Favorieten Lifestyle

FIJNE KONINGSDAG – Mijn favoriete oranje items

koningsdag1

Vandaag is het Koningsdag! Ik vind het altijd een super leuke feestdag en ga dan vaak ook iets leuks doen en kleed me in oranje. Ik was al een tijdje aan het bedenken wat voor blogpost ik online wou zetten en kwam op het idee om mijn favoriete oranje items eens uit te lichten. Ik ging op zoek in huis en kwam tot mijn verbazing nog best veel oranje tegen. Kijken jullie mee?

koningsdag2

Ange ou démon Le secret – Mijn lievelingsparfum. Hij ruikt echt goddelijk. Ik probeer er erg zuinig mee te doen omdat ik bang ben dat hij anders te snel opgaat, maar als ik hem op heb ruikt ‘ie echt heerlijk. Ik schreef er hier al eens over.

Rimmel Wake me up foundation – Deze foundation laat je er stralend uit zien, ook als je juist niet zo goed hebt geslapen. Ha, dat klinkt goed! Er zitten kleine shimmertjes in waardoor je huid extra straalt. Ik vind hem erg fijn. Trouwens, alle foundations van Rimmel die ik heb geprobeerd zijn erg fijn mits je ze niet te dik op je huid smeert; dan krijg je snel een pancake effect.

Invisibobble – Jaaa de Invisibobble is echt mijn favoriet, ik gebruik geen enkel ander elastiekje meer. Deze kleur is een beetje zalmkleur en vond ik ook onder oranje vallen. Hij staat heel leuk in wat donkerder haar. Mocht je het leuk vinden iets meer over de invisibobble te weten te komen, ik schreef hier een review.

koningsdag3

Max Factor false lash effect – Mijn favoriete mascara! Tot een tijd geleden sloeg ik deze telkens in als er ergens een aanbieding was, maar 17,99 voor een mascara vond ik toch wel heel duur. Inmiddels gebruik ik een goedkopere mascara maar ‘prep’ ik mijn wimpers met deze en wanneer ik de mascara heb aangebracht ga ik er ook nog met dit borsteltje doorheen. Hetzelfde effect, maar stukken goedkoper 🙂 Mocht er weer ergens een aanbieding zijn, koop ik hem misschien wel weer want ik vind hem echt heel fijn.

Gliss Kur spray – De redder in nood wanneer je je haar niet goed kunt doorborstelen. Ik gebruik deze spray al járen en heb al een flink aantal bussen versleten. Wanneer je een klit heb die er niet goed uitgaat of je de wind door je haren hebt gehad, Gliss Kur lost het op en binnen no-time is je haar weer zonder klitten.

Vitamine C tabletten – Ik schreef hier al over het slikken van vitamines en supplementen. Het is niet zaligmakend maar wanneer ik een blaasontsteking of griepje aan voel komen, neem ik een extra vitamine C supplement. Na een dag/nacht zijn de klachten verdwenen, zeker bij een opkomende blaasontsteking werkt dit heel goed. Of het echt door de vitamine C komt, dat weet je natuurlijk nooit zeker maar voor mij werkt het.

Goed, koningsdag dus. Helaas valt de weersvoorspelling heel erg tegen.. Voorgaande jaren associeerde ik koningsdag met zon en lekker weer, maar dit jaar is het helaas heel anders. Regen, wind en zelfs hagel en sneeuw.. Verschrikkelijk toch? Ik ga vandaag naar een festival met een groep vriendinnen, ondanks het slechte weer heb ik er wel zin in! Ik trek mijn winterjas en oude gympen aan, daaronder een oranje hemdje en gaan met die banaan 😉 Ik ben van plan flink wat foto’s te maken dus jullie zullen het zeker nog terugzien op mijn blog. Wat ik ook altijd erg leuk vind is om naar de Koninklijke familie te kijken op TV (guilty pleasure, haha!) en vaak halen we oranjegebak. Veel plezier allemaal vandaag!

Wat gaan jullie met Koningsdag doen? Ik ben heel benieuwd!
signature

 

 

Volg op Bloglovin

Ook leuk

1 reactie

  • Beantwoorden
    Naomi
    27 april 2016

    Veel plezier! Mijn verstandskies is gisteren getrokken, dus voor mij wordt het in bed liggen..

    xx

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.