Lifestyle Persoonlijk

Waar word jij blij van?

blij 2

Het is een regenachtige dag en ik zet een kopje thee. Ik haal het theezakje uit de verpakking en ik zie een vraag staan. Wellicht ken je het wel: de “tea topics” op het theelabel. Op sommige theezakjes staat een vraag, een vraag die je soms best aan het denken zet. Op mijn theezakje staat “Waar word jij blij van?”, ik dacht er eens over na en opeens kwamen er heel veel dingen in mijn hoofd op. Het leek me leuk om deze vandaag met jullie te delen. Kort maar krachtig, een soort “happy list”.

 • De zon die schijnt
 • Een fijne dag met fijne mensen
 • Wanneer je een kledingstuk past en het in één keer perfect zit
 • Op een regenachtige dag binnen zitten met kaarsjes aan en je kat op schoot
 • Shoppen
 • Festivals
mysteryland

Vorig jaar op Mysterland

 • Mooie bloemen & bomen
 • Dansen
 • Mijn blog en de lieve reacties daarop
 • Inspiratie
 • Douwe Bob
 • Lekker eten

IMG_4292[1]

 • Dieren, in het bijzonder mijn 3 katten
 • Vriendinnen
 • Plannen maken voor de toekomst
 • Als iets uitverkocht is maar je uiteindelijk het nog weet te bemachtigen in je maat (zoals deze Nikes)
 • Af en toe een wijntje of fruitbiertje

blij

 • Jarig zijn
 • Niet twijfelen over iets maar het gewoon doén
 • Oogsten uit mijn eigen moestuin
 • Je hart volgen

Blij

Natuurlijk is er nog veeel meer waar ik blij van wordt, en het mooie is dan zo’n moment waarop je je dat realiseert. Dat je je realiseert hoe blij je mag zijn met je leven en de dingen die je kan en mag doen. Soms heb ik weleens een ‘down’ momentje maar gelukkig kan ik me ook realiseren dat het leven wat wij überhaupt hier in Nederland leven zo ontzettend goed is. We hebben maar geluk dat we hier zijn geboren en niet in een oorlogsgebied of derde wereld land. Zo’n dag dat de zon schijnt, je iets leuks hebt gedaan en je je gewoon heel erg fijn voelt. Zo fijn! I feel blessed!

Waar word jij blij van? Ik ben heel nieuwsgierig!

signature 2.0

Volg op Bloglovin

Ook leuk

3 reacties

 • Beantwoorden
  Maaike
  20 juli 2016

  Ik word blij van werk dat ik leuk vind om te doen, mijn lieve vriendje met zijn romantische dingen die die soms doet, en de zon die schijnt inderdaad <3

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   21 juli 2016

   Ah klinkt goed allemaal!

 • Beantwoorden
  Saskia
  23 juli 2016

  Oh wat een fijne blogpost dit! Waar ik blij van kan worden? De date die ik vandaag had met mijn lieve vriendinnetje, de vrije aankomende dagen en de quality time met m’n man 🙂 Oh en wandelen op de vroege ochtend.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.