Diaries

DIARY week 43 | Stomen, leren & winnaar winactie kiezen

Hoi! Welkom bij weer een nieuwe diary. Deze week had ik super weinig school en was ik vooral thuis om me voor te bereiden op de tentamens. Ook genoot ik van de herfst, ging ik lekker uit eten en koos ik een winnaar voor de winactie die ik op mijn blog hield. Kijk je weer mee?

Op maandag ben ik nog steeds een beetje geveld door de griep. Mijn hele hoofd voelt nog erg “vol” en ik voel me niet lekker. Ik besluit daarom thuis te blijven van school en goed uit te zieken. Samen met mijn moeder maak ik een lekkere wandeling met Nora, dat doet me wel even goed.

Luv you! Na de wandeling was ze best moe en ging ze even chillen. De laatste tijd post ik best weer veel op Nora haar instagramaccount @itsnorathedog.

Op maandagavond besluit ik te beginnen met stomen. Ik doe er wat Vicks in voel meteen dat al mijn holtes “schoon” worden. Altijd als ik verkouden ben zitten de holtes in mijn hoofd vol en heb ik zoveel koppijn. De enige manier om dat weer goed te krijgen is stomen.

Op dinsdag heb ik geen les. Ik spendeer deze week veel uur op mijn kamer, lerend voor mijn tentamen. De hele dag liggen de hond en katten gezellig bij me. Dat is een hele fijne afleiding, zo af en toe even lekker kroelen. Het is mijn eerste tentamen weer op het HBO en ik moet er echt weer aan wennen. Ik kan me van de Haagse Hogeschool nog veel herinneren maar het is toch altijd spannend om ergens opnieuw te beginnen.

Op dinsdag eten we “makkelijk” omdat mijn vader moet hardlopen ’s avonds. Sinds lange tijd eten we weer eens een pizza, ik had deze big american met salami. Jummie! Normaal ga ik op dinsdagavond altijd naar yoga, maar omdat ik zo verkouden ben ga ik niet. Wanneer je in moeilijke yoga poses staat is een hoofd vol met snot echt niet fijn.

Op dinsdagavond trek ik een laatje open en vind ik mijn oude Nintendo DS terug, echt jeugdsentiment hoor! Ik speel even een spelletje maar ben het al vrij snel weer zat en stop hem terug in de la. Hadden jullie vroeger ook een Nintendo?

Mijn fijne werkplekje <3 Misschien zag je deze foto al op insta. Ik zit hier echt heel veel, bijvoorbeeld om voor school en mijn blog te werken. Zie je het Pilea plantje links? Die kocht ik in augustus in Drenthe en doet het ZO goed. Ik heb hem inmiddels ook in een ander potje gezet en hij is alweer groter geworden. Ik wacht met smart tot de stekjes groot genoeg zijn om te verpotten.

Op woensdag kies ik random een winnaar voor de winactie met Hoesjes-outlet. Tot mijn grote verbazing is het mijn beste vriendin! Het is haar gegund 🙂

Deze lady uitlaten. Soms heeft ze er heel veel zin in en loopt ze meters voor me uit, en soms moet ik haar bijna meetrekken. Ach, dat hebben we allemaal weleens toch?

 

Opeens valt mijn oog op de prachtig herfstblad en wil ik daar natuurlijk een foto van maken. Het was nog best lastig omdat er veel wind stond, maar het is gelukt 🙂

Op donderdagmiddag wil ik even gaan studeren in de bibliotheek. Ik had me helemaal klaargemaakt: tas ingepakt met boeken + laptop en een grote kop thee mee. Toen ik bij de bibliotheek aankwam bleek hij dicht te zijn en stond ik daar voor niks. Ik ging als goedmaker maar even rondkijken bij de winkels, waaronder Hema. Ze hebben weer zoveel leuke dingen!

Cutie <3

Die avond chill ik met Nora op de bank en maken we samen een selfie. Kijk nou hoe ze kijkt!

Op vrijdagochtend ontvang ik een pakketje van H&M. Ik doe heel erg mijn best om minder te kopen, en dat lukt best goed. Echter was er nu een actie van 10% korting Ên gratis verzending. Ik bestel een nieuwe shaping jeans in donkergrijs en hij is heeel erg fijn.

Vrijdagmiddag ga ik eventjes met mijn vriendinnetje mee naar Human Concern waar ze in behandeling is. Heb je haar nieuwste blog al gelezen? Ik vind het zo knap hoe ze erover schrijft. Trots!

’s Avonds ging ik uit eten met een andere vriendin bij Tapasbar 1572 in Brielle. Het eten was erg lekker en we hebben gezellig gekletst. Ik vind het wel voor herhaling vatbaar 🙂

Op zaterdag ging ik even met mams een cadeautje kopen en boodschappen doen. We hebben zo’n trek dat we even wat eten bij de McDonalds, dat was best weer een tijd geleden. De BigTasty was uit hun assortiment (hoe dan….) maar de Maestro burger is ook heel lekker. Als ik het zie krijg ik meteen weer trek…

Toen ik deze chocoladepepernoten in de winkel zag, kon ik niet anders dan ze meenemen. Het is nu bijna november, dus dan vind ik dat het officieel mag 🙂

Op zondagochtend ging ik werken. De klok ging natuurlijk een uurtje terug dus ik kon een uur langer slapen. Dat was echt heeeel lekker, ik moest namelijk om half 6 al opstaan. ’s Middags ging ik naar de verjaardag van m’n kleine nichtje en droeg ik deze panty met een sweater dress. Ook ging m’n powerbank mee in de auto omdat ik geen tijd meer had gehad om mijn telefoon op te laden. Toen we ’s avonds weer thuis waren was ik zo moe dat ik al heel vroeg in bed lag. Maandagochtend had ik tentamen en verder heb ik deze week ook weer weinig school. Dat was mijn week weer, bedankt weer voor het lezen en tot volgende week!

Hoe was jullie week?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

5 reacties

 • Beantwoorden
  Vaya
  1 november 2017

  Wat een leuke diary weer! Met allemaal leuke afspraken/gebeurtenissen. Heb hem weer met plezier gelezen. Ook laat het me weer even stil staan bij mijn eigen week, en besef ik me dat ik je al weer veel te lang niet heb gezien.

 • Beantwoorden
  Joyce - LemonyLifeNL
  1 november 2017

  Ondanks het leren toch nog een leuke en fijne week gehad! Succes met je tentamens!

 • Beantwoorden
  Demi
  1 november 2017

  Dat stomen is zo lekker! Zeker met vicks haha. Ik had vroeger zo’n stick in mijn tas zitten gewoon om er af en toe even aan te kunnen ruiken. Ook als ik hem helemaal niet nodig had. Super vreemde verslaving! En die Nintendo DS heb ik ook gehad! Helaas trof ik die van mij laatst kapot aan. Geen leven meer in te krijgen..

 • Beantwoorden
  Lieke van Veen
  1 november 2017

  Jou hond is echt super schattig. Ik had vroeger ook een Nintendo DS, die moet nog ergens liggen, maar ik doe er niks meer mee.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.