Fashion&Beauty

Leukste cold shoulder tops

coldshoulder header

Geweldige trend van dit voorjaar: De cold shoulder tops, ook wel open shoulder top genoemd. Ik vind dit echt zó leuk. Al een tijdje ben ik niet meer in de stad geweest maar als ik er weer kom, staat een van deze tops zeker op mijn wishlist. Leuk voor de lente, en op een of andere manier vind ik het gewoon heel tof staan.

Ik ging op zoek naar de leukste tops en zette ze voor jullie op een rijtje. Een aantal van deze vind ik echt geweldig. Of nee.. Eigenlijk vind ik ze állemaal geweldig!

cold shoulder tops1. Forever21 /2. Forever21 / 3. Forever 21

cold shoulder tops

4. Forever 21 / 5. Forever 21 / 6. Forever 21

Zoals je ziet zijn ze allemaal van Forever 21! Wat is dat toch een ontzettend leuke winkel. Ik ben dan ook ontzettend blij dat er nu, naast Amsterdam, ook een filiaal in ‘mijn’ Rotterdam zit. Ik zag op de site dat je ook via internet kunt bestellen en dan in de winkel laten afleveren. For free! Heel handig toch? Ik ga binnenkort even naar de stad maar als ik geen van deze tops vind ga ik misschien wel bestellen. Wat ik vaak wel vind bij F21: online zie je ontzettend veel leuke dingen, maar in de winkel valt het dan toch een beetje tegen. Ik heb er dan ook nog niet erg vaak iets gekocht. Ik hoop dat ik snel een van bovenstaande tops aan mijn kledingkast mag toevoegen.

Welke cold shoulder top vinden jullie het leukste?

signature

 

Ook leuk

1 reactie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.