik ’s avonds gezellig uit eten met een oud studiegenootje. We gingen naar Gusto in Rotterdam en dat was weer heel erg lekker! Na het schuurfeest besloot ik trouwens om een maand lang geen druppel alcohol meer te drinken, ik ging dus ook aan de Ice tea.

Op donderdag voelde ik me helaas niet lekker en bracht ik bijna de hele dag door in bed. Wel kwam op mijn blog een winactie online waarmee je een shoptegoed kon winnen. Ik kreeg deze super leuke powerbank van de webshop en met het shoptegoed zou je die bijvoorbeeld ook kunnen kopen.

Vrijdag was ik nog steeds niet zo fit en bracht ik weer veel tijd in bed door. In plaats van liggend en slapend zat ik nu in bed en deed ik o.a. weer eens de Sims 4. Heerlijk tijdverdrijf is dat toch!

Ook zag ik deze foto voorbijkomen op Facebook, deze werd gemaakt op het schuurfeest. Ik vond hem wel leuk <3

Het is nu echt herfst! Op zaterdag voelde ik me weer wat beter en ging ik weer naar buiten. Ik ging wandelen met Nora en zag, tussen alle bruine blaadjes, opeens dit mooie blaadje liggen. Daar moest ik natuurlijk even een foto’tje van maken.

Ook ging ik eventjes met mijn beste vriendinnetje op pad. We gingen naar een super mooie winkel waar ze allerlei wierook, stenen, sieraden enz. verkopen. Er hangt zo’n fijne sfeer en we snuffelden best wel een tijdje rond. Uiteindelijk kocht ik 3 stenen die ieder zo hun “werking” hebben. Eerder geloofde ik er niet echt in maar ik denk toch echt wel dat er bepaalde krachten zijn en ben wat dat betreft ook best spiritueel.

Hoi! Zaterdagavond lekker thuis, kroelen met Nora. Deze foto maakte ik eigenlijk voor de grap maar toevallig was hij heel erg leuk. Ik plaatste hem ook op mijn insta. Op zondag moest ik vroeg werken en ik wou ook nog een beetje uitzieken dus ik chillde lekker op de bank.

Zondagochtend om 5:30 ging de wekker om vier uurtjes te gaan werken. Eenmaal thuis at ik deze kinderbueno, ik kocht ze bij de Action. Even toegegeven: ik kocht er 6 en er is er nu nog eentje over. Oeps.

Deze week heb ik herfstvakantie en ga ik een paar dagen logeren bij m’n “zus”. Verder moet ik nog wat dingetjes voor school doen en heb ik nog een aantal producten ontvangen om blogjes over te schrijven!

Wat zijn jullie plannen voor de komende week?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

6 reacties

 • Beantwoorden
  t-b-d
  17 oktober 2017

  Leuk weekoverzicht! Lekker lang ook 🙂 Zo’n schuurfeest lijkt me ook wel eens grappig als je genoeg gedronken hebt.

 • Beantwoorden
  Chelsey
  17 oktober 2017

  Ik kan het best begrijpen dat je wat op moet hebben om het leuk te hebben op een schuurfeest haha! Ik ga wel eens naar van die zuipkermissen in dorpen en daar wordt ook altijd met bier gegooid, bah. Gelukkig voel je je alweer wat beter!

 • Beantwoorden
  Sabine
  17 oktober 2017

  Jeetje inderdaad een hoge tandarts rekening! Misschien even bellen voor de zekerheid, als je niet zeker bent of het klopt. Is wellicht de moeite waard 🙂 En wat een schattige beestjes heb je toch in huis!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   23 oktober 2017

   Hihi dankjewel, ik zal het aan ze doorgeven 😉 En bellen ga ik inderdaad eventjes doen!

 • Beantwoorden
  Daisy
  18 oktober 2017

  Oeh dat kookboek heb ik ook, lekkere recepten staan erin he?! Haha voor dat soort feesten moet je indd wel een drankje ophebben maar op z’n tijd is het wel gezellig 🙂 ik ga die eyeliner ook eens uitproberen!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   23 oktober 2017

   Jaaaa zo’n leuk kookboek!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.