Diaries

DIARY week 42+43 | Herfstvakantie, uit eten en naar de Blondwinkel

Yes, weer een nieuwe diary! Deze keer van vorige week (herfstvakantie!) en de week daarvoor. Ik deed afgelopen week echt super veel leuke dingen en het was heerlijk om even bij te komen van stage. Vooral het uitslapen deed me écht goed. Verder was ik lekker veel bij mijn vriend, zag ik mijn beste vriendin in Amsterdam en ging ik uit eten. Kijk je mee?

De week voor de herfstvakantie liep ik nog stage en maakte ik niet zo heel veel foto’s. De foto’s die je nu ziet zijn dus van die week, maar vooral als ik thuis was ’s middags. Ik deed een bestelling bij de H&M! Ik wilde nog wat truien én een ander soort broek dan een spijkerbroek. Ik bestelde dus flink wat spullen waaronder deze trui. Ik vond het model heel leuk (met het kant) maar de kleur niet. Ik besloot dus ook maar om deze terug te sturen.

Wat ik wel hield is o.a. deze broek! Ik ben er echt mega blij mee. Hij zit heel lekker, zelfs een beetje stretchy en losjes. Het shirtje wat ik erop draag kocht ik een tijdje geleden bij de Primark en vind ik ook nog steeds leuk.

Ik kreeg deze herinnering op Facebook van mijn lieve Noa nadat ze aangereden en geopereerd was 🙁 Vind het nog steeds heel zielig als ik dit zo zie maar ben zó blij dat ze het heeft overleefd. Nu het weer kouder wordt komt ze ook heel vaak op schoot zitten en dat is zo fijn.

En op zaterdag was het VAKANTIE! Lekker kroelen met Nora! Ik pakte haar zo vast dat ze een beetje op haar rug lag en aaide haar aan de zijkant van haar pootjes. Ze ging steeds verder met haar voorpootjes in de lucht en het was zooooo cute.

Daarna was het tijd om weer eens naar de kapper te gaan! Het was alweer even geleden en voor mijn gevoel zat het gewoon niet meer zo goed. Ik liet er weer een stukje afknippen en nu valt het weer wat luchtiger. Fijn!

Op zaterdagavond is mijn moeder werken en eet ik samen met m’n vader lasagne. Dit is “lasagnette” uit een pakje van Knorr. Ik ben totaal geen voorstander van pakjes en zakjes maar dit is echt een guilty pleasure…

’s Avonds komt “Verborgen Verleden” op TV met Georgina Verbaan. Ik vond het super indrukwekkend omdat ze naar haar roots in Indonesië gaat zoeken. Ze ging o.a. naar Java en Sumatra en een aantal plekken herkende ik ook van mijn reis. Op de foto zie je de Borobodur (één van de zeven wereldwonderen!), toen wij hier waren was het mega druk. Op de foto’s die ik heb gemaakt staan ook alleen maar mensen om me heen. Zij liep dus helemaal alleen op de Borobodur, vraag me nog steeds af hoe?!

Zondag ging ik uit eten met Jahr! We hadden elkaar al een tijdje niet meer gezien en het was weer tijd om bij te kletsen. Ik deed dit jurkje aan wat ik kocht bij Pull&Bear. Hij is van een fijne, elastische stof en vond de kleur heel mooi.


En zo combineerde ik het! Met een zwarte panty en Dr. Martens. Buiten droeg ik er een zwarte fluffy jas overheen. I like!

We gingen naar Gusto in Rotterdam, je kunt hier zó lekker eten. We namen allebei een pizza, maar die van mij viel een beetje tegen omdat de salami heeeel pikant was. Volgende keer neem ik dezelfde als jahr, met gedroogde tomaten en mozzarella.

En dit was het toetje! We zaten allebei best vol maar hadden nog wel trek in iets zoets. We besloten deze citroenmerengue taart te nemen en die was heel lekker 🙂 Het was weer super gezellig!

Weetje nog de trui aan het begin van de blogpost? Ik besloot hem in het zwart te bestellen! Ik vind deze echt super leuk en mooier dan de lichte kleur. Ik wou graag nog een leuke, zwarte trui en deze voldoet helemaal aan mijn wensen 🙂

Zondag thuis: lekker met Nora wandelen in het zonnetje. Het weekend voelt trouwens heel anders als je weet dat je maandag niet hoeft stage te lopen of naar school hoeft, echt heerlijk zo af en toe.

Herenigd <3

Woensdag ging ik naar mijn beste vriendinnetje toe! Ze woont nu tijdelijk in Amsterdam en ik was nog helemaal niet bij haar geweest. Ze woont super dichtbij het centrum in een heel leuk huis. Leuk feitje: het geweldige kastje links op de foto haalde ze gewoon gratis op via Marktplaats. Ze heeft echt een fijn, knus plekje gecreëerd voor zichzelf <3

Lunch! We gingen met de tram richting de Vijzelgracht om naar de Blond winkel te gaan en gezellig even rond te kijken. Ondertussen hadden we echt honger gekregen en dus besloten we bij het dichtstbijzijnde tentje neer te strijken en wat gaan eten. We kwamen terecht bij “Bar Dot” en dat was zó’n leuke plek! Ik at dit broodje met carpaccio en dat was echt de lekkerste die ik ooit heb gegeten.

Daarna naar de Blond winkel! We wilden eigenlijk allebei wel iets kopen maar waren zo overweldigd door alle keuze dat we uiteindelijk niet konden kiezen. Ik kocht wel twee kleine gebaksschaaltjes maar besloot het daar maar bij te houden. De Blond winkel is trouwens wel echt leuk om eens te bezoeken!

Mijn BFF <3 Al meer dan 10 jaar!

Ik ging met de Noord-Zuidlijn weer terug naar mijn vriend. Had nog nooit in de Amsterdamse metro gezeten maar moet zeggen dat het wel echt mooi is! Dat mag ook wel na al die jaren dat ze eraan gewerkt hebben 😉

Happy face tijdens de lunch! Het was zo fijn en gezellig!

Ik vond het wel weer tijd om de Sinterklaas mok uit de kast te halen!

Nora voelde zich (weer) niet zo heel lekker 🙁 Ze had super veel last van jeuk en schilfers op haar huid. Uiteindelijk gingen we naar de dokter en moesten haar anaalklieren uitgeknepen worden, wat stonk dat verschrikkelijk zeg…. Ook kreeg ze een pilletje tegen de jeuk. Meteen knapte ze enorm op en nu is ze echt weer helemaal zichzelf.

Het weekend was ik weer bij mijn vriend. Ik heb eigenlijk nog niet zo heel veel gedeeld over ons op mijn blog, ik denk ook niet dat dat heel vaak gaat gebeuren maar vond deze foto zo lief. Ik ben echt super gelukkig dat iemand zoals hij in mijn leven is gekomen <3

Zondag ging ik weer naar huis en bereidde ik me voor op de nieuwe werkweek! Ik vond het wel weer een beetje moeilijk om weer te beginnen hoor, dan kijk je zo lang uit naar vakantie en is het opeens weer voorbij… Inmiddels zit mijn eerste weekje er weer op en het was wel weer leuk 🙂 Toch kijk ik stiekem nu alweer uit naar de kerstvakantie. Mijn herfstvakantie was in ieder geval heerlijk!

Hoe was jullie afgelopen week?

 

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Jess
  2 november 2018

  Fijn dat je een leuke vakantie hebt gehad! Mijn maag begint te knorren door al dat lekkers xx

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   10 november 2018

   Haha ja he! Dat snap ik X

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.