Persoonlijk

Happy moments: Zon, uit eten & kunst

DSC_3442

Hebben jullie ook zo genoten van het weer? Wat was het heerlijk he.. Ik kan zo genieten van de zon en warme temperaturen. Soms denk ik weleens dat ik eigenlijk in een tropisch land geboren had moeten worden, misschien in Indonesië, op Bali ofzo? Dan zou ik een Bed&Breakfast beginnen met een mooi zwembad en palmbomen erbij.

Relaxen & shoppen

Ik heb echt enorm genoten van de afgelopen dagen. Donderdag was de eerste echte mooie dag, ik had nog helemaal geen zon gezien en besloot om het rustig aan te doen. Ik ging lekker in de tuin liggen met een stapel tijdschriften en verkleurde al een beetje. Waar ik woon is een hele mooie tuin met een ruïne en kunst, deze was open en we besloten hierheen te gaan. Het was er echt heerlijk: mooie omgeving, zonnetje erbij. Ik had ook mijn camera bij me en maakte heel veel foto’s, zoals die hierboven.

Vrijdag besloot ik naar de stad te gaan, ik moest (oké, ik wou) zomerkleding hebben en liep uren rond in Rotterdam in mijn eentje. Wat is alleen shoppen toch heerlijk! Ik kwam thuis met een paar jurkjes, tops voor de zomer en het super leuke broekje waar ik hier al over schreef.

happy moments1

Was het maar altijd zomer

In het weekend hadden we een verjaardag, dit werd heerlijk in de tuin gevierd. ’s Avonds zaten we thuis nog tot middernacht in de tuin met een wijntje. Een echte zomeravond. Zo onwijs gelukkig word ik daarvan <3 Zondag was het Moederdag, ik kocht voor mijn moeder de parfum Eternity Moment van Calvin Klein en een bakje van Blond. Ook gingen we naar mijn oma en ging we heerlijk uit eten in Rotterdam. Ook hier zaten er super veel mensen buiten en dit gaf zo’n gezellige sfeer! Zelf zaten we wel binnen omdat het ’terras’ op de stoep was. Ik droeg een nieuwe jurk die ik in de stad kocht, eindelijk voel ik me zelfverzekerd genoeg om dit te dragen. (Onzekerheid….)

Ik merk dat ik zoveel blijer ben als het zulk lekker weer is. ’s Ochtends kom ik makkelijk mijn bed uit, ik wil de hele dag buiten zijn en ik voel me zo goed.

Waarom kan het niet gewoon altijd zomer zijn? 

signature

 

 

 

Volg op Bloglovin

Ook leuk

1 reactie

  • Beantwoorden
    Bodi Féline
    10 mei 2016

    Wat klinkt dit fijn! Zo’n weertje doet zoveel goeds!
    En ik vind alleen shoppen ook altijd zo fijn haha

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.