Diaries

DIARY week 37 | Weekje school, lunchen & pizza met aardbeien

Hey! Leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog en deze nieuwe diary leest! De afgelopen week had ik geen stage, maar een hele week school. Ik hoefde dus niet zo mega vroeg op te staan, maar het was wel weer even wennen. Ik kreeg een nieuwe klas, allemaal nieuwe lessen en mega veel nieuwe indrukken. Kijk je weer mee naar mijn week?

Dinsdagochtend! Ik was al eeuwen niet meer met de bus geweest en omdat er vaak helemaal geen parkeerplek is in de ochtend bij de metro, pakte ik nu de bus. Dat was weer even wennen maar wel prima!

Ik zou eigenlijk een hele lange dag hebben maar onverwacht ging de middelste les niet door. Ik besloot maar terug naar huis te gaan omdat ik anders 3 uur zou moeten wachten. Thuis viel ik als een blok in slaap op de bank en toen ik weer wakker werd zag ik dat Nora met me mee had gedaan. Schattig he?

Toen ik weer terug ging naar school (voor een keuzevak later op de dag) besloot ik m’n nieuwe Vans aan te doen. Ik kocht ze in Londen maar krijg er nog een beetje blaren in 🙁 Weten jullie hoe ik ze goed kan inlopen?

Na school ging ik gezellig met twee van mijn beste vriendinnen eten bij Happy Italy! Ik was altijd súper enthousiast over deze keten maar eerlijk gezegd viel het deze keer een beetje tegen. Een van de serveersters was super onaardig en sprak nauwelijks Nederlands. Daarnaast zaten we in de kelder en scheen er een gekke lamp op onze tafel. Ik bestelde deze pasta met cherrytomaten, basilicum en mozzarella. Ook deze vond ik niet zo top vanwege de grote, koude stukken mozzarella en de weinig vulling die erin zat. Gelukkig was het wel super gezellig en hebben we een gezellige avond gehad!

Als toetje deelden we deze pizza met aardbeien en mascarpone, hij was echt super lekker.

Toen ik thuiskwam en gedoucht had ging daarna Noa lekker in het (nog natte) bad chillen. Wat een gekkie he? Woensdag maakte ik eigenlijk helemaal geen foto’s maar dat was een mega fijne dag.

Ik was onverwachts eerder klaar met school en joinde weer mijn vriendinnen voor een lekkere lunch! Ik verwachtte eigenlijk dat mijn les later klaar zou zijn maar was wel heel blij dat ik lekker mee kon lunchen. We zaten bij de bagels&beans en ik nam een bagel met carpaccio.

Als “toetje” nog even langs de markthal voor een heerlijke donut. Het was moeilijk kiezen tussen al die gekleurde donuts maar ik koos uiteindelijk voor deze. Jummie!

Vrijdag had ik weer school en deed ik mijn “Hard Rock Café” shirt aan. Tot Londen had ik er nog nooit van gehoord maar in Bali vond ik het toch wel heel leuk om een shirt te kopen. Wie weet komen er in de toekomst nog meer shirts bij!

Vrijdag na school ging ik naar mijn oma toe om bij haar te eten. Ik had haar al een tijdje niet gezien en het was echt super gezellig. Opeens besefte ik me weer hoe belangrijk de band tussen mij en mijn oma is en koester ik het nóg meer. Bij haar in de gang worden elke week verse bloemen neergezet en deze waren ze echt prachtig.

In het weekend deed ik het lekker rustig aan! Ik was best moe van de eerste 2 weken van het nieuwe schooljaar en nam dus lekker de tijd om bij te komen. Ik wandelde wat met Nora en genoot van het lekkere weer. Daarnaast werkte ik aan school en schreef wat blogs.

Op het moment dat ik dit schrijf voel ik me niet zo lekker. Ik voel me een klein beetje grieperig en moet ook nog ongesteld worden, wat ervoor zorgt dat ik me nogal emo voel en het liefst de hele dag in bed zou blijven. Dat kan helaas niet, dus ik zet mijn schouders eronder en maak er weer iets van deze week!

Wat zijn jouw plannen deze week?

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Jess
  18 september 2018

  Heel veel stage lopen! Ik maak tegenwoordig 32 uur per week. Ik merk aan mijzelf dat ik steeds grieperiger wordt dus ik hoop dat ik het einde van de week haal! Leuke week weer, ik bestel ook altijd de carpaccio bagel daar

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   21 september 2018

   Aaah jeetje, 32 uur is wel veel! Moet je daarnaast ook nog naar school? Ik loop ook veel stage en dat is best pittig moet ik zeggen. X

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.