Lifestyle

Short tip | Yoga spullen van Flying Tiger

yoga spullen van flying tiger

Goedemorgen op deze donderdag! Vandaag heb ik weer een “short tip” voor jullie klaarstaan. Iets wat ik voorbij heb zien komen, leuk vind of een favoriet die ik graag met jullie deel. Vandaag vertel ik jullie over de yoga spullen van Flying Tiger. Dat ze bij bij deze winkel allemaal toffe dingen hebben wisten jullie vast al wel, maar ook de yogi’s onder ons kunnen hier heel goed slagen! Als je trouwens benieuwd bent naar meer “short tips” kun je hier even klikken.

Wat heb je dan nodig voor yoga?

Je zou denken dat je voor yoga weinig benodigdheden nodig hebt. Een matje om op te liggen en eventueel wat ontspannende muziek en let’s go! Toch worden er regelmatig extra “hulpmiddelen” gebruikt zoals een blok of een riem. Het blok kun je gebruiken om extra op te steunen bij bepaalde houdingen en met de riem kun je strekoefeningen doen. Door de riem te gebruiken kun je je spieren verder “rekken” dan je normaal zou kunnen. Zelf vind ik dat echt heerlijk om te doen, vooral als je op je rug ligt, je benen omhoog strekt en de riem om je voeten slaat.

yoga spullen van flying tiger

Yoga spullen van Flying Tiger

Als je op zoek bent naar yoga spullen, kun je bij Flying Tiger voor bijna alles terecht. Ze hebben er yogamatten, -blokken en -riemen. Ook allerlei andere sportspullen verkopen ze er trouwens. Yogablokken zijn vaak gemaakt van kurk en kosten al snel €15. Een blok stond al een tijdje op mijn verlanglijstje maar vond ik wat duur, ik was dus erg verrast door dit exemplaar van €3! Ook de riem was best goedkoop: namelijk €4. De kwaliteit lijkt prima, al zal het niet kunnen tippen aan de duurdere producten. Het blok is van een wat zachter materiaal en is heel licht. Zeker fijn om zo af en toe te gebruiken. Ben je dus een fervent yogabeoefenaar en gebruik je het elke dag, dan kun je de yoga spullen van Flying Tiger misschien beter overslaan. Begin je net of gebruik je het af en toe? Dan zou ik zeker even een kijkje nemen! En zeg eens eerlijk, voor die prijs is het zeker het proberen waard toch?!

Doe jij weleens yoga? En was je bekend met de yoga spullen van Flying Tiger?

Ook leuk

Laat een reactie achter

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.