Budget

New in: HEMA stationery (+ wishlist)

hema shoplog stationery

Wat is dat toch met Hema? Telkens als ik er kom wil ik alles kopen! Vooral de stationery vind ik zooo leuk. Ik kocht pas een aantal nieuwe pennen (steeds als ik bij Hema ben wil ik pennen kopen), ook kocht ik een hele handige weekplanner en kleine notitieboekjes.  Kijk je mee?

Hema deskplanner

 

Jaaa de deskplanner! Ik had deze al eerder op het oog maar liet hem liggen. Ik heb namelijk al een weekplanner van paperchase, maar die is zó onhandig groot dat ik die eigenlijk nooit gebruikte. Een goede reden dus, om tijdens mijn volgende bezoek aan Hema, toch deze planner te kopen. Deze planner is gelukkig heel handzaam: het formaat van een half A4tje ongeveer. Hij ligt nu te shinen op mijn bureau en ik gebruik hem erg graag. Als je hem openklapt zie je aan de onderkant alle dagen van de week. Aan de bovenkant vind je een To Do lijstje en een vakje voor notes. En de prijs.. Daar kon ik het echt niet voor laten. Voor €4,- koop jij je eigen deskplanner hier.

DSC_3075 (2)

Wat ik ook altijd heel graag bij Hema koop zijn pennen. Ze hebben ze in alle kleuren, soorten en maten. Het grootste voordeel vind ik de prijs: namelijk maar 80 cent! Bovenstaande pennen zijn van hele goed kwaliteit en schrijven heerlijk. Ze zijn van een soort staal en dus heel stevig. Ik dacht dat deze wel wat duurder zouden zijn maar nee: voor 80 cent rekende ik ze af. Zijn de kleurtjes niet leuk?

DSC_3077

Ook kocht ik bovenstaande notitieboekjes. Ze zijn heel klein en passen daardoor makkelijk in je zak of tas. Ik gebruikte ze tijdens mijn stage voor in mijn uniform, zo kon ik dingen makkelijk even opschrijven. Vergelijkbare notitieboekjes vind je hier.

Wishlist

Hema is wat mij betreft echt de koning(in) van de school- en kantoorartikelen. Als ik bij Hema kom, krijg ik gelijk zin om van alles te kopen. Ik keek nog even rond op de site en vond nog een aantal hele leuk spulletjes die ik heel graag zou willen hebben.

hema wishlist

Links zie je een powerbank, zó leuk. Ik kocht een paar maanden geleden een hele saaie zwarte powerbank. Als ik had geweten dat Hema zulke leuke zou krijgen, had ik wel even gewacht met aanschaffen haha!

Ik ben erg fan van USB-sticks van Hema. Zelf heb ik een rookworst, tompouce én een Takkie (het hondje van Jip & Janneke). Deze USB in de vorm van een lipstick vind ik ook super leuk!

Rechts zie je een ‘kilo papier’, papier met allerlei verschillende prints. Ik zie dit papier al helemaal voor me als achtergrond voor blogfoto’s!

Houden jullie ook zo van Hema?

signature

 

 

 

Volg op Bloglovin

 

PS: Meer Hema? Ik zette hier mijn favoriete items onder de €10,- op een rijtje.

Ook leuk

1 reactie

  • Beantwoorden
    sammie
    18 maart 2016

    Ik kan ook nooit eens de Hema uitlopen zonder iets te kopen, teveel leuke dingen daar 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.